bill987 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Asus Google Nexus 7 17,8 cm (7 Zoll) Tablet-PC (NVIDIA Tegra 3, 1GB RAM, 32GB interner Speicher, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G, UMTS, Android 4.1) schwarz - Modell 2012 Αξιζει? EUR 172,57 Ειναι αυτο? http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7_cellular-5091.php Το πρόλαβες ?? Ναι αυτό πρέπει να είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Το πρόλαβες ?? Ναι αυτό πρέπει να είναι! Ναι το εχω ετοιμο.. απλα δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του.. Αν εχει παιξει προσφορα.. εμενα το 3g δεν με πολυ ενδιαφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Άμα δε σε ενδιαφέρει το 3G δεν αξίζει. Στα ίδια λεφτά μπορείς να βρεις το WiFi μοντέλο στην Ελλάδα. Αν και πλέον είναι κάπως παλιό και ίσως νσ θες να ψάξεις κάτι νεότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Από περιέργεια έκατσα να δω τι γίνεται, βρε παίδες προλαβαίνετε να πατήσετε κάτι?? Έβγαλε το ps3 στα 139.99, μέχρι να μου δείξει την τιμή το είχε στο 100%..... Πως προλαβαίνετε ?????? ελα ντε,πρεπει να πατανε το add to basket πριν καν δουν τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Άμα δε σε ενδιαφέρει το 3G δεν αξίζει. Στα ίδια λεφτά μπορείς να βρεις το WiFi μοντέλο στην Ελλάδα. Αν και πλέον είναι κάπως παλιό και ίσως νσ θες να ψάξεις κάτι νεότερο. Οκ το αφινω.. ετσι και αλλιος εχω σταθερο εχω λαπτοπ 13" me I5... και κινητό ANDROID. Αν ειναι να παρω tablet θα παρω κινεζια Ευχαριστω ελα ντε,πρεπει να πατανε το add to basket πριν καν δουν τιμη φυσικα.. μετα βλεπεις τιμη και αν θελεις το παιρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ελα ντε,πρεπει να πατανε το add to basket πριν καν δουν τιμη Εγώ πράγματι αυτό κάνω και αν δεν είναι καλή η τιμή το διαγράφω από το καλάθι μου για να το αγοράσει κάποιος από τη waitlist. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και ο browser για το πόσο γρήγορα κάνει refresh το πλαίσιο με τις προσφορές. Μερικά milliseconds μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Εγώ χρησιμοποιώ πάντως Pale Moon (optimised build του Firefox). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobiras13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 καλα στο γερμανικο ποσα προιοντα εχουν βαλει προσφορα σημερα? προχοραω προχοραω το slider και δεν τελιωνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ειναι και γι αυριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Με 100€ το παιρνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 τι λέτε για το bluetooth ηχειάκι της creative? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Παντως ψιλοαδιαφορες οι προσφορες μεχρι τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 κ οσες ειναι χρησιμα πραγματακια δεν προλαβαινεις να τις δεις καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Παντως ψιλοαδιαφορες οι προσφορες μεχρι τωρα... Φιλε μου.. εχει τοοοοσα πραγματα.. Οτι θελει ο καθενας επιλεγει.. Καθε 10 ποστ καποιος Γραφει.. ΜΑΠΑ ειναι.. ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ , Αδιαφορο ειναι .. οκ σε καποιους κανουν σε καποιους οχι.. μην το γραφουμε.. Το θεμα ειναι να γραφουμε τα ΚΑΛΑ αν δει καποιος κατι η να ρωτισει αν δεν ξερει.. αυτο που κανετε ειναι περιττό ΕΧΕΙ καλες προσφορες.. οπως το NEXUS 7 3g με 175.. εμενα δεν μου εκανε αλλος μπορει να το παρει οταν στην ελλαδα κανει 300 ευρ (σχεδον 50%) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ενω αυτο που εκανες εσυ ηταν ολο νοημα....απο τη στιγμη που μπορεις να μπεις στο σαιτ και να δεις τις τοοοοοοοοοοοσες προσφορες που εχει ακομα και τις αυριανες ειτε το γραψει εδω μεσα καποιος ειτε οχι δεν εχει καμμια διαφορα.Σε αυτο το φορουμ στο τελος δεν θα μπορουμε να λεμε τη γνωμη μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anretal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 ειχε denon avr x2000 355 ευρω λογικα θα το ξαναβαλουν 600 εχει στο σκρουτζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις