trabakoulas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εγώ το MX800 που θα μπει αυριο στο γερμανικό τσεκάρωαλλά έχει qwertz πληκτρολόγιο.. δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα αν μπει σε καλή τιμή και να το χτυπήσω..
kraken92 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πήρα το σκληρό στα 159€ crucial 512GB! Ελπίζω να το πρόλαβε και κανένας άλλος, διαφορα 40+€ απο σκρουζ. (Το ebw δεν μετράει) 2
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εγώ το MX800 που θα μπει αυριο στο γερμανικό τσεκάρω αλλά έχει qwertz πληκτρολόγιο.. δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα αν μπει σε καλή τιμή και να το χτυπήσω.. Και εγω ηθελα ενα αλλα δεν ειναι μονο το QWERTZ.. ειναι πολλα που αλλαζουν δυστυχώς 1
forgotten Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πήρα το σκληρό στα 159€ crucial 512GB! Ελπίζω να το πρόλαβε και κανένας άλλος, διαφορα 40+€ απο σκρουζ. (Το ebw δεν μετράει) τον πηρα και εγω 1
trabakoulas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Και εγω ηθελα ενα αλλα δεν ειναι μονο το QWERTZ.. ειναι πολλα που αλλαζουν δυστυχώς δηλαδή; τι άλλο αλλάζει; ρωτάω για να μάθω, μη βρεθώ προ εκπλήξεων
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 δηλαδή; τι άλλο αλλάζει; ρωτάω για να μάθω, μη βρεθώ προ εκπλήξεων Δες το spoiler στο ποστ μου
nonameno12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Για το QWERTZ πληκτρολογιο, ειχα το ιδιο θεμα με ιταλικο πληκρολογιο, εβαλα αυτοκολλητα με γραμματα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Ενω ειμαι πολυ ψειρας σε τετοιες λεπτομεριες μετα ουτε που το σκεφτομουν.
manos89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πήρα το σκληρό στα 159€ crucial 512GB! Ελπίζω να το πρόλαβε και κανένας άλλος, διαφορα 40+€ απο σκρουζ. (Το ebw δεν μετράει) Τον έβαλα στο καλάθι αλλά δεν θα το αγοράσω μάλλον. Προτιμούσα το χθεσινό που ήταν στα 256 gb στις 60 λίρες κυρίως γιατί είχα σκοπό να μην κάνω υπερβολές από πλευράς χρημάτων . Με εγγύηση τι παίζει; Αν έχει 5 χρόνια και δεν χρειάζεται να το στείλουμε έξω μπορεί να το ξανασκεφτώ Ελπίζω να ξαναπαρουσιαστεί ευκαιρία με ssd γιατί έχω μείνει με τον samsung 840 τον απλό -.- edit: έχω 8 λεπτά για το checkout και αγχώνομαι
trabakoulas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δες το spoiler στο ποστ μου ωχ δεν το είχα προσέξει το spoiler πράγματι αλλάζουν αρκετά, οπότε μάλλον θα το αφήσω κι εγώ.. :/ τον Crucial σκέφτηκα κι εγώ να τον χτυπήσω, αλλά ήταν κάπως πιο ακριβός απ'ότι θα τον ήθελα.. και για ένα προιόν που δεν χρειάζομαι ουσιαστικά (έχω ήδη SSD, απλά θα ήθελα μεγαλύτερο χώρο), είπα να πάω πάσο και να κατευνάσω κάπως την υπερκαταναλωτική έξαρση στην οποία μας έχει βάλει το amazon από χθες
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 ωχ δεν το είχα προσέξει το spoiler πράγματι αλλάζουν αρκετά, οπότε μάλλον θα το αφήσω κι εγώ.. :/ τον Crucial σκέφτηκα κι εγώ να τον χτυπήσω, αλλά ήταν κάπως πιο ακριβός απ'ότι θα τον ήθελα.. και για ένα προιόν που δεν χρειάζομαι ουσιαστικά (έχω ήδη SSD, απλά θα ήθελα μεγαλύτερο χώρο), είπα να πάω πάσο και να κατευνάσω κάπως την υπερκαταναλωτική έξαρση στην οποία μας έχει βάλει το amazon από χθες No problem. Για αυτο το ακυροσα και εγω. Αν ηταν ενα Y Z ναι οκ τα βγαζω και τα αλλαζω και θεση που λεει ο λογος αλλα εχει αρκετα οτι ναναι πληκτρα και διαφορετική δομή. Μεχρι και τα Αγγλικα εχουν αλλο layout!!! Με λιγα λογια τα keyboards που εχουμε Ελλάδα ειτε ειναι ελληνικά ειτε US!
kraken92 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τον έβαλα στο καλάθι αλλά δεν θα το αγοράσω μάλλον. Προτιμούσα το χθεσινό που ήταν στα 256 gb στις 60 λίρες κυρίως γιατί είχα σκοπό να μην κάνω υπερβολές από πλευράς χρημάτων . Με εγγύηση τι παίζει; Αν έχει 5 χρόνια και δεν χρειάζεται να το στείλουμε έξω μπορεί να το ξανασκεφτώ Ελπίζω να ξαναπαρουσιαστεί ευκαιρία με ssd γιατί έχω μείνει με τον samsung 840 τον απλό -.- edit: έχω 8 λεπτά για το checkout και αγχώνομαι χτύπα τον δεν θα βρεις τέτοιο θηρίο σ'αυτή τη τιμή. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2014 από kraken92
trabakoulas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Για το QWERTZ πληκτρολογιο, ειχα το ιδιο θεμα με ιταλικο πληκρολογιο, εβαλα αυτοκολλητα με γραμματα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Ενω ειμαι πολυ ψειρας σε τετοιες λεπτομεριες μετα ουτε που το σκεφτομουν. χμμμ, με βάζεις σε σκέψεις, στο ιταλικό αλλάζανε τόσα πράγματα; θα μου ξενίσει πολύ πιστεύω.. No problem. Για αυτο το ακυροσα και εγω. Αν ηταν ενα Y Z ναι οκ τα βγαζω και τα αλλαζω και θεση που λεει ο λογος αλλα εχει αρκετα οτι ναναι πληκτρα και διαφορετική δομή. Μεχρι και τα Αγγλικα εχουν αλλο layout!!! Με λιγα λογια τα keyboards που εχουμε Ελλάδα ειτε ειναι ελληνικά ειτε US! true αλλά το αγγλικό ντάξει παλεύεται αν σκάσει στο αγγλικό amazon το mx800 μπορεί και να το τιμήσω.. ανάλογα την τιμή πάντα
manos89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 χτύπα τον δεν θα βρεις τέτοιο θυρίο σ'αυτή τη τιμή. δεν τον χτύπησα τελικά. Το σκέφτηκα αυτό αλλά σκέφτηκα επίση ότι τα 512 για τα προγράμματα + windows είναι overkill για μένα. Εδώ 128 μου φτάνουν οριακά οπότε με 256 θα είμαι και πάλι τούμπανος edit: Αυτό (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BUY6NTW?ref_=gb1h_img_c-3_2147_bcd799a0&smid=A3P5ROKL5A1OLE) έχει καμια χρησιμότητα στην ελλάδα; 1
hikesl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Το αμερικάνικο από πότε δίνει 30 λεπτά προβάδισμα στις προσφορές σε όσους έχουν amazon prime?
Caiden Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν ξαναβγει κανενας SSD 256GB οπως ο χθεσινος καντε ενα ποστ γιατι ψαχνομαι να παρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις