manos89 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 μεταξύ του transcend και του evo όμως; παίζει να βγει κάτι πολύ καλύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 μεταξύ του transcend και του evo όμως; παίζει να βγει κάτι πολύ καλύτερο; δες σε benchmarks. Στα ιδια πιστευω ειναι. Αν θα βγει. κανεις δεν ξερει. σε τετοια τιμη φυσικα και οχι. στα 150 μετα ισως ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 ψηνομαι και εγω για τον εβο. πιστευω ειναι καλη τιμη. τον crucial 500 giga τον εβγαλε καπου 140 και ο evo πρεπει να ειναι καλυτερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 για καποιον που θελει SSD τώρα ας πάρει τον EVO. είναι η καλύτερη τιμή ever που έχει εμφανιστεί για Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 αν και θέλω ssd τον παράτησα. Θα περιμένω ακόμα κανα μήνα μπας και πέσουν και άλλο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr234567 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 μας τρολάρουν και οι γερμανοί 418 το g3 ενώ εδώ έχει 389 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos89 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 και γω θέλω γιατί έχω τον απλό samsung 840 που έχει το συνηθισμένο πρόβλημα, αλλά δεν έχει βγει κάτι για να το διορθώσουμε απο samsung και αναρωτιέμαι αν αξίζει να εμπιστευτείς ξανα την εταιρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Τον τσάκωσα τον Samsung EVO. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 μας τρολάρουν και οι γερμανοί 418 το g3 ενώ εδώ έχει 389 Φτανει ρε παιδια καθε 20 ποστ αυτα.. το εχουμε πει. τα κινητά απο γερμανια ΔΕΝ συμφερουν κατα 90% Ειμαστε σε thread προσφορές οχι αντιπροσφορες! Εχει πολλα πραγματα που δεν σιμφερουν αν ειναι να ποσταρουμε οτι δεν συμφερει θα γεμίσουμε 200 σελιδες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 χαλαρα παντως αντι να γεμιζει αδειαζει η μπαρα οποτε εχουμε 3 ωρες να το αποφασισουμε. ειναι φοβερο παντως οτι οι περισσοτεροι δεν δουλευουν camel. το πλυστικο της bosch εγινε sold out στις 79 λιρες και τελος οκτομβρη το ειχε το αμαζον στις 84. ενα καλο deal στο blackf φαινετε παντα σε σχεση με την χαμηλοτερη τιμη ever απο camel. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μια NIKON ρε καταραμενο (D5200 αν μπορεις με 18-55 + 55-200) ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 προσοχη - σελιδα προιοντος αναφερει 12 μηνες εγγυηση για τον evo. το πλαισιο που ειδα ετσι στα γρηγορα δινει 3 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Στελνει ενημερωτικο μειλ καθε μερα, μια φορα την ημερα. Κανει δηλαδη μια φορα καθημερινα ελεγχο για το αν εχεις λεφτα στην καρτα. Πεντε μερες διαρκει η περιοδος "χαριτος", οπως αναφερει και ο Μπακσον παραπανω στα τελευταια μειλ λεει "εχεις τρεις μερες", "εχεις 48 ωρες", "εχεις 24 ωρες" για να καταθεσεις τα χρηματα. Μπορεις αν θελεις να ζητησεις να γινει manually η πληρωμη, πολλες φορες την ημερα. Αλλα αυτο γινεται μονο μεσα απο τη σελιδα των παραγγελιων σου. Δε νομιζω οτι χανεις την τιμη της προσφορας οταν καθυστερησεις να αγορασεις, ηδη εχω ενα προιον απο ΒΦ στο καλαθι μου και δεν το εχω πληρωσει. Ωστοσο, οταν μπαινω στον λογαριασμο μου στο Αμαζον μου λεει οτι πρεπει να τσεκαρω τα στοιχεια της πληρωμης μου (Payment revision needed) και το ποσο ειναι ιδιο με της προσφορας. Το προβλημα ειναι οτι κατα 90% δεν θα το αγορασω τελικα, οποτε δεν θα μαθω αν ισχυει οτι γραφω. Θα παρακαλουσα παντως (οχι εξαιτιας, αλλα με αφορμη το ποστ του εφο355) να βαζουμε καμια φορα στα κειμενα μας κανενα "νομιζω", "θεωρω" ή κατι τετοιο τελος παντων. Εκτος αν ο εφο355 ειναι σιγουρος, οποτε μπορει να μας πει για "100% σιγουρια" και να θεωρηθει ακυρο ολο το παραπανω κειμενο που εγραψα. Υ.Σ.: Το "δυο εβδομαδες" μου φαινεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ, παντα πεντε μερες το θυμαμαι. Αντε επτα το πολυ-πολυ. Ισως ομως να κανω λαθος και σε αυτο. Την πάτησα και έμαθα τι αυτο σας λέω. Στα black Friday γίνεται ξεστοκαρισμα καιβολα τα προϊόντα υπάρχουν σε στοκ και η κάρτα χρεώνεται αμέσως. Μόνο την πρώτη χρονιά δεν είχε γίνει αυτο και υπήρχαν παράπονα. Για τον υπόλοιπο καιρό ναι σου δίνει περιθώριο 15 μερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Την πάτησα και έμαθα τι αυτο σας λέω. Στα black Friday γίνεται ξεστοκαρισμα καιβολα τα προϊόντα υπάρχουν σε στοκ και η κάρτα χρεώνεται αμέσως. Μόνο την πρώτη χρονιά δεν είχε γίνει αυτο και υπήρχαν παράπονα. Για τον υπόλοιπο καιρό ναι σου δίνει περιθώριο 15 μερες Εγω εχω παρραγελια και δεν εχω χρεωθει! 2 παραγγελιες που δεν εχουν φύγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 προλαβα απο amazon.it ps4 με δυο μοχλους και ενα παιχνιδι 370 το κτυπησα και χαθηκε αλλα η παραγγελια μου λεει processing θα γινει αραγε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις