newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τι ζωα.. Ειχα 2 παραγγελιες και τους λεω καντε την μια να εχω μικροτερα μεταφορικα. Και τι κανει ο τυπος? Ακυρονει την μια και βαζει το προιον στην αλλη με την κανονική τιμη τους). ΘΕΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 εγώ περιμένω το χειριστήριο του xbox one για να το χω για το pc αλλά μόνο άμα πέσει κάτω από τα 30, για να μην πω 25...(ξεκινάει σε καμιά ώρα στο γερμανικό) http://www.amazon.de/gp/product/B00CM1KT8S/ref=gb1h_img_c-3_3067_30dee5f6?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=17H98RVYMVAH56E8XN94&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560113067 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τι ζωα.. Ειχα 2 παραγγελιες και τους λεω καντε την μια να εχω μικροτερα μεταφορικα. Και τι κανει ο τυπος? Ακυρονει την μια και βαζει το προιον στην αλλη με την κανονική τιμη τους). ΘΕΟΣ! Στο DE αυτό; επίσης γίνεται κάτι τέτοιο αν τους το ζητήσεις; Αυτές τις πατάτες φοβάμαι που κάνουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Στο DE αυτό; επίσης γίνεται κάτι τέτοιο αν τους το ζητήσεις; Αυτές τις πατάτες φοβάμαι που κάνουν.. UK Απο οτι βγενουν τα νουμερα ακύρωσαν την μια και έβαλαν την αλλη χωρις έκπτωση απο αυτες καναν αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν πάει στο 100ρικο, σκέφτομαι την Braun Oral-B TriZone 7000 δες και αυτη εδω με δυο οδοντοβουρτσες. γενικα ι μπαταριες αντεχουν 2 χρονια και μετα ειναι περιπετεια να τις αλλαξεις http://www.amazon.de/dp/B00LVUY84W/ref=gb1h_tit_c-3_3067_a02d86d5?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=1E616R4VMW5MSTFX8JXD&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560113067 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 γενικα ι μπαταριες αντεχουν 2 χρονια και μετα ειναι περιπετεια να τις αλλαξεις άσε άσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτήσω κι εγώ... Σαν οθόνη, λέει τπτ γενικά? Gaming, σειρές και γενική PC χρήση. http://www.amazon.de/gp/product/B00IJS6PCC/ref=gb1h_img_c-3_3067_8842f338?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=15NTF3VBQREF8V4D52W1&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560113067 Βγαίνει στο γερμανικό, κάποια στιγμή αργότερα ("Beginnt um 12:00 Uhr", τί σημαίνει?), και σκέφτομαι αυτές τις ίντσες καιρό τώρα (αλλά κοίταζα προς Κορέα μεριά, στα αντίστοιχα QNIX κλπ). Αν πέσει κάτω από τα 300€, αξίζει πιστεύω (με τί κάρτα θα την τρέξω, άλλη ιστορία). Στα αρνητικά της, αν κατάλαβα καλά, η βάση είναι σταθερή? Ούτε μπρος-πίσω, ούτε στροφή ούτε τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefphilip Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν ξαναβγει κανενας SSD 256GB οπως ο χθεσινος καντε ενα ποστ γιατι ψαχνομαι να παρω Έχει και στο eBay ένα καλό deal (Samsung 840 evo 250GB - 88 ευρώ από Κίνα), αλλά είναι καινούριος ο seller και τον φοβάμαι... Στον θείο σκρούτζ ξεκινάει από 116 ευρά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τι ζωα.. Ειχα 2 παραγγελιες και τους λεω καντε την μια να εχω μικροτερα μεταφορικα. Και τι κανει ο τυπος? Ακυρονει την μια και βαζει το προιον στην αλλη με την κανονική τιμη τους). ΘΕΟΣ! Nαι ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχουν αναφερθει τα περασμενα χρονια πιστευω μερικα (αν οχι αρκετα) παρομοια περιστατικα, σχεδον ΠΑΝΤΑ οταν τους ζητησεις 'επεμβαση' σε παραγγελια απο τετοια "Deals" ...