Προς το περιεχόμενο

[megathread] Amazon.co.uk Black Friday / amazon.de Cyber Monday 2013 + 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Post #900

Στις black Friday προσφορές αν δεν πληρώσεις χάνεις την προσφορά. Όλον τον υπόλοιπο καιρό έχεις 2 βδομάδες να βάλεις λεφτά στην καρτα
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στις black Friday προσφορές αν δεν πληρώσεις χάνεις την προσφορά. Όλον τον υπόλοιπο καιρό έχεις 2 βδομάδες να βάλεις λεφτά στην καρτα

Α οκ δεν το ηξερα αυτο. για να το λες ετσι θα ειναι :)

Αρα τα λεφτα πρεπει να ειναι εκει οταν θα πανε να κανουν DISPATCH την παραγγελία.

Δημοσ.

Μια χαρα ερχεται απο το amazon.

Ωραία......δεν μας λες κ πως?

Εγω το βάζω στο καλάθι και μου λέει δεν στέλνω σε αυτή την διευθυνση....οπότε κ δεν προχωρά παραγγελία.

Δημοσ.

Το αγγλικο amazon παντως δεν εστελνε μονο 2 mail μεχρι σχετικα προσφατα.. Εστελνε αρκετα κ στο τελευταιο σου ελεγε: Εχετε 24 ωρες αλλιως η παραγγελια θα ακυρωθει.. Δε νομιζω οτι εχει αλλαξει αυτο.. Συνολικα σου εδινε γυρω στις 5 μερες..Για το γερμανικο δε ξερω..

Και οχι στα black friday δεν εχανες την προσφορα.. Αν εχει αλλαξει κατι θα φανει..Ηδη εχω ενα ταμπλετ σε αυτη τη κατασταση που δε ξερω αν θα το παρω τελικα και η τιμη δεν εχει αλλαξει... Περυαι ηταν περιπου 5 ημερες, στο αγγλικο και η τιμη επισης δεν αλλαζε...

• Like 1
Δημοσ.

Στελνει ενημερωτικο μειλ καθε μερα, μια φορα την ημερα. Κανει δηλαδη μια φορα καθημερινα ελεγχο για το αν εχεις λεφτα στην καρτα. Πεντε μερες διαρκει η περιοδος "χαριτος", οπως αναφερει και ο Μπακσον παραπανω στα τελευταια μειλ λεει "εχεις τρεις μερες", "εχεις 48 ωρες", "εχεις 24 ωρες" για να καταθεσεις τα χρηματα. Μπορεις αν θελεις να ζητησεις να γινει manually η πληρωμη, πολλες φορες την ημερα. Αλλα αυτο γινεται μονο μεσα απο τη σελιδα των παραγγελιων σου.

Δε νομιζω οτι χανεις την τιμη της προσφορας οταν καθυστερησεις να αγορασεις, ηδη εχω ενα προιον απο ΒΦ στο καλαθι μου και δεν το εχω πληρωσει. Ωστοσο, οταν μπαινω στον λογαριασμο μου στο Αμαζον μου λεει οτι πρεπει να τσεκαρω τα στοιχεια της πληρωμης μου (Payment revision needed) και το ποσο ειναι ιδιο με της προσφορας. Το προβλημα ειναι οτι κατα 90% δεν θα το αγορασω τελικα, οποτε δεν θα μαθω αν ισχυει οτι γραφω.

Θα παρακαλουσα παντως (οχι εξαιτιας, αλλα με αφορμη το ποστ του εφο355) να βαζουμε καμια φορα στα κειμενα μας κανενα "νομιζω", "θεωρω" ή κατι τετοιο τελος παντων. Εκτος αν ο εφο355 ειναι σιγουρος, οποτε μπορει να μας πει για "100% σιγουρια" και να θεωρηθει ακυρο ολο το παραπανω κειμενο που εγραψα.

Υ.Σ.: Το "δυο εβδομαδες" μου φαινεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ, παντα πεντε μερες το θυμαμαι. Αντε επτα το πολυ-πολυ. Ισως ομως να κανω λαθος και σε αυτο.

• Like 2
Δημοσ.

Στις 5:40 ωρα Ελλαδας εχει τον Sammy ΕVO 250GB στο αγγλικο 

Σε τι τιμη αξιζει?

Δεν έρχεται Ελλάδα λεει..........

Μια χαρα ερχεται απο το amazon.

Δεν ερχεται Ελλαδα.

"Sorry, we can't deliver this item to Greece"

ΥΓ. τυχαια μπηκα στο thread lol

Δημοσ.

Ωραία......δεν μας λες κ πως?

Εγω το βάζω στο καλάθι και μου λέει δεν στέλνω σε αυτή την διευθυνση....οπότε κ δεν προχωρά παραγγελία.

Φιλε οταν βγει σε προσφορα το βγαζει το αμαζον και αυτο στελνει ελλαδα. Τα βασικα φιλε μου ειναι αυτο του αμαζον.. πολλοι seller πας more sellers και επιλεγεις amazon

Τωρα απλα βλεπεις αλλον SELLER (cheaper).

αξίζει αυτός; 

http://www.amazon.de/dp/B00K9HID9Y/ref=gb1h_tit_c-3_3067_2ba6f4a0?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=17XG4AE3GY4EFP7A6XZY&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560113067

να περιμένω τον evo ή δεν έρχεται Ελλάδα; ή να περιμένω κάποιον καλύτερο ssd;

Στελνει ελλαδα ΚΑΝΟΝΙΚΑ

• Like 1
Δημοσ.

αξίζει αυτός; 

http://www.amazon.de/dp/B00K9HID9Y/ref=gb1h_tit_c-3_3067_2ba6f4a0?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=17XG4AE3GY4EFP7A6XZY&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560113067

να περιμένω τον evo ή δεν έρχεται Ελλάδα; ή να περιμένω κάποιον καλύτερο ssd;

Στα 92,8€ βλεπω με τα μεταφορικα για Ελλαδα.

Transcend SSD370 256GB

Δημοσ.

Φιλε οταν βγει σε προσφορα το βγαζει το αμαζον και αυτο στελνει ελλαδα. Τα βασικα φιλε μου ειναι αυτο του αμαζον.. πολλοι seller πας more sellers και επιλεγεις amazon

Τωρα απλα βλεπεις αλλον SELLER (cheaper).

Στελνει ελλαδα ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Εχεις δικιο, πως την πατησα ετσι; lol

Στα £79.60  ο evo 256gb με τα μεταφορικα.

• Like 1
Δημοσ.

73 λίρες ο evo στα ίδια gb. να τον προτιμήσω;

100€ 

Δεν το λες κακο αλλα δεν το λες και τρελη προσφορα πλεων (ειδικα με το προβλημα που ειχαν βγαλει οι 840 EVO)

Δημοσ.

Και εγω το ιδιο αναρωτιεμαι...Στα 100,4 ευρω είναι...Συμπαθητικη τιμή αλλά μάλλον δε θα τον τιμησω, καθως δεν καιγομαι κιολας.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...