Προς το περιεχόμενο

[megathread] Amazon.co.uk Black Friday / amazon.de Cyber Monday 2013 + 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο αγγλια βλεπω τα παρακατω

Philips LivingColors Aura Colour Changing Mood Light - White (Integrated 1 x 8 Watts LED Bulb, Remote Control)  £54.99 (Το εχω παρει σε deal £28.99)

πότε το πήρες σε αυτήν την τιμή??(28.99)

το χει πάντως και το e-shop.gr μέχρι το Σάββατο στα 69€

Δημοσ.
Δημοσ.
Δημοσ.

δεν το χα προσέξει τότε  :mellow:

τώρα είναι εν όψη για προσφορά η απλά έτσι το έβαλες εδώ?

Ειναι. Στο αγγλικο. Το απογευμα (Category Lighting)

Link.png Site: sony handycam

Καλησπερα κι απο μενα. Εψαχνα για καμερα κι εντοπισα αυτην εδω. Μπορει καποιος να μου πει την αποψη του, για το αν αξίζει; Τιμη skroutz 197 euro .

Παιδια η προσφορα εξαφανιστηκε μολις τελείωσε το countdown. Και η ζητηση ήταν στο 80%. Τι έπεξε;

Εχει και αλλες σημερα ;)

Δημοσ.

και λαθος τιμή να ήταν, εφόσον με αυτη την τιμή ήταν διαθέσιμη η κάρτα για ενα Χ χρονικό διάστημα, αυτό δεν υποχρεώνει τηνν αμαζον να την δώσει με αυτη την τιμη;

Δημοσ.

και λαθος τιμή να ήταν, εφόσον με αυτη την τιμή ήταν διαθέσιμη η κάρτα για ενα Χ χρονικό διάστημα, αυτό δεν υποχρεώνει τηνν αμαζον να την δώσει με αυτη την τιμη;

Οχι φιλε μου.

Ειχε ξαναγινει με ενα allinone pc αν δεν κανω λαθος. Τιποτα και κανενας δεν υποχρεωνει κανεναν. Απο την στιγμη που ουτε καν τραβανε τα λεφτα απο την καρτα (ακομα και να το εκαναν εχει refund).

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή την έχω πατήσει και εγώ, είχα παραγγείλει μια οθόνη σε πολύ χαμηλή τιμή και μου στείλαν μετά απο 2 μέρες ακύρωση..οπότε αν αναρωτιέσαι αν γίνεται η απάντηση είναι σαφώς και γίνεται.
Δημοσ.

Οχι φιλε μου.

Ειχε ξαναγινει με ενα allinone pc αν δεν κανω λαθος. Τιποτα και κανενας δεν υποχρεωνει κανεναν. Απο την στιγμη που ουτε καν τραβανε τα λεφτα απο την καρτα (ακομα και να το εκαναν εχει refund).

Έχει ξανά κάνει λάθος σε τιμές και έχει αποστείλει τα προϊόντα στους πελάτες με τις λάθος/χαμηλότερες τιμές. Το γνωρίζω από προσωπική εμπιρεία

http://www.insomnia.gr/topic/485972-nikon-af-s-35mm-f18g-122-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B1%CF%80%CE%BF-amazoncouk/?hl=%20nikon%20%2035mm

Δημοσ.

Έχει ξανά κάνει λάθος σε τιμές και έχει αποστείλει τα προϊόντα στους πελάτες με τις λάθος/χαμηλότερες τιμές. Το γνωρίζω από προσωπική εμπιρεία

http://www.insomnia.gr/topic/485972-nikon-af-s-35mm-f18g-122-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B1%CF%80%CE%BF-amazoncouk/?hl=%20nikon%20%2035mm

Βγαίνουμε OFFTΟPIC. αυτο δεν ηταν sold and dispached by Amazon

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...