giorginho Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Yπαρχει εδω και πολυ καιρο θεμα για το ιδιο σε χαμηλοτερη τιμη και με αποστολη..... http://www.amazon.co.uk/Logitech-G500s-Laser-Gaming-Mouse/dp/B00CJAEZ78/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1386590482&sr=8-1&keywords=logitech+g500
skoulas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Yπαρχει εδω και πολυ καιρο θεμα για το ιδιο σε χαμηλοτερη τιμη και με αποστολη..... http://www.amazon.co.uk/Logitech-G500s-Laser-Gaming-Mouse/dp/B00CJAEZ78/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1386590482&sr=8-1&keywords=logitech+g500 επειδη δεν το εχω με το amazon θα μπορουσε να πεις ποσο βγαινει τελικη τιμη με μεταφορικα; Το λεω γιατι με την μετατροπη που εκανα εγω οι 40λιρες ειναι περιπου 48ευρο οποτε +μεταφορικα δεν ξερω αν αξιζει...
giorginho Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 £41.00 Items £5.83 Estimated Postage & Packaging £46.83 Estimated Order Total Kατι λιγοτερο απο 56 'σημερινα' ευρω με παραδοση στο σπιτι... Καλυτερη τιμη φυσικα... Αλλά τωρα που συγχωνευτηκαν τα θεματα μπορεις να δεις ολη τη σαπουνοπερα στην 1η σελιδα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 56.20€ ειναι "σημερινα", οχι "κατω" απο 56. Μην ξεχνατε την προμηθεια της visa, δεν ειναι ιδια η ισοτιμια visa με την ισοτιμια του xe.com Δεν νομιζω να αξιζει να περιμενει κανεις 10-15 μερες για 0.8€ (αν το θελει το προιον δηλαδη).
giorginho Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Η ισοτιμια της visa που βλεπεις δεν ειναι αυτη με την οποια θα γινουν οι μετατροπες των ποντικων που θα φυγουν απο αυριο αν καποιος παραγγειλει σημερα, λογικα θα πεσει λιγο η τιμη οταν ανανεωθει αποψε και θα 'σκασει' περιπου στα 56 ευρω (δεν ειμαι μαγος για να κανω προβλεψη, παντως αν δεν γινει καποιο θαυμα δε θα ειναι πανω απο 1,20 οπως ηταν χθες). Απο κει και περα μιλαμε για μια τιμη που υπαρχει πλεον δε ξερω κι εγω ποσο (κανα μηνα?) και για μια εξτρα παροχη την παραδοση στο σπιτι (+3 ευρω στο eshop) τα εχουμε ξαναπει 2 σελιδες πισω ειναι κριμα να 'αρχισουμε' παλι. Δε νομιζω οτι το υπερβολικα περιστασιακο price-match του e-shop αποτελει προσφορα σε καμια περιπτωση, αλλωστε θα μπορουσε το μαγαζι καλλιστα να τα εχει παραγγειλει απο το αμαζον με τιμολογιο σε μεγαλες ποσοτητες (γλιτωνοντας μεταφορικα κλπ) και να βγαζει ενα πολυ καλο κερδος αυτη τη στιγμη... Δε μου αρεσουν τετοιες "συμπτωσεις", το εχω ξαναπει, ειδικα για το eshop πολλες φορες τωρα τελευταια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα