newtech Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Αλλοι 10 γραψτε οτι ειναι μοτορολα (που δεν το γραφει στην τελικη) 19:20 19:22 19:33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 (που δεν το γραφει στην τελικη) Ακριβωωώς κάτω από τον τίτλο το γράφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ακριβωωώς κάτω από τον τίτλο το γράφει. ΟΚ ειναι μοτορολα... ΚΑΙ?? Ολα γραφουν SAMSUNG GALAXY πχ. και οχι GALAXY .... by samsung.. Εχεις θεμα παντως.. που το συνεχίζεις και μου κανεις κ SCREENSHOT με βελακια.. Ontopic.. Lenovo A3000 7-inch Tablet (Black) μπήκα waiting.. (αργισα πραγματικα 1 δευτερο να κανω click) αξιζει £101.00? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ. Πάντως, όχι, σε εμένα δεν βγήκε τίποτε τέτοιο μέσα στο παράθυρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το είδα στα προϊόντα που δοκίμασα.Μέχρι τους 500 γράφει θέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Αν παρει το ματι σας καμια λαμπα led(philips κλπ) σφυριξτε κλεφτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 ΟΚ ειναι μοτορολα... ΚΑΙ?? Ολα γραφουν SAMSUNG GALAXY πχ. και οχι GALAXY .... by samsung.. Εχεις θεμα παντως.. που το συνεχίζεις και μου κανεις κ SCREENSHOT με βελακια.. Ontopic.. Lenovo A3000 7-inch Tablet (Black) μπήκα waiting.. (αργισα πραγματικα 1 δευτερο να κανω click) αξιζει £101.00? Αξιζει και σαν επωνυμο και σαν τιμη σε σχεση με ποσο κανει στην Ελλαδα. (Σημ. Δεν εκατσα να δω τεστ για το συγκεκριμενο, ουτε εχω τωρα υπ'οψιν τι τρεχει με αλλες μαρκες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Πάνω που βλέπω για αύριο στο γερμανικό πρώτη φορά κάτι που μπορεί να με ενδιέφερε , το transcend usb3.0 hub με αρχική στα 24 , το βάζω στο καλάθι να δω μήπως δεν στέλνει τίποτα και βλέπω 10 ευρώ μεταφορικά... 10 ευρώ για το hubακι ρε Fritz??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 νομίζω ότι 10€ είναι τα λιγότερα μεταφορικά που βάζει το γερμανικό. δεν έχω δει πιο λίγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Πάνω που βλέπω για αύριο στο γερμανικό πρώτη φορά κάτι που μπορεί να με ενδιέφερε , το transcend usb3.0 hub με αρχική στα 24 , το βάζω στο καλάθι να δω μήπως δεν στέλνει τίποτα και βλέπω 10 ευρώ μεταφορικά... 10 ευρώ για το hubακι ρε Fritz??? Εδώ έχει 13Ε+ αποστολή το Transcend JetFlash 760 64GB Speicherstick USB 3.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Αν και οι Γερμανοί βγάλανε μέχρι τώρα καλύτερα πράγματα δεν αξίζει κανένα μιας και πράγματι τα μεταφορικά τους είναι ότι να ναι, όπως είπα και κάποιο μέλος παραπάνω 10€ είναι το λιγότερο και πάει μέχρι 50 € τόσο έχω δει εγώ περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Χμμμ.. Κι αυτό είναι περίεργο, γιατί όσες φορές ψώνισα από γερμανικό eBay, τα μεταφορικά ήταν πιο φθηνά από ό,τι στο αγγλικό. Βέβαια εκεί απλή αποστολή, αλλά αναφέρομαι στο γενικότερο κόστος αποστολής από τις 2 χώρες προς την Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Χμμμ.. Κι αυτό είναι περίεργο, γιατί όσες φορές ψώνισα από γερμανικό eBay, τα μεταφορικά ήταν πιο φθηνά από ό,τι στο αγγλικό. Βέβαια εκεί απλή αποστολή, αλλά αναφέρομαι στο γενικότερο κόστος αποστολής από τις 2 χώρες προς την Ελλάδα... πάντως το λέει για τις χώρες Bulgaria, Cyprus, Estonia, Greece, Hungary, Latvia, Lithuania, Malta, Romania, Slovakia, Slovenia 9.50 EUR* per delivery*** plus 3.00 EUR/kg (proportionally)* http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=505554 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Με το Αγγλικό τι ισχύει στα μεταφορικά; Είναι δωρεάν στην black friday όπως ήταν;Αν ένα προιόν δεν εξαντληθεί, ξαναβγαίνει πάντα το Σαββατοκύριακο, θυμάστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Με το Αγγλικό τι ισχύει στα μεταφορικά; Είναι δωρεάν στην black friday όπως ήταν; Αν ένα προιόν δεν εξαντληθεί, ξαναβγαίνει πάντα το Σαββατοκύριακο, θυμάστε; Μεταφορικά έχει πια. Αναγράφεται και στην αρχή του θέματος. Το ΣΚ βγάζουν διάφορα προιόντα που βγήκαν τη βδομάδα. αυτό βέβαια δεν σημαίνει επειδή ένα προιόν βγήκε σήμερα δεν θα βγεί ή/και Πέμπτη ή/και Παρασκευή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μεταφορικά έχει πια. Αναγράφεται και στην αρχή του θέματος. Το ΣΚ βγάζουν διάφορα προιόντα που βγήκαν τη βδομάδα. αυτό βέβαια δεν σημαίνει επειδή ένα προιόν βγήκε σήμερα δεν θα βγεί ή/και Πέμπτη ή/και Παρασκευή Πλάκα κάνεις! Για ένα videogame που έχει 10 λίρες θα πληρώσω μεταφορικά άλλα 6,5; Είπα κι εγώ πώς και δεν εξαντλούνται πολλά πράγματα, χαίρομαι που έχω καταφέρει κι έχω αντισταθεί σε πολλές αγορές που ήθελα να κάνω από το amazon, πρέπει να καταλάβουν πλέον ότι το να πληρώνεις 10-40% για μεταφορικά της αξίας των προϊόντων, όσο καλές τιμές και να έχουν γίνονται ασύμφορες οι αγορές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις