Προς το περιεχόμενο

[megathread] Amazon.co.uk Black Friday / amazon.de Cyber Monday 2013 + 2014

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είδα από το site της creative ότι είναι συμβατά για Win XP/Vista. Θα έχουν άραγε θέμα με Win7/8;

Επίσης, είναι μόνο για υπολογιστή; Υπάρχει περίπτωση να κάνουν και για τηλεόραση;

Creative Bluetooth speakers do not need any driver to operate. You may need to update the Bluetooth driver of your computer's built-in Bluetooth adapter or your USB dongle. To determine whether your computer or USB dongle is updated with the latest Bluetooth driver, please refer to their user's guide or website for information.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα λεγα οτι έχει άσχημα πραγματάκια.. ειδικά στα είδη ζωων είναι πολύ καλό.

Βγήκαν και dremel με -30 ευρώ απο το πιο φθηνό σε Ελλάδα.

Για dremel

Κάποια λάπτοπ το πρωί προς μεσημεράκι απο το Γερμανικό γίνανε ανάρπαστα.. δεσμεύτηκαν σε 1 λεπτό..

Πρέπει να είσαι απο πάνω γιατι έχω την αίσθηση οτι πετάνε και άλλα καινουργια στην λίστα που μπορεί να μην υπήρχαν απο πριν..

βάλε Λίνκ φίλε dremel

Σου λενε οτι δεν εχεις και μετα  αυτοματα μετα απο μερικες μερες ξαναπροσπαθουν. Αν και παλι δεν εχεις τοτε ακυρο η παραγγελια.

Πολυ καλο αυτο!! Αποφευγουμε το βαλε-βγαλε χρηματα στην καρτα και φυσικα την προμηθεια της τραπεζας, και δεν χανεις την αγορα σου, ευχαριστω πολυ

Αμερικη ρε φιλε.. αλλες τιμες

Ακόμα και για Αμερική, το ίδιο το amazon  το έχει 199$... Υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο οι ανεμιστήρες?  Αφού είναι στην παρακάτω κατηγορία (αν και απ ότι βλέπω στην ιδια κατηγορία έχουν και κανονικές κάρτες γραφικών)

Επισης από το ίιο μαγαζί παίζει κι αυτό : http://www.amazon.com/Sapphire-DL-DVI-I-SL-DVI-D-PCI-Express-11221-01-40G/dp/B00FLMKR78/ref=sr_1_4?m=A20F6RQJB8XGLY&s=merchant-items&ie=UTF8&qid=1416921330&sr=1-4

Πλάκα μας κάνουν ή να τα στείλω στους συγγενείς μου στην αμερική? ¨Π

Αυτό ανέβασα πριν λίγο αλλα δεν απάντησε κανείς...Λες να πέσει στα £90; Μακάρι και εγω περιμένω..

Πιασαν τα vodoo :D Εκανα την πρωτη μου παραγγελια απο το AMAZON :) (Εβαλα και ενα εξτρα)

Δεν τη θέλω την Sapphire Radeon TOXIC R9 270X 2GB GDDR5 DVI-I/DVI-D/HDMI/DP with Boost (UEFI) PCI-Express Graphics Card 11217-02-40G, αλλά για πλάκα & χωρίς βουντού :P την έβαλα στο καλάθι μου. Εννοείται ότι δεν ολοκλήρωσα την αγορά. Τη θέλει κανείς; :mrgreen:

Ακόμα και για Αμερική, το ίδιο το amazon  το έχει 199$... Υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο οι ανεμιστήρες?  Αφού είναι στην παρακάτω κατηγορία (αν και απ ότι βλέπω στην ιδια κατηγορία έχουν και κανονικές κάρτες γραφικών)

Επισης από το ίιο μαγαζί παίζει κι αυτό : http://www.amazon.com/Sapphire-DL-DVI-I-SL-DVI-D-PCI-Express-11221-01-40G/dp/B00FLMKR78/ref=sr_1_4?m=A20F6RQJB8XGLY&s=merchant-items&ie=UTF8&qid=1416921330&sr=1-4

Πλάκα μας κάνουν ή να τα στείλω στους συγγενείς μου στην αμερική? ¨Π

Μάλλον έχουν μπερδευτεί. 

Να την παραγγείλω; :unsure:

Δεν τη θέλω την Sapphire Radeon TOXIC R9 270X 2GB GDDR5 DVI-I/DVI-D/HDMI/DP with Boost (UEFI) PCI-Express Graphics Card 11217-02-40G, αλλά για πλάκα & χωρίς βουντού :P την έβαλα στο καλάθι μου. Εννοείται ότι δεν ολοκλήρωσα την αγορά. Τη θέλει κανείς; :mrgreen:

Την θελω απελπισμενα στη τιμη αυτη αλλα νομιζω δεν στελνουν Ελλαδα :(

Link.png Site: sony handycam

Καλησπερα κι απο μενα. Εψαχνα για καμερα κι εντοπισα αυτην εδω. Μπορει καποιος να μου πει την αποψη του, για το αν αξίζει; Τιμη skroutz 197 euro .

Παιδια η προσφορα εξαφανιστηκε μολις τελείωσε το countdown. Και η ζητηση ήταν στο 80%. Τι έπεξε;

Δεν φέρνει Ελλάδα απ'ότι βλέπω.

Δυστυχώς μόνο γι' Αμερική. Δοκίμασα & γι' αποστολή σε άλλη χώρα στην Ευρώπη, αλλά κι εκεί τίποτα. :(

Το γέλιο είναι ότι παραμένει ακόμη στο καλάθι μου στα 23,28 $! :P

• Like 1

Απο αγγλια βλεπω τα παρακατω

Canon PowerShot SX60 HS Digital Camera £398.85

Xbox One Console Kinect Family Pack £469.99

Philips LivingColors Aura Colour Changing Mood Light - White (Integrated 1 x 8 Watts LED Bulb, Remote Control)  £54.99 (Το εχω παρει σε deal £28.99)

Φιλε ειναι λαθος η τιμη απλα :)

Link.png Site: sony handycam

Καλησπερα κι απο μενα. Εψαχνα για καμερα κι εντοπισα αυτην εδω. Μπορει καποιος να μου πει την αποψη του, για το αν αξίζει; Τιμη skroutz 197 euro .

Παιδια η προσφορα εξαφανιστηκε μολις τελείωσε το countdown. Και η ζητηση ήταν στο 80%. Τι έπεξε;

Το countdown ηταν για την Λήξη της προσφορας!!!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...