Vasilis 07 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ποτέ δεν ξέρεις αλλά συνήθως βρίσκουν stock και στέλνουν αρκετά νωρίτερα Να ρωτήσω εγώ, σκέφτομαι τον Yamaha RX-V477 που βγαίνει σε λίγο στο γερμανικό στα 259€ λογικά. Με μεταφορικά θα πάει γύρω στα 290€ μάλλον. Αξίζει να τον προτιμήσω από τον Denon AVR-X1000 ο οποίος πάει γύρω στα 280 εδώ πιστεύετε; 290E και εδώ ξεκινάει από 308.Για 18Ε διαφορά τέτοιο αντικείμενο δεν θα το έπαιρνα από έξω από θέμα εγγύησης. Άσε που εδώ παίζουν και άτοκες δόσεις και όχι να σκάσεις με το καλημέρα μια 290αρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Έχω καταχωρήσει το επαγγελματικό ΑΦΜ μου [το οποίο είναι ενεργοποιημένο για ενδοκοινοτικές συναλλαγές] στο amazon.co.uk και το έχουν κάνει αποδεκτό. Όταν κάνω checkout θα μου αφαιρέσει σε κάποιο βήμα το VAT? Ναι, αλλά πρόσεχε γιατί το κάνει σε όλα!... δλδ αν είσαι μηχανικός πχ δεν μπορείς να αγοράζεις κατσαρολικά ή βιντεο games... εγώ έχω τέτοιο ενεργοποιημένο, αλλά σε άλλο λογαριασμό (επαγγελματικό). Ίσως είναι καλό να φτιάξεις και έναν ακόμα λογαριασμό για λιανική (εκτός αν σε αυτόν έχεις ebooks και software στο cloud). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 290E και εδώ ξεκινάει από 308.Για 18Ε διαφορά τέτοιο αντικείμενο δεν θα το έπαιρνα από έξω από θέμα εγγύησης. Άσε που εδώ παίζουν και άτοκες δόσεις και όχι να σκάσεις με το καλημέρα μια 290αρα. Έχεις δίκιο μου φαίνεται, χώρια που βλέπω να πηγαίνω για τον Denon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Έχεις δίκιο μου φαίνεται, χώρια που βλέπω να πηγαίνω για τον Denon Άσε που αν είσαι Αθήνα και κάνεις μια βόλτα στο κέντρο (στη γνωστή στοά), με μετρητά θα πετύχεις καλύτερη τιμή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Άσε που αν είσαι Αθήνα και κάνεις μια βόλτα στο κέντρο (στη γνωστή στοά), με μετρητά θα πετύχεις καλύτερη τιμή. Αυτό παίζει να ισχύει πλέον σχεδόν σε όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Άσε που αν είσαι Αθήνα και κάνεις μια βόλτα στο κέντρο (στη γνωστή στοά), με μετρητά θα πετύχεις καλύτερη τιμή. χμμ Αθήνα είμαι την στοά κοντά στην πλατεία Κάνιγγος λες; για πες μήπως πάω καμια βόλτα από ένα μαγαζί εκεί είχα πάρει μια τηλεόραση πριν μερικά χρόνια θυμάμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Άσε που αν είσαι Αθήνα και κάνεις μια βόλτα στο κέντρο (στη γνωστή στοά), με μετρητά θα πετύχεις καλύτερη τιμή.Που είναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Στοά Φέξη αν κατάλαβα καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Που είναι αυτό? Στοά Φέξη αν κατάλαβα καλά. Ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G@rg@oun Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Σε περιπου 2 ωρες απο τωρα ξαναβγαινει ο Crucial 256GB Σε τι τιμη θα βγει ? Ξερουμε σε τι τιμη βγηκε ποιο πριν? και με τι μεταφορικα? περιπου παντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archimidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002L3TSKC/ref=gb1h_img_c-2_0667_af876f24?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-2&pf_rd_r=06Q32E6S95XD2EGZ5V8V&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560250667 Μετα την καμερα θα παιξει και το Mouse.. το εχω και στα 2 pc Μου και δεν το αλλαζω με ΤΙΠΟΤΑ! Logitech C920 HD Webcam http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006A2Q81M?ref_=gb1h_img_c-2_0667_e10ab0c8&smid=A3P5ROKL5A1OLE Τελικη τιμη 45€ - Skroutz απο 85€ Την εχω και μπορω να πω οτι ειναι οτι καλύτερο υπαρχει.. Σε αυτα τα χρηματα δεν το συζητάμε καν. η προσφορά για το mouse έπαιξε? γιατί δεν τη βλέπω εγώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Σε τι τιμη θα βγει ? Ξερουμε σε τι τιμη βγηκε ποιο πριν? και με τι μεταφορικα? περιπου παντα.. Νομιζω ειχε βγει στα 85 ευρω χωρις μεταφορικα. Μπορει να κανω και λαθος δεν θυμαμαι σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Στα 693Ε με αποστολή βγαίνει η Nkon D7000.Χάθηκε να ήταν η 7100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ξαναναφέρω το Chromecast, καθώς είναι στην χαμηλότερη τιμή που έχει φτάσει (στις 18 λίρες) και μπορεί να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος. Το παράγγειλα σε αυτή την τιμή, ευτυχώς που περίμενα λιγάκι. Βγαίνει 28,5 ευρώ μαζί με μεταφορικά. Ρε παιδιά αυτό το μαραφέτι κάνει τη τηλεόραση smart; Είναι media player; τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις