Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά απο βδομάδα θα πάρω μια τηλεόραση οπού θα την έχω κύριος κατά 70 % για οθόνη pc και 30 για τηλεόραση και επιδι δεν είμαι και πολύ του θέματος μπορώ να συνδέσω το pc με τιν τηλεόραση ? 

ι κάρτα γραφικών μου είναι αφτί http://www.skroutz.gr/s/83543/PNY-GeForce-GH-9800GT-512MB.html

και κατά πάσα πιθανότητα ι τηλεόραση θα είναι αυτί http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE40EH5000,99452,430512,505135.html?langId=-18

ι κάρτα γραφικοn μου δεν έχει θύρα hdmi όποτε θα πάρω ένα καλώδιο dvi σε  hdmi για να τα συνδέσω  ..αυτο ειναι εφικτό να γίνει? 

Δημοσ.

σου είναι εύκολο να με στείλεις ένα λινκ απο τ καλώδιο? και κατι αλλο  dvi σε hdmi  και  hdmi σε hdmi εκτοσ απο τον ηχο που ειπες εχει καμια διαφορα στι ποιοτιτα 

Δημοσ.

ΤΟ εψαξα λιγο παραπανω και οπως ειπες μπορω να τ συνδέσω χωρις ήχο ομος αλλα απο τι καταλαβα δεν μπορουν ολες οι τηλεοράσεις να της συνδέσεις για ηχο σου ειναι ευκολο να δεις αν σε αυτί τι τηλεόραση γινετε 
http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-UE40EH5000-LED-TV-40-UE40EH5000.htm

Δημοσ.

Σχεδον ολες οι συγχρονες τηλεοράσεις εχουν το ιδιο σεταπ συνδεσιμότητα.

Η με Component, scart θα πας (δεν προτείνεται, χαλια ποιότητα)

ή με Hdmi που είναι το τέλειο

Δημοσ.

Το dvi οπως σου είπαν δεν μεταφερει ήχο. Οπότε αν θες και ήχο θα πρέπει η tv που θα παρεις να εχει audio in (αυτη δεν φενετε να εχει). Τελος δεν ξερω αν θα σε ενοχλει αλλα η tv αυτη εχει refresh rate 50 ενό συνιθως τα monitor εχουν πανω απο 75.

(Dvi σε hdmi εμενα προσωπικα δεν μου εδειξε αξιοπιστια στο ps3 που το χρησιμοποιησα.)

Δημοσ.

Το dvi οπως σου είπαν δεν μεταφερει ήχο. Οπότε αν θες και ήχο θα πρέπει η tv που θα παρεις να εχει audio in (αυτη δεν φενετε να εχει). Τελος δεν ξερω αν θα σε ενοχλει αλλα η tv αυτη εχει refresh rate 50 ενό συνιθως τα monitor εχουν πανω απο 75.

(Dvi σε hdmi εμενα προσωπικα δεν μου εδειξε αξιοπιστια στο ps3 που το χρησιμοποιησα.)

απο τι ειδα εχει audio in   (2xHDMI v1.3 1xΕίσοδος Component RGB 1xΕίσοδος Scart 1xComposite 1xAudio RCA (L/R) in ) τι διαφορα που θα την δω αν ειναι 50 η 75 και πανω?? .. οταν λες οτι δεν σου εδειξε αξιοπιστια τι σε εκανε ? 

Δημοσ.

Γειά σας παιδία, πριν μερικές μέρες αγόρασα ενα καλώδιο Hdmi 5μέτρα για να συνδέσω το pc μου με την τηλεόραση... Αγόρασα επίσης ενα ανταπτοράκι DVI to HDMI για να γίνει η σύνδεση...

Αλλαξα την σύνδεση λοιπόν της οθόνης μου σε VGA... και συνέδεσα το καλώδιο HDMI με την τηλεόραση μου και είδα την οθόνη μου 2,3 φορες ... αλλά τώρα δεν βλέπω εικόνα... άλλαξα και στις 4 θύρες αλλα τίποτα...

Παίζει το καλώδιο να μην δουλεύει;;;

Δημοσ.

Γειά σας παιδία, πριν μερικές μέρες αγόρασα ενα καλώδιο Hdmi 5μέτρα για να συνδέσω το pc μου με την τηλεόραση... Αγόρασα επίσης ενα ανταπτοράκι DVI to HDMI για να γίνει η σύνδεση...

Αλλαξα την σύνδεση λοιπόν της οθόνης μου σε VGA... και συνέδεσα το καλώδιο HDMI με την τηλεόραση μου και είδα την οθόνη μου 2,3 φορες ... αλλά τώρα δεν βλέπω εικόνα... άλλαξα και στις 4 θύρες αλλα τίποτα...

Παίζει το καλώδιο να μην δουλεύει;;;

Τι εννοείς "vga" και ποιας οθόνης?

Το καλώδιο ετσι οπως το εχεις σκεφτεί, στο pc πρέπει να μπει στο dvi και στην tv σε hdmi, μετα πρέπει να επιλέξεις στην tv το συγκεκριμένο hdmi να παίξει (αν εχεις πολλά)

Δημοσ.
 για να μην το ψάχνω πολύ και το κουράζω θα αγοράσω μια άλλη ,η κάρτα μου είναι αυτί ( http://www.asus.com/Graphics_Cards/EN9800GT_HYBRIDPOWERHTDI512M/#specifications )

παιχνίδια δεν παίζω μόνο κάνα manager η κάνα pro όποτε δεν τρελαίνομαι για πάρα πολύ απετιτικες απιτήσεις θέλω αν μπορείτε να μου προτείνετε μια οικονομική  πάνω κάτω ίδια στα χαρακτιριστικα με αυτη που εχω (ας ειναι και λίγο καλύτερη λόγο ότι αυτί που έχω είναι τετραετίας όποτε πιστεύω θα υπάρχουν πολύ καλύτερες και  οικονομικές ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...