Προς το περιεχόμενο

[megathread] Amazon.co.uk Black Friday / amazon.de Cyber Monday 2013 + 2014

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από 279 =>269 ο Harman Kardon.Έκπτωση για κλάματα

Αν πάνε έτσι και οι άλλοι δύο κλάφτα.. Πάντως η τιμή του yamaha είναι ήδη ψιλοκαλή..Με ένα 30% θα γινόταν μπόμπα.. Κανά 10% βλέπω όμως..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.amazon.de/gp/product/B00BMKATU8/ref=gb1h_img_c-1_7247_b63e2f47?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1TGF2X3MKHHJDWP0CSC0&pf_rd_i=872398&pf_rd_p=449727247

Αυτη την τηλεωραση την στελνουν αραγες? Αμα την βγαλει σε καλη προσφορα αξιζει...

Όχι, την συγκεκριμένη δεν τη στέλνει.

Εγώ σκέφτομαι την Thomson που ανέφερε ένας φίλος σε προηγούμενο post. Αν χαλάσει όμως τι γίνεται;;;

Όχι, την συγκεκριμένη δεν τη στέλνει.

Εγώ σκέφτομαι την Thomson που ανέφερε ένας φίλος σε προηγούμενο post. Αν χαλάσει όμως τι γίνεται;;;

Ο λογος που στελνει τις αλλες και αυτη δεν την στελνει...

Είχα ψάξει τους όρους του cashback της canon αλλά δεν είχα βρει κάποιον περιορισμό στη χώρα. Όμως όταν μπήκα να κάνω claim δεν σε αφήνει να επιλέξεις χώρα εκτός του UK.

https://canon-winter.sales-promotions.com/?country_promotion=2&lng=en_gb

αυτό που γράφεις, είναι η χώρα αγοράς και είναι λογικό να είναι κλειδωμένο σε αγγλία, αφού από εκεί έγινε η αγορά

Δεν βλέπω να'χει λυθεί το πρόβλημα ακόμα και με το τελευταίο firmware. Πολύς κόσμος εκνευρισμένος.

μπορείς να ποστάρεις πιο συγκεκριμένα πού το διάβασες αυτό;

thanks

Ο λογος που στελνει τις αλλες και αυτη δεν την στελνει...

Επειδη ειμαι στη γυρα για αγορα τηλεορασης τις εχω ψαξει λιγο αυτες που βαζει στο cybermonday...και ειλικρινα δεν εχω βρει με ποια λογικη στελνει ή δεν στελνει...

Δηλαδη πχ σε LG που εχει ηδη βαλει και θα ξαναβαλει 47αρα και 55αρα, δεν στελνει καμια απο τις 2...

Σε samsung δε στελνει μια 46αρα που ειχα δοκιμασει, αλλα στελνει μια 50αρα που θα βαλει το βραδυ...

Σε sony δεν εστελνε καμια απ'οσες δοκιμασα...

Οπως και να'χει ο μονος τροπος ειναι οποια σε ενδιαφερει βαλτην στο καλαθι και κανε εκτιμηση μεταφορικων για να δεις το αποτελεσμα...

Εχε υποψιν σου αν ψαχνεις μεγαλη TV παντως, η samsung 50F5070 που  τη στελνει με 66 ευρω ειναι καλυτερη περιπτωση πιστευω που την εχει 589.... Απο την εδω αγορα παιρνεις 50F6100 στα 800ε οποτε αυτη βγαινει τωρα 655ε με μεταφορικα, αξιζει μαλλον αν δε θες το 3D.

Επειδη η TV ειναι ενα συνολο απο πολλα ηλεκτρονικα και επιλογες δε θα ρισκαρα να παω σε καποια εταιρεια που να μην ειναι top οπως η Thomson (που εχω να την ακουσω απο εποχες CRT) και δε το λεω αυτο απο πλευρας αξιοπιστιας, απλα απο bugs/ελατωματα που ειναι πιο πιθανον να προκυψουν και σε γενικες γραμμες τα παντρευεσαι σε οποιαδηποτε TV αφου ειναι αστειες οι αναβαθμισεις που κανουν με firmwares κλπ. Εκει εχεις καλυτερες πιθανοτητες με μια πιο εμπορικη μαρκα...

• Like 1

ειναι τωρα στις τρεχουσες προσφορες στην 9η "σελιδα" η τελευταια προσφορα. εχει 26% claimed και ισχυει για αλλα 25 λεπτα

http://www.amazon.de/dp/B00DVMYUC8/ref=gb1h_img_c-1_7247_7d5895d2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1G9MH12AC1A1T66ASVEX&pf_rd_i=872398&pf_rd_p=449727247

δεν ειναι και καμια τρελη προσφορα, απλα απο την Thomson σιγουρα θα την προτιμουσα αυτην

Ρε παιδιά ξαναρώτησα και δεν μου είπε κανείς, πώ βλέπετε την σειρά σας στο waitlist;

Επίσης, οι τιμές είναι τραγικές, η έκπτωση είναι πράγματι επί της αρχική τιμής πράγμα που την καθιστά ελάχιστη.

Ρε παιδιά ξαναρώτησα και δεν μου είπε κανείς, πώ βλέπετε την σειρά σας στο waitlist;

Επίσης, οι τιμές είναι τραγικές, η έκπτωση είναι πράγματι επί της αρχική τιμής πράγμα που την καθιστά ελάχιστη.

Σου ηπαν αλλα μαλλον δεν το διαβασες.

Δεν την βλέπεις. Μονο οταν μπαίνεις  στην λιστα.. μετα απλα περιμενεις

Ναι η εκπτωση ειναι επι της ΑΡΧΙΚΗΣ. Σε καποια αξιζει αν το θελεις το προϊών

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...