Προς το περιεχόμενο

[megathread] Amazon.co.uk Black Friday / amazon.de Cyber Monday 2013 + 2014

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το xperia z τελικά στα 309€.καλή τιμουλα για κάποιον που το ήθελε.

Πάντως ο V300 έχει 13 ευρώ διαφορά από εδώ. Δεν αξίζει...

Δεν έχει βγει ακόμα η προσφορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν καποιος βρει καμια προσφορα για psp και 3ds και για games ας την γραψει εδώ thanks

Σε 38 λεπτά περίπου θα βγάλει την προσφορά!

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004ISLDV0/ref=gb1h_img_c-1_8827_783b2aea?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0F6G079NP0FWDVCWNSJ8&pf_rd_i=161428031&pf_rd_p=449478827

Αν μπορει καποιος να βοηθησει...!

Γιατι σε μερικα προιοντα γραφει "join waitlist" ενω στο διπλανο γραφει "add to basket" ενταξει το "waitlist full"(εννοει οτι δεν δεχεται αλλους)????

Επισης οταν μπεις σε waitlist ο χρονος που μπορεις να το βαλεις στο καλαθι ειναι οταν μηδενιζεται το ρολοι απο κατω???

helpppppppppppppppppp.... :unsure:

Ενταξει ξερω ειναι κουραστικο να εξηγειται ειδικα αν ζητουν βοηθεια αρκετοι αλλα δεν πρεπει και εμεις να μαθουμε.... :cry:

Όταν η αποστολή δέματος γίνει με dautch post, παραλαμβάνουμε απο dhl ή ela courier?

Μπορω να τους δώσω τον αριθμό φορτωτικής και μα το δουν στο σύστημα;

Sent from my iPhone using Insomnia

περυσι ειχα κανει αγορα απο amazon.de (απλη standard delivery)

Το εστειλαν με DHL, tracking number δεν υπηρχε (η μαλλον υπηρχε για οσο διαστημα ηταν το δεμα μεσα στη Γερμανια- Μετα ηταν untracable), αργησε πολυ να φθασει Ελλαδα.

Πηρα τηλ στα γραφεια DHL Ελλαδας οπου μου ειπανε οτι τα δεματα απο αμαζον γερμανιας φτανουν στον παραληπτη μεσω ΕΛΤΑ !!!
Στα ΕΛΤΑ φυσικα δεν ειχαν ιδεα. Το δεμα ηρθε απο ΕΛΤΑ μετα απο 40-45 μερες. 

ισως παιζει ρολο οτι η αγορα ειχε γινει λιγο πριν τα χριστουγεννα και οι καθυστερησεις ηταν λογω εορτων.

Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι εκτοτε.

Ποτε επαιξε το Nilfisk C110 4-5 στα 29,99?

ελα ντε? κ ετοιμαζομουν να ρωτησω

εγω το πετυχα στα 47€ νομιζω αλλα δεν το προλαβα κ το πηρα σημερα στα 54€

ελα ντε? κ ετοιμαζομουν να ρωτησω

εγω το πετυχα στα 47€ νομιζω αλλα δεν το προλαβα κ το πηρα σημερα στα 54€

29.99 λίρες όχι ευρώ

29.99 λίρες όχι ευρώ

ε ναι,36ευρω δλδ χωρις τον αυξημενο φπα κ χωρις μεταφορικα

το εχει δει κανεις αλλος φετος στις 30 λιρες? μιλαμε για το 110 ε?

Το εστειλαν με DHL, tracking number δεν υπηρχε (η μαλλον υπηρχε για οσο διαστημα ηταν το δεμα μεσα στη Γερμανια- Μετα ηταν untracable), αργησε πολυ να φθασει Ελλαδα.

Πηρα τηλ στα γραφεια DHL Ελλαδας οπου μου ειπανε οτι τα δεματα απο αμαζον γερμανιας φτανουν στον παραληπτη μεσω ΕΛΤΑ !!!

ισως παιζει ρολο οτι η αγορα ειχε γινει λιγο πριν τα χριστουγεννα και οι καθυστερησεις ηταν λογω εορτων.

Mtzs μην συγχέεις την DHL Γερμανίας με Ελλάδας. Εαν δεν το στείλει ως courier είναι το αντίστοιχο ΕΛΤΑ και για αυτό το αρχικό track number φαινόταν μόνο μέχρι που έφυγε από τα σύνορα. Στην Ελλάδα πήρε άλλον αριθμό από τα ΕΛΤΑ και για αυτό και οι χρόνοι παράδοσης είναι πάνω από μία εβδομάδα. Ακριβώς έτσι είχα τηλεφωνήσει και εγώ στην DHL Greece και μου είχαν πει ότι δεν είναι η ίδια υπηρεσία.

Γενικα αν 'κατσει' DHL ατυχησατε... Ισχυει το παραπανω, βεβαια το αμαζον δινει μια εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης... συνηθως 10-12 ημερες απο την αποστολη. Πριν κανα 8μηνο σε μια απο τις τελευταιες παραγγελιες μου με dhl η καθυστερηση με τα ΕΛΤΑ ηταν περιπου 10 επιπλεον μερες... ειχα φτασει 21-22 μερες συνολο μεχρι να παραλαβω. Αλλα οι 40-45 απο την ημερομηνια αποστολης ειναι τραγικοτατο, εγω θα το ειχα δηλωσει ως χαμενο στο αμαζον να μου στειλουν αλλο και ας βρουν την ακρη με τα Ελτα ή την DHL Greece τους μονοι τους... ελεος δηλαδη.

Mtzs μην συγχέεις την DHL Γερμανίας με Ελλάδας. Εαν δεν το στείλει ως courier είναι το αντίστοιχο ΕΛΤΑ και για αυτό το αρχικό track number φαινόταν μόνο μέχρι που έφυγε από τα σύνορα. Στην Ελλάδα πήρε άλλον αριθμό από τα ΕΛΤΑ και για αυτό και οι χρόνοι παράδοσης είναι πάνω από μία εβδομάδα. Ακριβώς έτσι είχα τηλεφωνήσει και εγώ στην DHL Greece και μου είχαν πει ότι δεν είναι η ίδια υπηρεσία.

Γενικα αν 'κατσει' DHL ατυχησατε... Ισχυει το παραπανω, βεβαια το αμαζον δινει μια εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης... συνηθως 10-12 ημερες απο την αποστολη. Πριν κανα 8μηνο σε μια απο τις τελευταιες παραγγελιες μου με dhl η καθυστερηση με τα ΕΛΤΑ ηταν περιπου 10 επιπλεον μερες... ειχα φτασει 21-22 μερες συνολο μεχρι να παραλαβω. Αλλα οι 40-45 απο την ημερομηνια αποστολης ειναι τραγικοτατο, εγω θα το ειχα δηλωσει ως χαμενο στο αμαζον να μου στειλουν αλλο και ας βρουν την ακρη με τα Ελτα ή την DHL Greece τους μονοι τους... ελεος δηλαδη.

Το Αμαζον μου δίνει παραλαβή μέχρι 2/12 στις 20:00 γι αυτό μου έκανε εντύπωση.

Η ώρα δηλαδή.

Η παραγγελία έγινε 21/11, δλδ η εκτίμηση ειναι για παράδοση σε 12 ημέρες.

Να μην ελπίζω ε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...