Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Τα offtopic μηνύματα για τις συνθήκες εργασίας στην amazon μεταφέρθηκαν σε νέο θέμα. Παρακαλώ συνεχίστε τη σχετική κουβέντα εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έχει παραλάβει κάποιος οτιδήποτε? Με τι έρχεται? Με μεταφορική ή ταχυδρομείο? Στην πολυκατοικία μου έχουμε περίεργους "ποντικούς" και με αγχώνουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έχει παραλάβει κάποιος οτιδήποτε? Με τι έρχεται? Με μεταφορική ή ταχυδρομείο? Στην πολυκατοικία μου έχουμε περίεργους "ποντικούς" και με αγχώνουν! Ταχυδρομείο και θα πρέπει να αγχώνεσαι γιατί υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν και στην είσοδο αναλόγως τον όγκο νομίζω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έχει παραλάβει κάποιος οτιδήποτε? Με τι έρχεται? Με μεταφορική ή ταχυδρομείο? Στην πολυκατοικία μου έχουμε περίεργους "ποντικούς" και με αγχώνουν! Παρέλαβα σήμερα μια ζυγαριά απο γενική ταχυδρομική που έστειλαν 27/11 και πριν 15 μερες κάτι ανταλλακτικές κεφαλές για οδοντόβουρτσα απο απλο ταχυδρομειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ταχυδρομείο και θα πρέπει να αγχώνεσαι γιατί υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν και στην είσοδο αναλόγως τον όγκο νομίζω . Παρέλαβα σήμερα μια ζυγαριά απο γενική ταχυδρομική που έστειλαν 27/11 και πριν 15 μερες κάτι ανταλλακτικές κεφαλές για οδοντόβουρτσα απο απλο ταχυδρομειο. Μόλις με κάλεσαν από Γενική Ταχυδρομική ότι θα περάσουν να μου το φέρουν. Ευτυχώς ήταν το Philips Living Colors Iris οπότε είναι μεγάλο δέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έχει παραλάβει κάποιος οτιδήποτε? Με τι έρχεται? Με μεταφορική ή ταχυδρομείο? Στην πολυκατοικία μου έχουμε περίεργους "ποντικούς" και με αγχώνουν! Τωρα που χρεωνουν τα μεταφορικα, τα στελνουν με κουριερ ή συστημενα ΕΛΤΑ πλεον, δεν ξερω αν το κανουν παντου και παντα αλλα σε οτι εχω παραγγειλει εκτοτε, ερχονται ετσι, οποτε πιστευω οτι γενικοτερα και τουλαχιστον τα περισσοτερα θα ερθουν ετσι. Νομιζω λοιπον οτι δεν εχεις να φοβηθεις κατι. Για του λογου το αληθες, χτες παρελαβα με Γενικη ταχυδρομικη, το ιδιο και σημερα. Παλαιοτερα ηταν περισσοτερες αναλογικα οι αποστολες με απλο ταχυδρομειο. Δεν εχουμε πλεον επιλογη, αλλα θα ελεγα οτι ειναι μια σημαντικη και θετικη διαφορά/εξελιξη, μετα την δυσαρεστη αλλαγη πολιτικης. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2013 από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiKiFiKi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ παρέλαβα μικρό δέμα από ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ανεφερα παραπανω "ή συστημενα". Θα το διορθωσω για να ειναι πιο κατανοητο. Απο ελτα πηρες συστημενο ή απλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiKiFiKi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 απλό, με συγχωρείς δεν πρόσεξα ότι αναφέρεσαι σε συστημένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά σε όσους ήρθε με Γενική , από εκεί με UPS έφυγε? Και αν ναι σε πόσες μέρες από το dispatch έφτασαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Και εγω εχω θεμα με παραγγελια που εγινε στις 26/11 και ηταν να φυγει με ups, μου εχαν δωσει και tracking number, αλλα μαλλον το δεμα χαθηκε και μου το ξαναστελνουν αυριο.Εν τω μεταξυ η παραγγελια που ειχα κανει το σαββατο ηρθε κανονικα με ups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ποιός ήταν ο χάστης να βγεί να το πεί.Τί αντικείμενο είναι αν δεν είμαι αδιάκριτος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μια ηλεκτρικη σκουπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jt1973 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 samsung chromebook minus 100 pounds at 199 and sold by amazon. το 3G και οχι το απλο wi-fi http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009RF0AP4/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers θελουν ξεπουλησουν τα παλια γιατι ερχονται τα καινουργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ενα ρολόι που πήρα έγινε dispatch χθές και λέει οτι θα το παραλάβω απο 5-7 μέρες. λογικά με ταχυδρομική θα έρθει όπως τα πακέτα που αγοράζαμε παλιότερα με χρέωση. Βέβαια το tracking number δεν το βγάζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις