Sadako Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Αυτό που γράφει "UK" μην έχει θέμα ότι είναι κλειδωμένο σε αγγλικό δίκτυο, ε; Δηλαδή οκ, sim free, αλλά μπορείς να βάλεις κανονικά και ελληνική; Φέτος οι επαναλήψεις έχουν ξεκινήσει από την 2η μέρα. πχ αύριο βάζει πάλι το Κ800 και τον NAS Mybook 2 TB. Για πες... Έχεις link από το συγκεκριμένο προιόν; Και πόσο το είχε βάλει (αν θυμάσαι) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Παίζει με Ελληνικές sim? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Αφού λέει ότι είναι SIM free. Αυτό σημαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Παίζει με Ελληνικές sim? Διαβάστε εδώ σχετικά.... http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html/ref=amb_link_160781367_1?ie=UTF8&docId=1000548483&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=product-alert&pf_rd_r=13XER001DCDY035TCPC0&pf_rd_t=201&pf_rd_p=319809427&pf_rd_i=B009PIZCI8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Τελικα τι γινεται ρε παιδια με το galaxy? στελνει ελλαδα; Ποσα γιγα ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRIS BLUE Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ DRIVERS ΓΙΑ ΠΑΛΙΟ PC COMPAQ DESKPRO EN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ DRIVERS ΓΙΑ ΠΑΛΙΟ PC COMPAQ DESKPRO EN Εδώ δεν θα τους βρεις.... Είσαι σε λάθος τμήμα του φόρουμ Εδώ έπρεπε να ρωτήσεις :http://www.insomnia.gr/forum/40-drivers/ Τέλος τα galaxy s3 mini... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 το S3 mini προσπαθώ να το βάλω στο basket και μου λέει δεν μπορεί και να επιλέξω άλλο seller, όταν στη σελίδα του δείχνει να είναι άμεσα διαθέσιμο απο amazon. άρα δεν το στέλνει. η gopro πάλι σε κανένα μισάωρο. η sx280 μέχρι πόσο είχε πέσει τις προηγούμενες μέρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 το S3 mini προσπαθώ να το βάλω στο basket και μου λέει δεν μπορεί και να επιλέξω άλλο seller, όταν στη σελίδα του δείχνει να είναι άμεσα διαθέσιμο απο amazon. άρα δεν το στέλνει. Τελείωσαν με πωλητή το άμαζον , το έστελνε κανονικότατα στις ~107 λιρες τελική με ΦΠΑ και μεταφορικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziggywas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εστειλα μήνυμα στο amazon.de ζητώντας να μου προστεθεί η 16αρα SD δωρο στην παραγγελία μου της D3200 που δεν ειχα βαλει, και μου απάντησαν μεσα σε 15' θετικά (η κάρτα ειναι ηδη στην παραγγελία στο account μου)! Amazon απλα rules! Και καθήστε εσείς να γκρινιάζετε και να μπουκοταρετε λόγω των μεταφορικών.... Πείτε μου αν υπήρχε περίπτωση ΕΝΑ ελληνικό μαγαζι να εκανε κατι ανάλογο... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Στέλνει πήρα ένα άσπρο... Δεν είναι black friday όμως Δεν το προλαβα.. και οτι περιμενω ειναι 1 mobile 4" snif (γρρρρρρρρ...) Εστειλα μήνυμα στο amazon.de ζητώντας να μου προστεθεί η 16αρα SD δωρο στην παραγγελία μου της D3200 που δεν ειχα βαλει, και μου απάντησαν μεσα σε 15' θετικά (η κάρτα ειναι ηδη στην παραγγελία στο account μου)! Amazon απλα rules! Και καθήστε εσείς να γκρινιάζετε και να μπουκοταρετε λόγω των μεταφορικών.... Πείτε μου αν υπήρχε περίπτωση ΕΝΑ ελληνικό μαγαζι να εκανε κατι ανάλογο... !!!! Ετσι! Να ρωτησω απο που στελνεις μαιλ? Εχω ενα θεμα.. και ψαχνω για CONTACT αλλα πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εστειλα μήνυμα στο amazon.de ζητώντας να μου προστεθεί η 16αρα SD δωρο στην παραγγελία μου της D3200 που δεν ειχα βαλει, και μου απάντησαν μεσα σε 15' θετικά (η κάρτα ειναι ηδη στην παραγγελία στο account μου)! Amazon απλα rules! Και καθήστε εσείς να γκρινιάζετε και να μπουκοταρετε λόγω των μεταφορικών.... Πείτε μου αν υπήρχε περίπτωση ΕΝΑ ελληνικό μαγαζι να εκανε κατι ανάλογο... κ με το τσατ βρισκεις ακρη ευκολα κ πανγρηγορα,οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες τι να λεμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 κ με το τσατ βρισκεις ακρη ευκολα κ πανγρηγορα,οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες τι να λεμε Για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εστειλα μήνυμα στο amazon.de ζητώντας να μου προστεθεί η 16αρα SD δωρο στην παραγγελία μου της D3200 που δεν ειχα βαλει, και μου απάντησαν μεσα σε 15' θετικά (η κάρτα ειναι ηδη στην παραγγελία στο account μου)! Amazon απλα rules! Και καθήστε εσείς να γκρινιάζετε και να μπουκοταρετε λόγω των μεταφορικών.... Πείτε μου αν υπήρχε περίπτωση ΕΝΑ ελληνικό μαγαζι να εκανε κατι ανάλογο... Καλα παιδια μην συγκρινουμε και ανομοια μεγεθη. Τι ειναι 10 ή 100 καρτες για το αμαζον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εστειλα μήνυμα στο amazon.de ζητώντας να μου προστεθεί η 16αρα SD δωρο στην παραγγελία μου της D3200 που δεν ειχα βαλει, και μου απάντησαν μεσα σε 15' θετικά (η κάρτα ειναι ηδη στην παραγγελία στο account μου)! Amazon απλα rules! Και καθήστε εσείς να γκρινιάζετε και να μπουκοταρετε λόγω των μεταφορικών.... Πείτε μου αν υπήρχε περίπτωση ΕΝΑ ελληνικό μαγαζι να εκανε κατι ανάλογο... Καλά, τα μεταφορικά για μικρά αντικείμενα (κάπου 6μιση λίρες, και αν προσθέσεις κι άλλο αντικείμενο δεν διπλασιάζονται αλλά πάνε κάπου 7μιση αν θυμάμαι από κάτι που είχα παραγγείλει) δεν είναι απαγορευτικός παράγοντας. Για πιο βαριά/ογκώδη αντικείμενα όμως, αν το αντικείμενο κοστίζει πχ 50 ευρώ και τα μεταφορικά είναι άλλα 25, εκεί όσο να πεις, είναι θέμα.. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ΑΨΟΓΟΙ στην εξυπηρέτηση (και πριν και μετά την αγορά).. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις