kukukali Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εχει βγαλει αυτον τον φορτιστη το Γερμανικο Anker® 40W 5V / 8A 5-Port USB στα 16.99 + 8,35 με μεταφορικα αν συνδιαστει με αλλα πραγματα συμφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εχει βγαλει αυτον τον φορτιστη το Γερμανικο Anker® 40W 5V / 8A 5-Port USB στα 16.99 + 8,35 με μεταφορικα αν συνδιαστει με αλλα πραγματα συμφερει Είναι απίστευτος ο φορτιστής! Τον χρησιμοποιώ από τον Απρίλιο και μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Βέβαια έχω την προηγούμενη έκδοση, χωρίς το iq charge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr234567 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εχει βγαλει αυτον τον φορτιστη το Γερμανικο Anker® 40W 5V / 8A 5-Port USB στα 16.99 + 8,35 με μεταφορικα αν συνδιαστει με αλλα πραγματα συμφερει κάποιο link υπάρχει; εμένα μου βγάζει 19,99€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 ε τελειωσε. δεν ήταν για χόρταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δεν εγινε claim απλα τελειωσε η προσφορα,εχε το νου σου μπορει και να το ξαναβγαλει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 για αυτό καμια ιδέα? πως είναι η τιμή? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GNBAL36/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα πολύ καλή και η χαμηλότερη που έχει παίξει από άμαζον [από γερμανία παίζει πιο ακριβά] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 για αυτό καμια ιδέα? πως είναι η τιμή? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GNBAL36/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE Αν σκεφτείς ότι το πήραμε πολύς κόσμος από το you στα 140 ευρώ όχι δεν είναι καλή η τιμή. Επίσης πολύ καιρό τώρα παίζει ( έπαιζε ) στα 200 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αν σκεφτείς ότι το πήραμε πολύς κόσμος από το you στα 140 ευρώ όχι δεν είναι καλή η τιμή. Επίσης πολύ καιρό τώρα παίζει ( έπαιζε ) στα 200 ευρώ. Βασικά η τιμή είναι καλή . Οχι καμια υπερπροσφορα , αλλά στα 175 τελική ειναι καλή . Από τα λίγα 8αρια που εχουν HDMI.... Στο you απλα έγινε λαθος στην τιμή , αλλά για καποιο λόγο μας το έδωσε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 στον πάγο λοιπόν η προσφορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά μια βοήθεια λίγο γρήγορα γιατί επείγει μπας και προλάβουμε το cyber monday! Βρήκα σε ένα μαγαζί στην Αγγλία κάποια πράγματα που ήθελα να πάρω (σανίδα snowboard και μπότες) 170 ευρω λιγότερο από ότι θα μου έβγαιναν εδώ. Το συγκεκριμένο δεν στέλνει Ελλάδα οπότε θα τα στείλω σε έναν φίλο στο Λονδίνο και θα μου τα στείλει αυτός. Ποια είναι η φθηνότερη εταιρεία διανομής εκεί και αν ξέρει κάποιος πόσο περίπου παίζει να κοστίσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά μια βοήθεια λίγο γρήγορα γιατί επείγει μπας και προλάβουμε το cyber monday! Βρήκα σε ένα μαγαζί στην Αγγλία κάποια πράγματα που ήθελα να πάρω (σανίδα snowboard και μπότες) 170 ευρω λιγότερο από ότι θα μου έβγαιναν εδώ. Το συγκεκριμένο δεν στέλνει Ελλάδα οπότε θα τα στείλω σε έναν φίλο στο Λονδίνο και θα μου τα στείλει αυτός. Ποια είναι η φθηνότερη εταιρεία διανομής εκεί και αν ξέρει κάποιος πόσο περίπου παίζει να κοστίσει? Πές του φίλου σου να δοκιμάσει να μιλήσει με αυτόν (Έλληνας με μεταφορική): http://www.metaforikiagglias.eu/ Ίσως να βγεί άκρη για τα ογκώδη και για αποστολές Αθήνα. Εμένα προσωπικά δε με βόλεψε κι έχω στραφεί στη UPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Παει καμια βδομαδα που εχω παραγγειλει πραγματα απο το .de κι ακομα ειναι στο "will be shipped". Επισης πραγμα που παρηγγειλα την Παρασκευη ειναι ακομα στο "we need some time to process your order and estimate the time of delivery". Να ανησυχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 http://www.amazon.de/dp/B00P6EK4GA/ref=gb1h_tit_c-3_2147_2cf1e755?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=0ZQ0CT5H8BB6SZ5YM55Y&pf_rd_i=20&pf_rd_p=562452147 Microsoft Office 365 Personal + Kaspersky Internet Security Multi-Device 2PCsπακέτο στα 44 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. νομίζω ειναι καλή προσφορά. Τι λέτε? Το 365 δίνει και 60 λεπτά skype το μήνα νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Παει καμια βδομαδα που εχω παραγγειλει πραγματα απο το .de κι ακομα ειναι στο "will be shipped". Επισης πραγμα που παρηγγειλα την Παρασκευη ειναι ακομα στο "we need some time to process your order and estimate the time of delivery". Να ανησυχω; Μου είπαν ότι είχαν πρόβλημα με την αποθήκη τους και να κάνουμε υπομονή. Σε προϊόντα εκτός προσφοράς η αποθήκη λειτούργησε μια χαρά.. Εικάζω ότι για να βγάλουν τα σπασμένα απο τις προσφορές τα στέλνουν όλα μαζί . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις