mikesss Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Το γερμανικό Amazon είχε βάλει το Σάββατο Gaggia Classic. Δεν θυμάμαι σε τι τιμή πήγε... Σε τρεις ώρες περίπου θα βάλει αυτή την Delonghi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Θυμίστε μου κάτι. Η πληρωμή πρέπει να γίνει άμεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Θυμίστε μου κάτι. Η πληρωμή πρέπει να γίνει άμεσα? Σου δίνει 15 λεπτά για την πληρωμή. 'Επαιξε κανένα λαπτοπάκι ή περιμένουμε κάποιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Θυμίστε μου κάτι. Η πληρωμή πρέπει να γίνει άμεσα? Απο την ωρα που θα εχεις lighting deal πρεπει να ολοκληρώσεις την παραγγελία μεσα σε 15 λεπτα. Τα λέφτα απο την καρτα τα τραβανε την ιδια η την επομενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Αν η κάρτα δεν έχει χρήματα μπορώ να το κατοχυρώσω και να το πληρώσω την επόμενη έτσι είχα πάρει μία βιντεοκάμερα πέρυσι με τα today's deals. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Αν η κάρτα δεν έχει χρήματα μπορώ να το κατοχυρώσω και να το πληρώσω την επόμενη έτσι είχα πάρει μία βιντεοκάμερα πέρυσι με τα today's deals. Με τον ssd που πήρα έτσι το έκανα και εγώ τον παρήγγειλα χτες και σήμερα έβαλα τα λεφτά. Το .de ακόμα δεν έχει χρεώσει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Θα σου ερθει μαιλ οτι δεν μπορεσε να γινει η συναλλαγή και μετα θα μπορεις να επιλέξεις τι θα κανεις (ακυροση η πληρωμη αλλη μερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Γενικα πάντως με τις προπηρωμενες οταν δε βρισκει λεφτα σου δινει χρονο(αρκετες ημερες-κοντα στη βδομαδα)..Σου στελνει και εμαιλ απο καποιο σημειο και επειτα που σου λεει εχει ακομα 1-2-3-4 μερες να τακτοποιησεις το θεμα.. Τουλαχιστον αυτο γινοταν μεχρι και πριν καποιους μηνες..Τωρα εχω καιρο να ψωνισω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Αν κάποιο lightning deal λήξει και δεν έχει γίνει 100% claimed, το βάζουν ξανά τις επόμενες ημέρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Το 3ds xl με mario kart 7 στις 136 λίρες αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Αν κάποιο lightning deal λήξει και δεν έχει γίνει 100% claimed, το βάζουν ξανά τις επόμενες ημέρες; Κατα κυριο λογο ναι αλλα οχι παντα Το 3ds xl με mario kart 7 στις 136 λίρες αξίζει; Δες τιμες ελλαδος και πόσο το κοστολογείς εσυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά ο intenso 2tb από το γερμανικό, εάν βγει σε καλή τιμή, αξίζει τίποτε σαν δίσκος; Αν πέσει κα'να 30% (δύσκολο) θα είναι καλή τιμή πιστεύω, αλλά μην κλαίμε τα δεδομένα μας μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Το 3ds xl με mario kart 7 στις 136 λίρες αξίζει; Ελλαδα εχει παιξει οριακα κατω απο 200...οποτε σε σχεση με εδω ναι αξιζει...αλλα δεν φτανει προσφορες που εχουν γινει κατα καιρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά ο intenso 2tb από το γερμανικό, εάν βγει σε καλή τιμή, αξίζει τίποτε σαν δίσκος; Αν πέσει κα'να 30% (δύσκολο) θα είναι καλή τιμή πιστεύω, αλλά μην κλαίμε τα δεδομένα μας μετά. Δεν θα επερνα intenso. Μου εχει κανει μαλακιες απο την εποχη των cd ... Προτιμα κατι σε wd-seagate-toshiba-samsung. Το 3ds xl με mario kart 7 στις 136 λίρες αξίζει; Μεταχειρισμενα βρισκεις εδω με 100-120ευρω. Ειχα παρει το καλοκαιρι με 110λιρες το 3ds xl red + mario bros 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέσα έχουν δίσκο αυτών των εταιριών. Το κουτάκι-θήκη αλλάζει.Στους οπτικούς δίσκου προμηθεύονταν από όχι και τους καλύτερους κατασκευαστές είναι η αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις