silmarien Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι πολύ μάπα τα πράγματα. Δεν θεωρώ καλή προσφορά το Nexus 7 2012 3G μιας και το έχω. Πια έχει ξεπεραστεί. Καλύτερα σε Nexus 7 2013 έστω και χωρίς 3G. Χίλιες φορές με hotspot.Αν υπήρχαν πραγματικά καλές προσφορές δεν θα υπήρχαν τόσα αρνητικά σχόλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ενω αυτο που εκανες εσυ ηταν ολο νοημα....απο τη στιγμη που μπορεις να μπεις στο σαιτ και να δεις τις τοοοοοοοοοοοσες προσφορες που εχει ακομα και τις αυριανες ειτε το γραψει εδω μεσα καποιος ειτε οχι δεν εχει καμμια διαφορα.Σε αυτο το φορουμ στο τελος δεν θα μπορουμε να λεμε τη γνωμη μας! Φιλε μου εχω παρει μεχρι τωρα 12 πραγματα .. τα 10 τα χριαζομαι πραγματικα και τα λεφτα που εχω εξικονομισει ειναι περιπου 290€ Αν εσυ περιμενεις 50-60% σε ΟΛΑ οκ δεν σου κανει Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι πολύ μάπα τα πράγματα. Δεν θεωρώ καλή προσφορά το Nexus 7 2012 3G μιας και το έχω. Πια έχει ξεπεραστεί. Καλύτερα σε Nexus 7 2013 έστω και χωρίς 3G. Χίλιες φορές με hotspot. Αν υπήρχαν πραγματικά καλές προσφορές δεν θα υπήρχαν τόσα αρνητικά σχόλια Μα δεν διαφωνώ φιλε μου.. απλα εχει πολλα πραγματα.. το θεμα ειναι τι θελει ο καθενας. Εγω δεν το θελω το 3g αλλος ναι.. Εγω ηθελα φιλτρα BRITTA που στην ελλαδα ειναι 4χ η τιμη!!! εσυ οχι. Εσυ θελεις SSD ή PLAYSTATION .. εγω οχι.. Και 10 ευρω σε κατι που θελει καποιος να γλιτοσει κακο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ας μιλήσουμε λίγο για μόδα : Αγόρασα αυτό το jacket με 67%, 45€ τελική τιμή με μεταφορικά: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00G6LYJYA/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE Χρειάζομαι ένα αλλά σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλα τις επόμενες ημέρες. Πως σας φαίνεται, θα το φορούσατε ή να το ακυρώσω; Το μόνο που μου φαίνεται περίεργο είναι η κουκούλα αλλά γράφει ότι βγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ας μιλήσουμε λίγο για μόδα : Αγόρασα αυτό το jacket με 67%, 45€ τελική τιμή με μεταφορικά: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00G6LYJYA/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE Χρειάζομαι ένα αλλά σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλα τις επόμενες ημέρες. Πως σας φαίνεται, θα το φορούσατε ή να το ακυρώσω; Το μόνο που μου φαίνεται περίεργο είναι η κουκούλα αλλά γράφει ότι βγαίνει. πηρα ενα παρομοιο της regatta απο ebay σε γαλαζιο για καθημερινο,χαλαρα ναι αλλα οχι σε μαυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ξερει κανεις αν τα περασμενα black fridays ειχε κανα RADIO-DVD για αυτοκίνητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως τσίμπησα αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DDPBKS0/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 . Για τα 40 euro με έξοδα αποστολής καλό φαίνετε. Τώρα θέλω ένα καλό gaming mouse αφού το καλό μου microsoft sidewinder τα έφτυσε (απίθανο mouse) αν και σκέφτομαι να περιμένω τις προσφορές του cyber monday της razer και ένα σκληρό ssd 500 gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Asus Google Nexus 7 17,8 cm (7 Zoll) Tablet-PC (NVIDIA Tegra 3, 1GB RAM, 32GB interner Speicher, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G, UMTS, Android 4.1) schwarz - Modell 2012 Αξιζει? EUR 172,57 Ειναι αυτο? http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7_cellular-5091.php Φιλε ειχες γραψει κατι παρομοιο και πριν. Το συγκεκριμενο το εχει τιμη 169 ευρω. ΜΟΝΟ 3,57 σου βγαζει τα μεταφορικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Φιλε ειχες γραψει κατι παρομοιο και πριν. Το συγκεκριμενο το εχει τιμη 169 ευρω. ΜΟΝΟ 3,57 σου βγαζει τα μεταφορικα? Ναι για τσεχια ειναι οικονομικα απο γερμανια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Α πες ετσι... Νομισα ησουν ελλαδα και λεω τι γινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Πως σας φαίνεται, θα το φορούσατε ή να το ακυρώσω; Δεν θα το φορουσαμε ακυρωσε το. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobiras13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ξερουμε τι ωρα ανακοινωνονται οι αυριανες προσφορες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ξερουμε τι ωρα ανακοινωνονται οι αυριανες προσφορες? Τις εχει βγαλει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ξερουμε τι ωρα ανακοινωνονται οι αυριανες προσφορες? Βαζουν και συμπληρώνουν συνεχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ερωτηση: Συμφωνα με Site: αυτο το ποστ πληρωνεις δασμους σε προιοντα που ερχονται εκτος ΕΕ μονο αν κανει πανω απο 150 ευρω και πληρωνεις μονο τον φπα. Αν βγει καποια καλη προσφορα < 150ε απο αμερικη, μπορω να την ποσταρω αφοβα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ερωτηση: Συμφωνα με Site: αυτο το ποστ πληρωνεις δασμους σε προιοντα που ερχονται εκτος ΕΕ μονο αν κανει πανω απο 150 ευρω και πληρωνεις μονο τον φπα. Αν βγει καποια καλη προσφορα < 150ε απο αμερικη, μπορω να την ποσταρω αφοβα; Δεν ξερω τι παιζει με αυτο... Θεωριτικα ειναι οι δασμοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις