salmador Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 βλεπω πολυ νεκρα στο τοπικ. θα βγαλει 3:40 crucial 512gb ssd. Crucial CT512MX100SSD1 512GB MX100 απο οτι θυμαμαι αυτο το μοντελλο δεν το εχει ξαναβγαλει. το αλλο που ειχε βγει ειχε write speed γυρω στα 300 mb/s? Που το ειδες φιλε μου? Γιατι εγω δεν το βρισκω... Edit: οκ, στραβωμαρα... Το ειδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 αμα εβγαλα το ps4 με 370 2 μοχλους και ενα παιχνιδι ειμαι μια χαρα τελειωσαν και τα λεφτα για ψωνια οποτε καλες αγορες παιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evankouros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Τον έβγαλαν στις 120 λίρες, στο skroutz από 185 €. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μαλλον NIKON φωτογραφική εγω εδω ΔΕΝ θα δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ούτε εγώ Apple Keyboard. 'εν πειράζει μωρέ! Του χρόνου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά εγώ ενδιαφέρομαι για λαπτοπ και για κομπρεσερ αέρα όσο πιο compact γίνεται. Έχετε δει κάτι; αλλιώς που μπορώ να δω αν έχει κάτι τέτοιο σε προσφορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Αυριο στο Γερμανικο http://www.amazon.de/gp/product/B006H967FA/ref=gb1h_img_c-3_3067_b06fc5c7?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=09WZVKZKGXCSCX62S7SN&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560113067 Logitech C920 USB HD Pro Webcam Καποιος ελεγε οτι την θελει και δεν την προλαβε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Πήγα να κάνω μια αγορά σε ηχεία logitech και μου βγάζει το εξής μήνυμα Please note There was a problem with some items of your order (see information below): Logitech Z506 5.1 Speaker System Black και από κάτω This item can not be shipped to the selected address. Learn more . You can either change the shipping address or delete the item from your order. Δοκίμασα 2 διευθύνσεις και στις 2 μου έβγαλε το ίδιο. Τα έχω βάλει σωστά αυτά που μου ζήταγε. Τι πάει λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billkaza Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Απο το καταστημα του Amazon? Μηπως ειναι καποιο αλλο καταστημα που δεν στελνει Ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Από το amazon.de σε προϊόν που είναι σε black fridays προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristarhos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) EDIT Στο Γαλλικό Amazon θα βγει το Google Nexus 9 16Gb από 379,00€ στα 329,90€ χωρίς τα μεταφορικά. Με τα μεταφορικά EUR 339,10€ http://www.amazon.fr/dp/B00O7J0K7I/ref=gb1h_tit_m-2_2187_26205da5 Η προσφορά ξεκινά στις 19:00 ώρα Ελλάδας. Στο e-shop 419€ Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2014 από aristarhos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Πήγα να κάνω μια αγορά σε ηχεία logitech και μου βγάζει το εξής μήνυμα Please note There was a problem with some items of your order (see information below): Logitech Z506 5.1 Speaker System Black και από κάτω This item can not be shipped to the selected address. Learn more . You can either change the shipping address or delete the item from your order. Δοκίμασα 2 διευθύνσεις και στις 2 μου έβγαλε το ίδιο. Τα έχω βάλει σωστά αυτά που μου ζήταγε. Τι πάει λάθος; Ναι, φαινεται και στην σελιδα του προιοντος (για αυτό φανταζομαι μιλας) ότι δεν το στελνει Ελλαδα: Leider kann dieser Artikel nicht nach Griechenland versendet werden. Siehe Details Τιποτα δεν παει λαθος, απλα δεν το στελνει το προιον Ελλαδα. Δεν είναι το μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archimidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ναι, φαινεται και στην σελιδα του προιοντος (για αυτό φανταζομαι μιλας) ότι δεν το στελνει Ελλαδα: Leider kann dieser Artikel nicht nach Griechenland versendet werden. Siehe Details Τιποτα δεν παει λαθος, απλα δεν το στελνει το προιον Ελλαδα. Δεν είναι το μονο. και σε εμένα μια ηλεκτρική oral-b το ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Πήγα να κάνω μια αγορά σε ηχεία logitech και μου βγάζει το εξής μήνυμα Please note There was a problem with some items of your order (see information below): Logitech Z506 5.1 Speaker System Black και από κάτω This item can not be shipped to the selected address. Learn more . You can either change the shipping address or delete the item from your order. Δοκίμασα 2 διευθύνσεις και στις 2 μου έβγαλε το ίδιο. Τα έχω βάλει σωστά αυτά που μου ζήταγε. Τι πάει λάθος; Περιεργο. Πχ εδω στην τσεχια τα στελνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Προλαβε κανεις τον Benq W1070 στα 549 ευρω +μεταφορικα απο το γερμανικο; Τον χαλβαδιαζα περσι αλλά τοτε μου την ειχε σπασει η τραγικα μικρη (6%!) εκπτωση απο τα 709 στα 660κατι στις αντιστοιχες προσφορες. Καλο εργαλειο παντως, με λιγα μονο ψεγαδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις