leopayne Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 επειδη παλια ειχα το iphone 3gs οταν με επαιρναν τηλ με το που εβαζα στο αυτι το κιν η οθονη εσβηνε και αν το εβγαζα απο το αυτι κατα την ωρα της κλησης για να δωσω εναν αριθμο απο επαφη ξανααναβε,το galaxy s3 το εχει αυτο και αν πως μπορω να το κανω;(βημα βημα)γιατι βλεπω τοσα πολλα σε ρυθμισεις που εχουν τα ρημαδια και καποια απλα πραματα,φυσικα που πρεπει να λειτουργουν δεν τα εχουν,αν μπορει καποιος γνωστης να με διαφωτισει,ευχαριστω παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση GRG13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Λύση Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Είναι αυτοματο το αναψε σβησε Για να δεις επαφη απλα πατας το μεσαιο κουμπί πας στην αρχική οθονη πας στις επαφες και μετα κατεβαζεις την μπαρα ειδοποίησεων και ξαναμπαίνεις στην οθονη κλήσης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leopayne Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 δεν το κανει το αυτοματο εμενα,και μου φαινετε παραξενο,ουτε να παταω το κεντρικο κουμπι για να μπαινω καπου αλλου μου φαινετε σωστο,το βλεπω και και sto note 2 ενος φιλου του το κανει αυτοματα,δηλαδη θελω να πω τι στο διαολο εχει το note που δεν εχει το galaxy ετσι;θεωρω πολυ ηλιθιοτητα αυτο το πραμα.εγω σαν χρηστης του τηλεφωνου δεν μπορω να κανω καπου σε ρυθμισεις κατι ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Κατσε δλδ λες πως αν εισαι σε κληση και βαλεις το κινητο στο αυτι σου η οθονη παραμενει αναμενη? Ανοιξε τον Dialer και πατα το κουμπακι Μενου και δες αν υπαρχει επιλογη Τurn off screen during calls και αν ειναι τσεκαρισμενη. Αν δεν υπαρχει ή αν ειναι ηδη τσεκαρισμενη (οπως θα επρεπε) τοτε ισως παιζει θεμα με τον proximity sensor οποτε το τσεκαρουμε. Αυτο με το να πατας το κεντρικο κουμπι για να πας αλλου ισχυει by default και ισχυει και στο Note 2. Αν δεν ισχυει στη συσκευη του φιλου σου και οταν απομακρυνει το ακουστικο απο το αυτι του τοτε η οθονη δειχνει το home πχ τοτε ισως παιζει καποιο tweak. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leopayne Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 stormrain θα το εξετασω και σου γραφω σε λιγο. ναι το βρηκα φιλε μου ηταν ενας αισθητηρας δεν ειχε τικαριστει,το δοκιμασα σε αλλο τηλεφωνημα και εκανα τεστ με το χερι,το εβαζα στους αισθητηρες και κλειναν και παλι οταν εβαγζα το χερι αναβε το κιν.να σε καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα