nikos1071 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 40€ το βρίσκεις εδώ... οπότε αξίζει να το πάρεις κάτω από 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 40€ το βρίσκεις εδώ... οπότε αξίζει να το πάρεις κάτω από 30 ναι απο ταχυτητες απλα δεν με εμπνεει. thanx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Είδα από το site της creative ότι είναι συμβατά για Win XP/Vista. Θα έχουν άραγε θέμα με Win7/8; Επίσης, είναι μόνο για υπολογιστή; Υπάρχει περίπτωση να κάνουν και για τηλεόραση; Creative Bluetooth speakers do not need any driver to operate. You may need to update the Bluetooth driver of your computer's built-in Bluetooth adapter or your USB dongle. To determine whether your computer or USB dongle is updated with the latest Bluetooth driver, please refer to their user's guide or website for information. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δεν θα λεγα οτι έχει άσχημα πραγματάκια.. ειδικά στα είδη ζωων είναι πολύ καλό. Βγήκαν και dremel με -30 ευρώ απο το πιο φθηνό σε Ελλάδα. Για dremel Κάποια λάπτοπ το πρωί προς μεσημεράκι απο το Γερμανικό γίνανε ανάρπαστα.. δεσμεύτηκαν σε 1 λεπτό.. Πρέπει να είσαι απο πάνω γιατι έχω την αίσθηση οτι πετάνε και άλλα καινουργια στην λίστα που μπορεί να μην υπήρχαν απο πριν.. βάλε Λίνκ φίλε dremel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmador Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Σου λενε οτι δεν εχεις και μετα αυτοματα μετα απο μερικες μερες ξαναπροσπαθουν. Αν και παλι δεν εχεις τοτε ακυρο η παραγγελια. Πολυ καλο αυτο!! Αποφευγουμε το βαλε-βγαλε χρηματα στην καρτα και φυσικα την προμηθεια της τραπεζας, και δεν χανεις την αγορα σου, ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rakeesh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αμερικη ρε φιλε.. αλλες τιμες Ακόμα και για Αμερική, το ίδιο το amazon το έχει 199$... Υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο οι ανεμιστήρες? Αφού είναι στην παρακάτω κατηγορία (αν και απ ότι βλέπω στην ιδια κατηγορία έχουν και κανονικές κάρτες γραφικών) Amazon Best Sellers Rank: #18 in Electronics > Computers & Accessories > Computer Components > Fans & Cooling > Graphics Card Fans Επισης από το ίιο μαγαζί παίζει κι αυτό : http://www.amazon.com/Sapphire-DL-DVI-I-SL-DVI-D-PCI-Express-11221-01-40G/dp/B00FLMKR78/ref=sr_1_4?m=A20F6RQJB8XGLY&s=merchant-items&ie=UTF8&qid=1416921330&sr=1-4 Πλάκα μας κάνουν ή να τα στείλω στους συγγενείς μου στην αμερική? ¨Π Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Περιμένω τον crucial στις 90 λίρες.. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KFAGCUM/ref=gb1h_img_c-2_2887_5cf207a4?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-2&pf_rd_r=0504QEPMGJ2E3FGC0PP1&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560112887 Αυτό ανέβασα πριν λίγο αλλα δεν απάντησε κανείς...Λες να πέσει στα £90; Μακάρι και εγω περιμένω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evankouros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πιασαν τα vodoo Εκανα την πρωτη μου παραγγελια απο το AMAZON (Εβαλα και ενα εξτρα) Δεν τη θέλω την Sapphire Radeon TOXIC R9 270X 2GB GDDR5 DVI-I/DVI-D/HDMI/DP with Boost (UEFI) PCI-Express Graphics Card 11217-02-40G, αλλά για πλάκα & χωρίς βουντού την έβαλα στο καλάθι μου. Εννοείται ότι δεν ολοκλήρωσα την αγορά. Τη θέλει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexotamilf Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ακόμα και για Αμερική, το ίδιο το amazon το έχει 199$... Υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο οι ανεμιστήρες? Αφού είναι στην παρακάτω κατηγορία (αν και απ ότι βλέπω στην ιδια κατηγορία έχουν και κανονικές κάρτες γραφικών) Amazon Best Sellers Rank: #18 in Electronics > Computers & Accessories > Computer Components > Fans & Cooling > Graphics Card Fans Επισης από το ίιο μαγαζί παίζει κι αυτό : http://www.amazon.com/Sapphire-DL-DVI-I-SL-DVI-D-PCI-Express-11221-01-40G/dp/B00FLMKR78/ref=sr_1_4?m=A20F6RQJB8XGLY&s=merchant-items&ie=UTF8&qid=1416921330&sr=1-4 Πλάκα μας κάνουν ή να τα στείλω στους συγγενείς μου στην αμερική? ¨Π Μάλλον έχουν μπερδευτεί. Να την παραγγείλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δεν τη θέλω την Sapphire Radeon TOXIC R9 270X 2GB GDDR5 DVI-I/DVI-D/HDMI/DP with Boost (UEFI) PCI-Express Graphics Card 11217-02-40G, αλλά για πλάκα & χωρίς βουντού την έβαλα στο καλάθι μου. Εννοείται ότι δεν ολοκλήρωσα την αγορά. Τη θέλει κανείς; Την θελω απελπισμενα στη τιμη αυτη αλλα νομιζω δεν στελνουν Ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μάλλον έχουν μπερδευτεί. Να την παραγγείλω; Δεν φέρνει Ελλάδα απ'ότι βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fisto Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Site: sony handycam Καλησπερα κι απο μενα. Εψαχνα για καμερα κι εντοπισα αυτην εδω. Μπορει καποιος να μου πει την αποψη του, για το αν αξίζει; Τιμη skroutz 197 euro . Παιδια η προσφορα εξαφανιστηκε μολις τελείωσε το countdown. Και η ζητηση ήταν στο 80%. Τι έπεξε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexotamilf Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δεν φέρνει Ελλάδα απ'ότι βλέπω. Έχω άκρη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evankouros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Την θελω απελπισμενα στη τιμη αυτη αλλα νομιζω δεν στελνουν Ελλαδα Δεν φέρνει Ελλάδα απ'ότι βλέπω. Δυστυχώς μόνο γι' Αμερική. Δοκίμασα & γι' αποστολή σε άλλη χώρα στην Ευρώπη, αλλά κι εκεί τίποτα. Το γέλιο είναι ότι παραμένει ακόμη στο καλάθι μου στα 23,28 $! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Απο αγγλια βλεπω τα παρακατω Canon PowerShot SX60 HS Digital Camera £398.85 Xbox One Console Kinect Family Pack £469.99 Philips LivingColors Aura Colour Changing Mood Light - White (Integrated 1 x 8 Watts LED Bulb, Remote Control) £54.99 (Το εχω παρει σε deal £28.99) Την θελω απελπισμενα στη τιμη αυτη αλλα νομιζω δεν στελνουν Ελλαδα Φιλε ειναι λαθος η τιμη απλα Site: sony handycam Καλησπερα κι απο μενα. Εψαχνα για καμερα κι εντοπισα αυτην εδω. Μπορει καποιος να μου πει την αποψη του, για το αν αξίζει; Τιμη skroutz 197 euro . Παιδια η προσφορα εξαφανιστηκε μολις τελείωσε το countdown. Και η ζητηση ήταν στο 80%. Τι έπεξε; Το countdown ηταν για την Λήξη της προσφορας!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις