kgian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Στο newsletter που μου ήρθε για τα σημερινά deals έχει την gopro hero αλλα στα deals δεν μου την εμφανίζει! Τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Στο newsletter που μου ήρθε για τα σημερινά deals έχει την gopro hero αλλα στα deals δεν μου την εμφανίζει! Τι παίζει; Και εγώ το πρόσεξα. Μάλλον το newsletter είναι φασόν. Στο Γερμανικό τελείωσε το πανηγύρι. Αλλά και στο Αγγλικό ψόφια πράγματα έχει. κανένα ηχειάκι έχει βάλει τύπου logitech 2.1 ; βασικά είχε αλλά δεν πρόλαβα.. αν δείτε τίποτα ρίξτε μια ενημέρωση. Αυτά που είχε ήταν μια η άλλη με τα Ελληνικά μαγαζιά. Τα σκέφτηκα και εγώ, αλλά εδώ έχουν νομίζω 33,1 ευρό. Ναι τα z323 ήταν.Με τα μεταφορικά έβγαινε μια η άλλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Παντως δεν υπηρχε και κατι το φοβερο φετος ωστε να γινει λιγο ντορος ετσι δεν ειναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Σκέφτομαι να πάρω αυτό το blue ray lg που θα βγει σε λίγο. αν και έχει μέτριες κρητικές αν βγάλει καμία καλή έκπτωση μπορεί να το αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί τόσο διαφορά οι τιμές από το αμερικάνικο Amazon; Ορθως δεν απανταει κανεις γιατι το ερωτημα εχει τεθει και απαντηθει σε απειρα θεματα χιλιαδες φορες... Τελωνειο, ΦΠΑ, κλπ. Αν σε ενδιαφερει περαιτερω κανε τις σχετικες αναζητησεις. Παντως δεν υπηρχε και κατι το φοβερο φετος ωστε να γινει λιγο ντορος ετσι δεν ειναι? Ετσι νομιζω, το Αγγλικο που παρακολουθησα πολυ μετριο και σε ποικιλια, το Γερμανικο ειχε καπως καλυτερες προσφορες αλλα και παλι με τα ακριβοτερα μεταφορικα, μια η άλλη για εμας. Αν δεν μου διαφευγει κατι αλλο, απο ειδη Πληροφορικης, μονο η προσφορα στο Γαλλικο για το samsung notebook θα ελεγα οτι εκανε μπαμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Σκέφτομαι να πάρω αυτό το blue ray lg που θα βγει σε λίγο. αν και έχει μέτριες κρητικές αν βγάλει καμία καλή έκπτωση μπορεί να το αγοράσω. μπα... τελικά βγαίνει μόνο 25 ευρώ φτηνότερα από ότι εδω στην ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 μονο η προσφορα στο Γαλλικο για το samsung notebook θα ελεγα οτι εκανε μπαμ. Αυτο ναι. Αν δεν ειχε και το πληκτρολογιο το Γαλλικο θα γινοταν ακομη περισσοτερος χαμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaspahis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδια να ρωτησω κατι?χθες καποιος ειπε οτι η D 3200 ειχε δωρο . αυτο που φαινεται αν καποιο αντικειμενο εχει δωρο η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη ελειπα εκτος Αθηνων καποιες μερες και δεν το παρακολουθησα το thread. Τρεχει τωρα ο M500 Crucial, 120 gb SSD στις 56 λιρες. Αξιζει τιποτα??? Υποθετω οτι θα βαλει και κανενα 6αρι λιρες μεταφορικα στο checkout αρα μιλαμε για 62 λιρες, περιπου 75 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδια να ρωτησω κατι?χθες καποιος ειπε οτι η D 3200 ειχε δωρο . αυτο που φαινεται αν καποιο αντικειμενο εχει δωρο η οχι? γραφει απο κατω στη σελιδα του προιοντος Action: Nikon D3200 SLR plus free 16GB memory card you buy in the period from 01 November 2013 to 22 December 2013 a Nikon D3200 SLR camera, including AF-S DX 18-55mm VR lens and get a 16GB Transcend memory card for free. Click here for the action > For more information and actions μμ καλη περίπτωση η nikon και την ειδα τωρα κατοπιν εορτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη ελειπα εκτος Αθηνων καποιες μερες και δεν το παρακολουθησα το thread. Τρεχει τωρα ο M500 Crucial, 120 gb SSD στις 56 λιρες. Αξιζει τιποτα??? Υποθετω οτι θα βαλει και κανενα 6αρι λιρες μεταφορικα στο checkout αρα μιλαμε για 62 λιρες, περιπου 75 ευρω. Στις 71 τον βλέπω (ενώ τον εμφανίζει στις 55,90 πριν πατήσεις). Κλασική απάτη και κοροϊδία Amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη ελειπα εκτος Αθηνων καποιες μερες και δεν το παρακολουθησα το thread. Τρεχει τωρα ο M500 Crucial, 120 gb SSD στις 56 λιρες. Αξιζει τιποτα??? Υποθετω οτι θα βαλει και κανενα 6αρι λιρες μεταφορικα στο checkout αρα μιλαμε για 62 λιρες, περιπου 75 ευρω. δεν έχει και τη φοβερή έκπτωση http://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB-w-Adapter.html http://www.skroutz.gr/s/3314997/Crucial-M500-120GB.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό εδώ πάλι τί απάτη είναι? http://www.amazon.co.uk/USB-512GB-FLASH-DRIVE/dp/B00G9XYV9I/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1385911142&sr=8-6&keywords=512GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Κλασική απάτη και κοροϊδία Amazon. Πρώτον: ???? Δεύτερον: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό εδώ πάλι τί απάτη είναι? http://www.amazon.co.uk/USB-512GB-FLASH-DRIVE/dp/B00G9XYV9I/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1385911142&sr=8-6&keywords=512GB κάνει νιάου νιάου 100% positive over the past 12 months. (1 total ratings) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις