Προς το περιεχόμενο

[megathread] Amazon.co.uk Black Friday / amazon.de Cyber Monday 2013 + 2014

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παράξενο... ο σύνδεσμος όταν κλικάρω το κινητό στη συγκεκριμένη προσφορά είναι αυτός:

http://www.amazon.de/gp/product/B00N4NQ8H4/ref=gb1h_img_c-3_3067_ce7fc782?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=185DA96HNPG4MA5CJ46E&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560113067

ο οποίος λέει δε στέλνει Ελλάδα... Μακάρι να ισχύει αυτό που λες και να το στέλνει το αμαζον τελικά...

Στο λεει αυτο γιατι το link που κοιτας δεν εχει πωλητη το amazon

Verkauf durch AMZCOSMO 
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για το Motorola ψήνομαι και εγώ αλλά τώρα βλέπω ότι δε στέλνει Ελλάδα... Μακάρι να αλλάξει αυτό μέχρι το βράδυ...

171 που δείχνει τώρα θα είναι η τιμή? Τόσο έχει Ελλαδα ρε παιδιά

Παιδιά καλημέρα, τι σας λέει αυτό:Crucial CT512MX100SSD1 512GB £149 και θα φάει black friday

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00KFAGCUM/ref=gbmh_mob_s-3_4507_5cf207a4?dealid=5cf207a4&pf_rd_p=509784507&pf_rd_s=slot-3&pf_rd_t=35801&pf_rd_i=19&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=0TA1DP5H1CYES7CE1PSB

• Like 1

Παράξενο... ο σύνδεσμος όταν κλικάρω το κινητό στη συγκεκριμένη προσφορά είναι αυτός:

http://www.amazon.de/gp/product/B00N4NQ8H4/ref=gb1h_img_c-3_3067_ce7fc782?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=185DA96HNPG4MA5CJ46E&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560113067

ο οποίος λέει δε στέλνει Ελλάδα... Μακάρι να ισχύει αυτό που λες και να το στέλνει το αμαζον τελικά...

Αυτο που βλεπεις ειναι με ΟΧΙ πωλητή το αμαζον (το κανει αυτο γιατι το εχει αλλος τωρα σε καλυτερη τιμη)

Οταν θα βγει προσφορα θα εχεις seller αμαζον αρα ολα καλα

171 που δείχνει τώρα θα είναι η τιμή? Τόσο έχει Ελλαδα ρε παιδιά

Ολες οι τιμες ειναι ΑΡΧΙΚΕΣ που βλεπεις. Δεν ξερει κανεις ποσο θα εχει

Μακάρι να παίξει και σε καλά λεφτά όμως ! Με -20% δεν αξίζει με την καμία, μιας και με τα μεταφορικά θα είναι η μια ή άλλη.

Η τιμη ΤΩΡΑ μαζι με τα μεταφορικά (8ευρ) ειναι EUR 188,16 (Για ελλαδα)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανηλθαν τα μεταφορικα.. Κριμα. Αυτο το κανει παλι ebay.

Καμια σχεση το Ebay με το Amazon.

Τα μεταφορικά εχει μηνες που επανήλθαν!

Επεξ/σία από newtech

http://www.amazon.de/dp/B00KH6PUIE/ref=gb1h_img_c-3_3067_1fcb70bd?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=0NTYFGXC360GSH0YKFAQ&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560113067

στα 314€ με τα μεταφορικά για Ελλάδα και 2 χρόνια εγγύηση ( λέει τίποτα ? ) 

Πρόλαβες και το έβαλες στο καλάθι; Γιατί έχει λήξει ήδη. Πάρ' το. Μια χαρά είναι. Κι εγώ το χτύπησα.

Σε αυτές τις προσφορές δε σε αφήνουν να πάρεις 2 κομμάτια; Ξέρει κανείς;

Πρόλαβες και το έβαλες στο καλάθι; Γιατί έχει λήξει ήδη. Πάρ' το. Μια χαρά είναι. Κι εγώ το χτύπησα.

Σε αυτές τις προσφορές δε σε αφήνουν να πάρεις 2 κομμάτια; Ξέρει κανείς;

Για το λάπτοπ λες ..?  

( πρόλαβα και το έχω και σε παραγγελία) αλλά επειδή είναι καινούργιο σχετικά δεν έχω βρει αρκετά για αυτό το μοντέλο πάντως σε specs είναι λίγο καλύτερος από τον 4010~4030u ( για εμένα 1 πράγμα μου άρεσε και το έκλεισα όλα μέχρι τώρα ήταν με 1 χρόνο εγγύηση αλλά αυτό με 2!!!)

Για το λάπτοπ λες ..?  

( πρόλαβα και το έχω και σε παραγγελία) αλλά επειδή είναι καινούργιο σχετικά δεν έχω βρει αρκετά για αυτό το μοντέλο πάντως σε specs είναι λίγο καλύτερος από τον 4010~4030u ( για εμένα 1 πράγμα μου άρεσε και το έκλεισα όλα μέχρι τώρα ήταν με 1 χρόνο εγγύηση αλλά αυτό με 2!!!)

Ναι, για το λάπτοπ λέω. Καλύτερο επεξεργαστή με SSHD δε βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά. Τσεκαρισμένο γιατί ψάχνω εβδομάδες για μια καλή προσφορά σε αυτή την τιμή περίπου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...