Προς το περιεχόμενο

[megathread] Amazon.co.uk Black Friday / amazon.de Cyber Monday 2013 + 2014

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι ζωα..

Ειχα 2 παραγγελιες και τους λεω καντε την μια να εχω μικροτερα μεταφορικα.

Και τι κανει ο τυπος?

Ακυρονει την μια και βαζει το προιον στην αλλη με την κανονική τιμη τους).

ΘΕΟΣ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγώ περιμένω το χειριστήριο του xbox one για να το χω για το pc αλλά μόνο άμα πέσει κάτω από τα 30, για να μην πω 25...(ξεκινάει σε καμιά ώρα στο γερμανικό)

http://www.amazon.de/gp/product/B00CM1KT8S/ref=gb1h_img_c-3_3067_30dee5f6?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=17H98RVYMVAH56E8XN94&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560113067

Τι ζωα..

Και τι κανει ο τυπος?

ΘΕΟΣ!

Στο DE αυτό; 

επίσης γίνεται κάτι τέτοιο αν τους το ζητήσεις; Αυτές τις πατάτες φοβάμαι που κάνουν..

Στο DE αυτό; 

επίσης γίνεται κάτι τέτοιο αν τους το ζητήσεις; Αυτές τις πατάτες φοβάμαι που κάνουν..

UK

Απο οτι βγενουν τα νουμερα ακύρωσαν την μια και έβαλαν την αλλη χωρις έκπτωση

απο αυτες

vsnf2w.png

καναν αυτο

168eyz8.png

Αν πάει στο 100ρικο, σκέφτομαι την 

Braun Oral-B TriZone 7000

δες και αυτη εδω με δυο οδοντοβουρτσες. γενικα ι μπαταριες αντεχουν 2 χρονια και μετα ειναι περιπετεια να τις αλλαξεις

http://www.amazon.de/dp/B00LVUY84W/ref=gb1h_tit_c-3_3067_a02d86d5?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=1E616R4VMW5MSTFX8JXD&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560113067

Να ρωτήσω κι εγώ...

Σαν οθόνη, λέει τπτ γενικά? Gaming, σειρές και γενική PC χρήση.

http://www.amazon.de/gp/product/B00IJS6PCC/ref=gb1h_img_c-3_3067_8842f338?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=15NTF3VBQREF8V4D52W1&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560113067

Βγαίνει στο γερμανικό, κάποια στιγμή αργότερα ("Beginnt um 12:00 Uhr", τί σημαίνει?), και σκέφτομαι αυτές τις ίντσες καιρό τώρα (αλλά κοίταζα προς Κορέα μεριά, στα αντίστοιχα QNIX κλπ).

Αν πέσει κάτω από τα 300€, αξίζει πιστεύω (με τί κάρτα θα την τρέξω, άλλη ιστορία).

Στα αρνητικά της, αν κατάλαβα καλά, η βάση είναι σταθερή? Ούτε μπρος-πίσω, ούτε στροφή ούτε τπτ?

Τι ζωα..

Και τι κανει ο τυπος?

ΘΕΟΣ!

Nαι ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχουν αναφερθει τα περασμενα χρονια πιστευω μερικα (αν οχι αρκετα) παρομοια περιστατικα, σχεδον ΠΑΝΤΑ οταν τους ζητησεις 'επεμβαση' σε παραγγελια απο τετοια "Deals" ...φευγει η εκπτωση! Δεν ειναι οτι το κανει επιτηδες απο οτι εχω καταλαβει το κανει το συστημα αυτοματα και απλα οπως ειπες ειναι τετοια 'ζωα' (ή εχουν γινει τετοια 'ζωα' απο τις υπερωριες αυτη την περιοδο) που δεν του χτυπαει στο ματι να το αλλαξει παλι χειροκινητα. Αν το επισημανεις βεβαια θα το διορθωσει.

• Like 1

UK

Απο οτι βγενουν τα νουμερα ακύρωσαν την μια και έβαλαν την αλλη χωρις έκπτωση

απο αυτες

vsnf2w.png

καναν αυτο

168eyz8.png

Τωρα μιλαω με το customer support.. μου λεει αρκετα ενδιαφεροντα.. οταν κλεισω θα ενημερώσω

Nαι ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχουν αναφερθει τα περασμενα χρονια πιστευω μερικα (αν οχι αρκετα) παρομοια περιστατικα, σχεδον ΠΑΝΤΑ οταν τους ζητησεις 'επεμβαση' σε παραγγελια απο τετοια "Deals" ...φευγει η εκπτωση! Δεν ειναι οτι το κανει επιτηδες απο οτι εχω καταλαβει το κανει το συστημα αυτοματα και απλα οπως ειπες ειναι τετοια 'ζωα' (ή εχουν γινει τετοια 'ζωα' απο τις υπερωριες αυτη την περιοδο) που δεν του χτυπαει στο ματι να το αλλαξει παλι χειροκινητα. Αν το επισημανεις βεβαια θα το διορθωσει.

UPDATE:

Σε παραγγελίες που εχουν promotion offer (οπως BF) δεν μπορούν να γίνουν MERGED!

Amazon.de

Motorola Moto G 2nd GEN

Gesamtbetrag: EUR 156,76 (Skroutz απο 178,30)

Για καποιον που το θελει ειναι καλη η τιμη.. Ειχα το 1st gen και μπορω να πω οτι ηταν το καλύτερο κινητό που εχει περασει απο τα χερια μου (περνάνε και μένουν 6-7 τον χρόνο απο το 2000 μέχρι σήμερα)

Αντε 2 πραγματακια ακομα και ειμαι μια χαρα. Car DVD και μια Nikon (5200 pls :D)

• Like 1

Τωρα μιλαω με το customer support.. μου λεει αρκετα ενδιαφεροντα.. οταν κλεισω θα ενημερώσω

UPDATE:

Σε παραγγελίες που εχουν promotion offer (οπως BF) δεν μπορούν να γίνουν MERGED!

Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε εμένα χτες μετά από αίτημα για να γίνουν merge δύο παραγγελίες. Μετά από 2 ανταλλαγές e-mail μου είπανε το ίδιο, ότι δηλαδή δεν γίνονται merge παραγγελίες με τέτοια offers, αλλά τελικά πάντως μου την κάνανε την συγχώνευση.

Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε εμένα χτες μετά από αίτημα για να γίνουν merge δύο παραγγελίες. Μετά από 2 ανταλλαγές e-mail μου είπανε το ίδιο, ότι δηλαδή δεν γίνονται merge παραγγελίες με τέτοια offers, αλλά τελικά πάντως μου την κάνανε την συγχώνευση.

Αυτο λεμε

Το official ειναι οτι ΔΕΝ γινεται.. μετα ειναι στο χερι του support αν θελουν να το κανουν!

Εγώ έκανα παραγγελία απο το DE το πρωί ενα σκυλοκρέβατο

Αυτη τι στιγμή ειναι διαθέσιμο στην κανονική του τιμή ΑΛΛΑ στην παραγγελία μου βγάζει οτι θα ειδοποιηθώ για την ακριβή ημερομηνία που θα σταλεί..

Στα άλλα 2 αντικείμενα που έδωσα στην ίδια παραγγελία έδωσε κανονικά ημερομηνίες..

Φυσικά επέλεξα να σταλούν σε μια παραγγελία και όχι ξεχωριστές. Δηλαδή την πρώτη επιλογή.

Τι περίεργο είναι αυτό;

Επίσης το DE στέλνει με κουριερ ή ταχυδρομείο; Tracking number σας εδωσε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...