Προς το περιεχόμενο

[megathread] Amazon.co.uk Black Friday / amazon.de Cyber Monday 2013 + 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω σταμπαρει την Sony DSC-HX50 Digitalkamera (20,4 Megapixel, 30-fach opt...

Beginnt um 20:45 Uhr 

μπας και την παρω σε καλη τιμη αλλιως θα την παρω απο εδω στα 230 ευρω περιπου ....

υγ. να φανταστώ ειναι αυριο στις 21:45 ωρα ελλαδος ???

σωστά!

(είναι και την ώρα που ξεκινάνε τα παιχνίδια στο champions league) :P

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω σταμπαρει την Sony DSC-HX50 Digitalkamera (20,4 Megapixel, 30-fach opt...

Beginnt um 20:45 Uhr 

μπας και την παρω σε καλη τιμη αλλιως θα την παρω απο εδω στα 230 ευρω περιπου ....

υγ. να φανταστώ ειναι αυριο στις 21:45 ωρα ελλαδος ???

Έχω την DSC-HX30 περίπου δύο χρόνια. Η άποψή μου: καλές φωτογραφίες κακή ποιότητα κατασκευής. Εδώ και 6 μήνες άρχισαν να πηδάνε οι ενδείξεις στην οθόνη σαν να γυρνάω το dial. Το Βρετανικό Άμαζον την δίνει με ένα χρόνο εγγύηση, αν δεν είναι σημαντική η διαφορά σου προτείνω να δοκιμάσεις να την πάρεις από Ελλάδα με δύο χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.

Ισχυριζονται οτι εχουν 100 λιρες εκπτωση το kindle το εφταρι.ισχυει;200 το ειχαν εχθες ας πουμε;

Στο γερμανικο εδω και λιγες μερες εχει το HDX στα (απο) 99 ευρω... δεν το στελνει Ελλαδα ομως. Η εκπτωση δεν ειναι ολοκληρη πραγματικη, ειναι πλασματικη (το γερμανικο λεει και καλα -130 ευρω απο τα 229!) επαιξε μεσα στη χρονια αρκετες φορες γυρω στα 160-170, βεβαια και παλι ειναι μεγαλη η μειωση, αν ηταν 'ελευθερη' η συσκευη θα ηταν σκετη προκληση.

Δημοσ.

Αυριο απο γερμανια βλεπω..

20:00 Canon EOS 1200D SLR-Digitalkamera (18 Megapixel APS-C CMOS Sensor, Full HD, 7,6 cm (3 Zoll) Display) Kit incl. 17-85

20:30 Moto G 2nd Gen

Δημοσ.

Παιδιά πως βολεύει να παρακολουθούμε κάποια προιόντα που έχουμε "σταμπάρει";
Τα έχω ανοίξει σε νέο tab π.χ. αλλά έτσι δεν βλέπω τι ώρα αρχίζει το καθένα
Υπάρχει κάποιος τρόπος που βολεύει και με τον οποίο δεν θα χάσουμε το μπούσουλα; :P

Δημοσ.

Παιδια θυμαται κανεις αν προιοντα που πουληθηκαν 100% μπορουν να ξαναεμφανιστουν το Σ/Κ? Η μονο καποια απο τα "απουλητα"?

Δημοσ.

Ναι.

Logitech C920 HD Webcam

30 Λιρες (χωρις μεταφορικα).. πολυ καλη τιμη 

Μια χαρά!

Αυτήν την κάμερα δε θα την προλάβω ποτέ :|

Δημοσ.

Παιδια θυμαται κανεις αν προιοντα που πουληθηκαν 100% μπορουν να ξαναεμφανιστουν το Σ/Κ? Η μονο καποια απο τα "απουλητα"?

Πολυ μεγαλο ποσοστο απο τα προιοντα που βλεπεις θα ξαναεμφανιστουν, οχι κατ΄ αναγκη το Σ/Κ, ακομα και αν "εξαντληθηκαν" την πρωτη φορα....

Δημοσ.

Ασχετος αλερτ.

Θα σας παρακαλέσω να ποστάρετε 3 λινκ.

ένα από κάθε άμαζον ευρωπαικο (αγγλικό, γερμανικο, γαλλικο)

εκεί που δίχνει τις BF προσφορές...

Δεν τα βρίσκω και με την κουβέντα εδώ, που γίνεται δίχως λινκ, δεν βγάζω άκρη...

Thanks a lot.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται σύνδεσμος, βρίσκονται:

όπως βλέπεις τη σελιδα του οποιοδήποτε αμαζον, πανω αριστερα εχει το λογοτυπο του μαγαζιου. Το δευτερο λινκ από αριστερα προς τα δεξια είναι οι "προσφορες", εκει βγαινουν αυτές τις ημερες τα BF/CM. Παρτε τα παρολαυτα οσοι δεν εχετε πιθανον πληρη browser:

Today's Deals  uk
Angebote   de
Promotions  fr
Offerte      it        

(προσθετω τους συνδέσμους και στο 3ο ποστ του θεματος στην πρωτη σελιδα για σημειο αναφορας)

Οποιος ποσταρει από εδώ και περα προιον ας το κανει σωστα γιατι εχει παρατηρηθεί το φαινομενο να δινεται ο σύνδεσμος ολων των προσφορων και όχι του προιοντος οποτε δεν λεει τιποτα ένας τέτοιος συνδεσμος σε κανεναν, μοναδικο αποτέλεσμα ειναι να μπερδευεται η κοινοτητα. Δεξι κλικ πανω στο προιον και "αντιγραφη συνδεσμου"

• Like 7
Δημοσ.

20:30 Moto G 2nd Gen

για το Motorola ψήνομαι και εγώ αλλά τώρα βλέπω ότι δε στέλνει Ελλάδα... Μακάρι να αλλάξει αυτό μέχρι το βράδυ...

Δημοσ.

για το Motorola ψήνομαι και εγώ αλλά τώρα βλέπω ότι δε στέλνει Ελλάδα... Μακάρι να αλλάξει αυτό μέχρι το βράδυ...

τα κινητά τα πουλάει το άμαζον, άρα κατά 99% κανονικά μπορείς να το λάβεις ελλάδα

http://www.amazon.de/gp/product/B00N4NQ8H4/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

• Like 1
Δημοσ.

Παράξενο... ο σύνδεσμος όταν κλικάρω το κινητό στη συγκεκριμένη προσφορά είναι αυτός:

http://www.amazon.de/gp/product/B00N4NQ8H4/ref=gb1h_img_c-3_3067_ce7fc782?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=185DA96HNPG4MA5CJ46E&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560113067

ο οποίος λέει δε στέλνει Ελλάδα... Μακάρι να ισχύει αυτό που λες και να το στέλνει το αμαζον τελικά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...