gregdel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 2 παραγγελίες 24/11 (μεγάλα κουτιά) τις παρέλαβα με DHL περίπου 3/12 EDIT: Από .de Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Και γω απο 28/11 απο UK τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetruth Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 27/11 παραγγελια απο UK παρελαβα 5/12, απο DE μου ηρθε monitor με dead pixels. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zafitolis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 27/11 παραγγελία από uk ακόμα τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Σε <4 ωρες ξαναβαζει το γερμανικο τον φακο που εχασα και "κλαιγομουν" εντος cyber monday deals... Για να δουμε αν θα μου φεξει σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.boor Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ παρήγγειλα 29/11 από την Γερμανική αμαζόνα το moto g2, έλεγαν ότι θα μου έρθει 8/12 Δευτέρα αλλά ήρθε 5/12 Παρασκευή μεσημέρι. Με UPS εστάλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγώ παρήγγειλα 29/11 από την Γερμανική αμαζόνα το moto g2, έλεγαν ότι θα μου έρθει 8/12 Δευτέρα αλλά ήρθε 5/12 Παρασκευή μεσημέρι. Με UPS εστάλη. ήσουν με courier οπότε ήρθε σχετικά γρήγορα.. Με ταχυδρομείο δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Τουλάχιστον εδώ Βριλήσσια. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2014 από Prof_Chaos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelioss_1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά πως στέλνει το amazon uk ? περιμένω δέμα.. . με ελτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά πως στέλνει το amazon uk ? περιμένω δέμα.. . με ελτα ? UPS , DHL ή ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 UPS , DHL ή ΕΛΤΑ Επειδή δεν θυμάμαι καλά DHL express έρχεται μέσω ΕΛΤΑ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Επειδή δεν θυμάμαι καλά DHL express έρχεται μέσω ΕΛΤΑ ; Deutsche Post DHL με ΕΛΤΑ Τα υπόλοιπα με τις εταιρείες τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Deutsche Post DHL με ΕΛΤΑ Τα υπόλοιπα με τις εταιρείες τους παντως εχω παραλάβει στο σπίτι μου με το κίτρινο βανάκι της DHL γι αυτό ρώτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό μαλλον εννοουσε αλλα σε μπερδεψε. Το Deutsche Post DHL είναι το απλο κρατικο ταχυδρομειο της Γερμανιας. Ερχεται με ΕΛΤΑ, αν είναι απλο με τον ταχυδρομο/χαρτακι, αν είναι συστημενο (με tracking Number) με τις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ. Το DHL Express είναι η γνωστη μας DHL κουριερ (ένα από τα "υπολοιπα" όπως τα ειπε ο Πετρος) ερχεται με την DHL κουριερ. (το βανακι που λες) παντως εχω παραλάβει στο σπίτι μου με το κίτρινο βανάκι της DHL γι αυτό ρώτησα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ρώτησα και τις προάλλες (για φίλους που έχουν παραγγείλλει και έχουν καθυστέρηση) αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν πήρα. Δηλ. από το αγγλικό τί είναι αυτό που καθορίζει αν θα έρθει με UPS (η γενικά με courier) ? Τα εξτρά μεταφορικά ? Δηλ. παραγγελία με απλή αποστολή royal mail πως θα έρθει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ρώτησα και τις προάλλες (για φίλους που έχουν παραγγείλλει και έχουν καθυστέρηση) αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν πήρα. Δηλ. από το αγγλικό τί είναι αυτό που καθορίζει αν θα έρθει με UPS (η γενικά με courier) ? Τα εξτρά μεταφορικά ? Δηλ. παραγγελία με απλή αποστολή royal mail πως θα έρθει ? χαρτάκι και πάς ταχυδρομείο. Συνήθως τα ακριβά προιόντα αποστέλει με courier. Απο 25/11 πάντως παραγγελία απο το Γερμανικό δεν έχω παραλάβει .. Το χειρότερο είναι οτι πρίν λίγο κάλεσα στο ταχυδρομείο και μου είπαν οτι δεν έχει έρθει κανένα δέμα στο όνομα μου..Απο Αγγλία δεν ειχα ποτέ θέμα. Θα τους ζητήσω τώρα refund. Απαράδεκτοι οι γερμανοί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις