Προς το περιεχόμενο

[megathread] Amazon.co.uk Black Friday / amazon.de Cyber Monday 2013 + 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

40λιρες μτφ εχει το ποδηλατο...

ναι νορμάλ είναι.

Γι αυτό εγραψα πριν οτι περιμένω να δώ πόσο θα πέσει για να δούμε αν είναι ευκαιρία.

Δημοσ.

galaxy tab pro με το που ανοιξε 210 στο waiting list. 7 λιρες μεταφορικα

υπαρχει κανενας τροπος να πεις στον browser να κανει καναν ηχο μολις βγει το popup του αμαζον:)

Δημοσ.

Το γερμανικό Αmazon μου έβγαλε άκυρο για Ελλάδα έναν ΝΙΚΟΝ φακό. Μαλλον έχει έξτρα περιορισμούς... Γράφει κάποιους στην βοήθεια αλλά ότι θέλουν κάνουν...

Δημοσ.

moto x 2nd gen 429 euro amazon.de τωρα!

Y.Γ. Καλουτσικη τιμη το εχω στο καλαθι αλλα μαλλον δεν θα το παρω......αν ηταν κανα 30% η εκπτωση θα γουσταραμε!!

Δημοσ.

Το γερμανικό Αmazon μου έβγαλε άκυρο για Ελλάδα έναν ΝΙΚΟΝ φακό. Μαλλον έχει έξτρα περιορισμούς... Γράφει κάποιους στην βοήθεια αλλά ότι θέλουν κάνουν...

Μήπως δεν πωλείται από amazon αλλά από τρίτους. Έχω αγοράσει φωτογραφικό εξοπλισμό και έχει αποσταλεί κανονικά - φακούς, μηχανές, τρίποδα.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως δεν πωλείται από amazon αλλά από τρίτους. Έχω αγοράσει φωτογραφικό εξοπλισμό και έχει αποσταλεί κανονικά - φακούς, μηχανές, τρίποδα.Α

Αποστολή από AMAZON έλεγε. Κιεγώ εχω πα΄ρει τρίποδα και τσάντες.

Γιαυτόν μιλάω - πιο πολύ από περιέργεια ήθελα να δω τα μεταφορικά. Αλλιώς για 30 ευρώ προτιμώ Ελλάδα να τον πάρω...

Αλλά αναρωτήθηκα τελικά τι ισχύει για εδώ...

Nikon 1 NIKKOR 10 mm 1:2,8 Objektiv schwarz

von Nikon

Unverb. Preisempf.: EUR 249,00 Preis: EUR 140,00 Kostenlose Lieferung. Details Sie sparen: EUR 109,00 (44%)   Alle Preisangaben inkl. MwSt.

Nur noch 3 auf Lager
Verkauf durch Top Foto und Versand durch Amazon. Für weitere Informationen, Impressum, AGB und Widerrufsrecht klicken Sie bitte auf den Verkäufernamen. Geschenkverpackung verfügbar.

Lieferung bis Dienstag, 25. November: Bestellen Sie innerhalb 1 Stunde und 9 Minuten per Morning-Express. Siehe Details.
21 neu ab EUR 140,00 4 gebraucht ab EUR 138,60
Δημοσ.

moto x 2nd gen 429 euro amazon.de τωρα!

Y.Γ. Καλουτσικη τιμη το εχω στο καλαθι αλλα μαλλον δεν θα το παρω......αν ηταν κανα 30% η εκπτωση θα γουσταραμε!!

προτιμώ g2 και 200 ευρώ ρέστα

Δημοσ.

προτιμώ g2 και 200 ευρώ ρέστα

Στα 437 (με μεταφορικα) το moto x 2......μαλλον και εγω τσεπη γεματη και υπομονη θα προτιμήσω!!  :devil:

Υ.Γ. Ψιλομουφα μεχρι τωρα παντως οι εκπτωσεις σε smartphones και λαπτοπ που παρακολουθω.....δεν δινουν κανα 30 -40% ........να πει κανεις ναι θα το παρω οτι και να γινει ρε παιδι μου!!! Νωρις ειναι θα δειξει.....αλλα σαν να μου φαινεται οτι με τα 10% που δινουν οι γερμαναραδες ως τωρα.....σαν να μας δουλευουν!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε το kindle voyage δεν έχει διαθέσιμο για διεθνή παραγγελία.

Δημοσ.

Στα 437 (με μεταφορικα) το moto x 2......μαλλον και εγω τσεπη γεματη και υπομονη θα προτιμήσω!!  :devil:

Υ.Γ. Ψιλομουφα μεχρι τωρα παντως οι εκπτωσεις σε smartphones και λαπτοπ που παρακολουθω.....δεν δινουν κανα 30 -40% ........να πει κανεις ναι θα το παρω οτι και να γινει ρε παιδι μου!!! Νωρις ειναι θα δειξει.....αλλα σαν να μου φαινεται οτι με τα 10% που δινουν οι γερμαναραδες ως τωρα.....σαν να μας δουλευουν!!!

υπομονή μέχρι τις 8.15 σήμερα να δούμε και το s4

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε το kindle voyage δεν έχει διαθέσιμο για διεθνή παραγγελία.

Kindle μόνο από Αμερική ή από το zavvi αν φέρει... ίσως και από κάποιο άλλο ευρωπαϊκο

Δημοσ.

υπομονή μέχρι τις 8.15 σήμερα να δούμε και το s4

Ναι για να δουμε και αυτο που ειναι και πιο παλιο μοντελο και λογικα πρεπει να εχει μεγαλυτερη εκπτωση και το z3 compact μετα..........οχι τιποτα αλλο να σιγουρευτουμε αν μας δουλευουν!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...