Προς το περιεχόμενο

[megathread] Amazon.co.uk Black Friday / amazon.de Cyber Monday 2013 + 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν μπορείς να μας πεις και 2 κουβέντες παραπάνω θα το εκτιμήσουν φαντάζομαι αρκετοί.

Μα για να μπορείς να κρίνεις πρέπει να έχει και κανα επώνυμο εξάρτημα. Εδώ, πέρα από ένα "Shimano" που βλέπω να πετάει για τα φρένα (και ανάθεμα ποιο μοντέλο είναι) δε βλέπω τίποτα άλλο. Σαν κάτι μάρκες ποδηλάτων που πουλάνε στα σούπερ μάρκετ μου φαίνεται.

• Like 2
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τιποτα το ιδιαιτερο σημερα, ειδικα για ηλεκτρονικα, περαν κατι μεμονωμενων περιπτωσεων (ssd κυριως).

Η τα σκρουτζομαγαζα εχουν ριξει πολυ τις τιμες τους ή το amazon δεν κανει γεναιες εκπτωσεις πια ή και τα 2 σε συνδυασμο.

Δημοσ.

βλεπω τις προσφορες στις παιχνιδοκονσολες και σκεφτομαι αν αξιζει να σκασω ενα4 00 σαν εχω την r9 290  ,παλαιοτερα ειχα και το xbox 360 και το ps3 τ πηρα φυσικα 3 χρονια μετα το launch  αλλα πλεον μου φαινται οτι το κοστος τους ειναι υπερβολικο

Δημοσ.

Beginnt um 09:00 Uhr 

Αυτο τι σημαίνει για το Γερμανικό άμαζον οτι ξεκινάει πάλι στις 9 το πρωί ή σε 9 ώρες;

Στις 10:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας).

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια γιατι ειμαι εντελως ασχετος με αγορες απο amazon πηγα να παραγγειλω κατι ακουστικα ενω ελεγε πως εχουν 13 λιρες 16-17 ευρω στο τελος οταν πηγα να τελειωσω την παραγγελεια μου χρεωσε και κατι που ελεγε postage and packaging τι ειναι αυτο;

Δημοσ.

Παιδια γιατι ειμαι εντελως ασχετος με αγορες απο amazon πηγα να παραγγειλω κατι ακουστικα ενω ελεγε πως εχουν 13 λιρες 16-17 ευρω στο τελος οταν πηγα να τελειωσω την παραγγελεια μου χρεωσε και κατι που ελεγε postage and packaging τι ειναι αυτο;

Τα μεταφορικά είναι...

PS. Και να πληρώνεις στο νόμισμα του site. Θα χρεώνεσαι λιγότερα όταν την ισοτιμία στη χρεώνει η τράπεζά σου και όχι το εκάστοτε κατάστημα - amazon.

• Like 2
Δημοσ.

1)Ειναι τα εξοδα αποστολής. Παντα θα το εχεις αυτο οτι και να γίνει

2)Πληρωνε σε τοπικο νομισμα.. ΛΙΡΕΣ δλδ στο .co.uk

• Like 1
Δημοσ.

Κοιταξα λίγο και τα τρία να δω τι προσφορές θα παιξουν. Σε ολα εχουν αρχισει να μπαινουν ξανα τα ιδια κομματια και σε οσα ηδη τρεχει το deal η τιμη δεν έχει διαφοροποιηση.

επισης δεν βρηκα τιποτα το ενδιαφερον σε γενικες γραμμες. (Υποκειμενικο ισως βέβαια αυτο).σε ηλεκτρονικα γενικα δηλαδη.

Δημοσ.

εχω σταμπαρει την Sony DSC-HX50 Digitalkamera (20,4 Megapixel, 30-fach opt...

Beginnt um 20:45 Uhr 

μπας και την παρω σε καλη τιμη αλλιως θα την παρω απο εδω στα 230 ευρω περιπου ....

υγ. να φανταστώ ειναι αυριο στις 21:45 ωρα ελλαδος ???

Δημοσ.

εχω σταμπαρει την Sony DSC-HX50 Digitalkamera (20,4 Megapixel, 30-fach opt...

Beginnt um 20:45 Uhr 

μπας και την παρω σε καλη τιμη αλλιως θα την παρω απο εδω στα 230 ευρω περιπου ....

υγ. να φανταστώ ειναι αυριο στις 21:45 ωρα ελλαδος ???

Ναι φιλε μου το εχουμε πει

+1 Γερμανια

+2 Αγγλια

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...