Προς το περιεχόμενο

[megathread] Amazon.co.uk Black Friday / amazon.de Cyber Monday 2013 + 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με εντελως φιλικη διαθεση παντως:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Σορι για το οφ τοπικ, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα βοηθησει καποιους να καταλαβουν ποσος φορτος εργασιας υπαρχει. Τα προηγουμενα δυο Χριστουγεννα περιμενα πακετα απο εξωτερικο που είτε ερχονταν με καθυστερηση (Αμαζον) ή μετα τα φωτα (Κινα) :) Φετος δεν περιμενω τπτ και ειμαι χαρουμενος :-D

• Like 4
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 14/12/2014 στις 9:25 ΠΜ, jonkyr είπε

Με εντελως φιλικη διαθεση παντως:

Σορι για το οφ τοπικ, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα βοηθησει καποιους να καταλαβουν ποσος φορτος εργασιας υπαρχει. Τα προηγουμενα δυο Χριστουγεννα περιμενα πακετα απο εξωτερικο που είτε ερχονταν με καθυστερηση (Αμαζον) ή μετα τα φωτα (Κινα) :) Φετος δεν περιμενω τπτ και ειμαι χαρουμενος :-D

Δεν θα διαφωνήσω με όλα που παραθέσατε...αλλά το θέμα παραπόνων πιστεύω είναι απόλυτα λογικό όταν πλέον πληρώνεις μεταφορικά 25-30 ευρω και καθυστερούν και απο πάνω..συνολικά έχω κάνει 200 ευρω αγορά και θέλω τουλάχιστον να είναι στην ώρα τους...επειδή τυχαίνει να ζω στο κέντρο Αθήνας, συγκεκριμένα Αμπελόκηπους έχω να πω πως τα ελτά δεν είναι αυτος ο παράδεισος που παρουσιάζεται...Το υφάκι σου κάνω χαρη που σε εξυπηρετω έχει γίνει πλέον αποδεκτό απο τους πελάτες και αντιδρούν και αυτοί αναλόγως οποτε γίνεται ένα μπάχαλο...Τελος πάντων μακάρι να είμαι λαθος αλλα αυτο το πράγμα οτι πληρώνουμε μεταφορικα τα οποια μερικές φορές καθιστούν κάποιες προσφορές μη προσεγγίσιμες + οτι περιμένουμε σαν τους μ@@@@@ κανα μήνα καταντάει απαράδεκτο και κοροϊδία.
  • Like 1
Δημοσ.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά για στατιστικούς λόγους .

Παραγγελία απο 25/11 ήρθε χαρτάκι για παραλαβή σήμερα απο ΕΛΤΑ.

ενω μια αλλη παραγγελία δεν έχει φύγει ακόμη.

Δημοσ.

Και μένα σήμερα έφτασε παραγγελία που μπήκε στις 25/11. Έχω απορία σχετικά με την παράδοση του αντικειμένου(o crucial mx100 256gb). Ο ταχυδρόμος ούτε το κουδούνι χτύπησε, ήμουν σπίτι όλη μερα, και επίσης άφησε το δέμα στην οικοδομή μέσα, δεν άφησε χαρτάκι. Πάνω στο δέμα έγραφε και το περιεχόμενο και την αξία του αντικειμένου. 

Ποια είναι η standard διαδικασία για παράδοση τέτοιων δεμάτων? Η ευθύνη είναι του ταχυδρόμου που το άφησε έτσι?

Δημοσ.

Και εμένα άλλες φορές αφήνουν το αντικείμενο στην είσοδο ενώ άλλες φορές αφήνουν ειδοποίηση. Δεν ξέρω με τι κριτήρια.

Ισως να παίζει ρόλο το μέγεθος.

Σίγουρα προτιμώ την ειδοποίηση...

Δημοσ.

SSD, θήκη για SuperDrive και πολλά άλλα μου τα έχουν παρατήσει σε είσοδο πολυκατοικίας οι κεφτέδες. Living Colors Iris και πιστολάκι που ήταν πιο ογκώδη ίσως να βαριόντουσαν να τα κουβαλάνε στο μηχανάκι και πήγαν να τα πάρω εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπάρχει κανόνας.

Εχει τύχει να πάω ταχυδρομείο να παραλάβω αντικείμενο που ηταν πολύ μικρό και χώραγε στο γραμματοκιβώτιο.

Επίσης ο ταχυδρόμος εχει φέρει μεγάλο δέμα στην πόρτα μου. Μου χτύπησε κουδούνι και το πέταξε μέσα στην αυλή. 

Ετυχε να είμαι εκεί και το πήρα αμέσως .Αν δεν ήμουν μπορεί να το έπαιρνε οποιοσδήποτε.

Απο τι έχω καταλάβει είναι θέμα φόρτου εργασίας που έχουν. Η αλήθεια είναι οτι παρά κάποιες καθυστερήσεις δεν έχω χάσει ποτέ δέμα.

Ακόμη και δεματάκι που το είχα ξεγράψει ως χαμένο έφτασε μετα απο 2 μήνες σχεδόν..

Δημοσ.

Xθες παρελαβα παραγγελια που ειχε γινει στο .de στις 30/11.

Συνεχιζω να μην εχω παραλαβει αλλες 2 που προηγηθηκαν στις 26/11 και 28/11 παλι απο το .de. Μαλιστα η παραγγελια στις 26/11 εγινε dispatch περιπου 10 μερες νωριτερα απο αυτην που παρελαβα χθες. Τρεχα γυρευε.

ΥΓ. Μεγαλο δεμα και ηρθε σπιτι απευθειας με ΕΛΤΑ

Δημοσ.

παραγγελια 25/11 απο το de και δεν εχω παραλαβει ακομα (estimated delivery 8/12) , μου ειχαν πει να περιμενω μεχρι σημερα (16/12) , να ζητησω replacement? ή να περιμενω? ευχαριστω

Δημοσ.
  Στις 16/12/2014 στις 8:14 ΜΜ, silmarien είπε

Εγώ έκανα παραγγελία 1 Δεκέμβρη και μου είπαν 19 να τους πω να ξαναστείλουν. Άρα άργησες κιόλας.

καταλαβα ... θα τους στειλω και εγω

Δημοσ.

Εγω στην περιοχη μου λεκανοπεδιο αττικης βλεπω αρκετα συχνα τους ταχυδρομους να πινουν καφεδακι σε απομερο καφε. Πιστευω οτι δεν δουλευουν ουτε 4-5ωρες... Oftopic!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...