φευγει η εκπτωση! Δεν ειναι οτι το κανει επιτηδες απο οτι εχω καταλαβει το κανει το συστημα αυτοματα και απλα οπως ειπες ειναι τετοια 'ζωα' (ή εχουν γινει τετοια 'ζωα' απο τις υπερωριες αυτη την περιοδο) που δεν του χτυπαει στο ματι να το αλλαξει παλι χειροκινητα. Αν το επισημανεις βεβαια θα το διορθωσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 UK Απο οτι βγενουν τα νουμερα ακύρωσαν την μια και έβαλαν την αλλη χωρις έκπτωση απο αυτες καναν αυτο Τωρα μιλαω με το customer support.. μου λεει αρκετα ενδιαφεροντα.. οταν κλεισω θα ενημερώσω Nαι ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχουν αναφερθει τα περασμενα χρονια πιστευω μερικα (αν οχι αρκετα) παρομοια περιστατικα, σχεδον ΠΑΝΤΑ οταν τους ζητησεις 'επεμβαση' σε παραγγελια απο τετοια "Deals" ...φευγει η εκπτωση! Δεν ειναι οτι το κανει επιτηδες απο οτι εχω καταλαβει το κανει το συστημα αυτοματα και απλα οπως ειπες ειναι τετοια 'ζωα' (ή εχουν γινει τετοια 'ζωα' απο τις υπερωριες αυτη την περιοδο) που δεν του χτυπαει στο ματι να το αλλαξει παλι χειροκινητα. Αν το επισημανεις βεβαια θα το διορθωσει. UPDATE: Σε παραγγελίες που εχουν promotion offer (οπως BF) δεν μπορούν να γίνουν MERGED! Amazon.de Motorola Moto G 2nd GEN Gesamtbetrag: EUR 156,76 (Skroutz απο 178,30) Για καποιον που το θελει ειναι καλη η τιμη.. Ειχα το 1st gen και μπορω να πω οτι ηταν το καλύτερο κινητό που εχει περασει απο τα χερια μου (περνάνε και μένουν 6-7 τον χρόνο απο το 2000 μέχρι σήμερα) Αντε 2 πραγματακια ακομα και ειμαι μια χαρα. Car DVD και μια Nikon (5200 pls ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacky4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τωρα μιλαω με το customer support.. μου λεει αρκετα ενδιαφεροντα.. οταν κλεισω θα ενημερώσω UPDATE: Σε παραγγελίες που εχουν promotion offer (οπως BF) δεν μπορούν να γίνουν MERGED! Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε εμένα χτες μετά από αίτημα για να γίνουν merge δύο παραγγελίες. Μετά από 2 ανταλλαγές e-mail μου είπανε το ίδιο, ότι δηλαδή δεν γίνονται merge παραγγελίες με τέτοια offers, αλλά τελικά πάντως μου την κάνανε την συγχώνευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε εμένα χτες μετά από αίτημα για να γίνουν merge δύο παραγγελίες. Μετά από 2 ανταλλαγές e-mail μου είπανε το ίδιο, ότι δηλαδή δεν γίνονται merge παραγγελίες με τέτοια offers, αλλά τελικά πάντως μου την κάνανε την συγχώνευση. Αυτο λεμε Το official ειναι οτι ΔΕΝ γινεται.. μετα ειναι στο χερι του support αν θελουν να το κανουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexotamilf Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ρε φιλε 1)Δεν στελνει ελλαδα 2)Ηταν ΛΑΘΟΣ τιμη! Είχα άνθρωπο να μου την αγοράσει. Δεν την πήρα για το δευτερο που αναφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εγώ έκανα παραγγελία απο το DE το πρωί ενα σκυλοκρέβατο Αυτη τι στιγμή ειναι διαθέσιμο στην κανονική του τιμή ΑΛΛΑ στην παραγγελία μου βγάζει οτι θα ειδοποιηθώ για την ακριβή ημερομηνία που θα σταλεί.. Στα άλλα 2 αντικείμενα που έδωσα στην ίδια παραγγελία έδωσε κανονικά ημερομηνίες.. Φυσικά επέλεξα να σταλούν σε μια παραγγελία και όχι ξεχωριστές. Δηλαδή την πρώτη επιλογή. Τι περίεργο είναι αυτό; Επίσης το DE στέλνει με κουριερ ή ταχυδρομείο; Tracking number σας εδωσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις