Προς το περιεχόμενο

Logitech g500s @e-shop 57euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτιμάς δηλαδή να δώσεις 20 ευρο για ένα ποντίκι το οποίο να αφήσει χρόνους σε 6 μήνες το πολύ και μετά να πάρεις κιάλο ? Ενώ μπορείς να πάρεις πχ αυτό και να κρατήσεις 2 + χρόνια ? 

Έχω το προηγούμενο το G500. Κοντά 3 χρόνια (αγορά 1/10) και με 6ωρή καθημερινή χρήση τουλ., Αν εξαιρέσω το γεγονός πως από τις πρώτες 2 εβομάδες έχουν φθαρεί λίγο τα πλαστικά στα πλαϊνα που ακουμπάνε τα 2 δάχτυλα δεν μου έχει εμφανίσει το παραμικρό θέμα. Ενώ αν κάνετε μια βόλτα από forum-youtube θα βρείτε αρκετά αρνητικά και θέματα για "death left click" κτλ.

Δημοσ.

Προτιμάς δηλαδή να δώσεις 20 ευρο για ένα ποντίκι το οποίο να αφήσει χρόνους σε 6 μήνες το πολύ και μετά να πάρεις κιάλο ? Ενώ μπορείς να πάρεις πχ αυτό και να κρατήσεις 2 + χρόνια ? 

Eχω ποντικι 20ευρω εδω και 2 χρονια και μου λειτουργει κανονικα.Μη σου πω 3 χρονια περιπου.

Δημοσ.

τότε ίσως δεν κάνεις χρήση . Γιατί αν κάνεις την δικιά μου χρήση που έκανα πριν καιρό δηλαδή 12 ώρες στο pc κάθε μέρα για δουλεία-παιχνίδια  δεν θα σε έβγαζε ούτε μήνα. Πιστεύω ότι όλοι ξέρουμε ότι logitech=εγγύηση σε ποντίκια . 

Δημοσ.

τότε ίσως δεν κάνεις χρήση . Γιατί αν κάνεις την δικιά μου χρήση που έκανα πριν καιρό δηλαδή 12 ώρες στο pc κάθε μέρα για δουλεία-παιχνίδια  δεν θα σε έβγαζε ούτε μήνα. Πιστεύω ότι όλη ξέρουμε ότι logitech=εγγύηση σε ποντίκια .

Πιστεψε με,την ιδια χρηση κανουμε και καποιες μερες περισσοτερο και μαλιστα το ποντικι που πηρα ηταν Trust.Πολυ κακη εταιρια σε σχεση με την Logitech βεβαιως.Απλα για να σ δωσω ενα αληθινο παραδειγμα.Ειχαμε παρει πριν 3 χροινα με τον κολλητο μου το ποντικι Trust και το δικο του χαλασε στον 1 χρονο και το δικο μου ειναι κομπλε.Μετα πηρε ποντικι Logitech 30κατι ευρω και του χαλασε και αυτο το επομενο εξαμηνο.Οποτε εγω απο αυτο εμαθα οτι ειναι σε τι φουρνια θα πεσεις.

Δημοσ.

Επειδη παλι πονανε τα ματακια μου παμε με τη σειρα...

με τόσα καταστήματα που έχει γιατι να το βαλεισ σπίτι να έρθει?δύσκολο να μην έχεις κατάστημα κοντά

Ελα ομως που δεν εχω (και ακομα και να ειχα βεβαια το να παγαινα εκει επισης εχει κοστος, οχι απλα σε χρημα αλλα και σε χρονο!)

Αν εξαιρέσουμε την διαθεσιμότητα, προτιμάς να πάρεις από amazon για 3 € ?

Καλά ρε φίλε, για 70 λεπτά του ευρώ προτείνεις να το πάρει κάποιος από Αγγλία?

Να γιατί πτωχεύσαμε!!!

(ειπαμε, για εμενα δεν ειναι 0,70 αλλα 3,70 επισης αν βλεπατε το αλλο θεμα εγκαιρα θα το παιρνατε ακομα φθηνοτερα)

Περσι τετοια εποχη πηρα ενα επισης ακριβουτσικο ποντικι (κανα 45ευρω) απο αμαζον και τελικα δεν μου εκανε.

Το εστειλα πισω και με το που το παρελαβαν 5 μερες μετα πηρα στην καρτα μου το ποσο αγορας συν τα μεταφορικα που ξοδεψα για να τους το στειλω.

Για δοκιμασε να κανεις το ιδιο με το eshop και τα ξαναλεμε (αν τυχον δεν ξερετε, τα μεταφορικα σας δεν προκειται να τα δειτε ποτέ, θα ακουσετε ΤΑ μυρια οσα γιατι το επιστρεφετε ενω δεν ειναι DOA --αν εισαι κορόιδο θα τα χαψεις κιολας και δε θα τους το δωσεις πισω-- και φυσικα το ποσο αγορας θα γυρισει ως 'πιστωτικο για επομενη αγορα' --εκτος παλι αν κουνησεις γη και ουρανο--)

Σας καλυψα;

Α, και στην τελικα δεν ειπα σε κανεναν "παρτε το απο εκει", ειπα οτι για αυτο το ιδιο πραγμα υπαρχει μια καλυτερη (εστω και ελαχιστα) τιμη εδω και μερες! Πού ειναι το δυσκολο (και) σε αυτο; Και γιατι να μην σου ερθει σπιτι; Ουσιαστικα λοιπον ειπα "γιατι να το παρω εγω απο εκει που λετε ενω...?" αλλα απαντηση δεν ειδα ακομα, εκτος αν θεωρησω απαντηση το να "σωσω" τα ελληνικα μαγαζια, που προσωπικα εχω κανει αυστηρη επιλογη στο ποια θα 'σωζω' και ποια οχι.

Μπορεί να έρθει και πιό γρήγορα από τις 15.Πήρα case (750d) που δεν το έχει φέρει κανείς άλλος.Έλεγε παράδοση σε 15 εργάσιμες και τελικά το παρέλαβα σε 5.

.... δεν εννοουσα οτι "φτου θα αργησει", αλλα οτι παιζει καμια παραγγελια απο εκει που εδειξα και πλασαρισμα ως δικης τους προσφορας (απλα δεν ειναι ευκολο να τα αποδειξεις αυτα, γι' αυτο και τα υπονοουμενα, αν και στο 1ο μου ποστ το ειχα θεσει πιο ξεκαθαρα) :) ;)

• Like 1
Δημοσ.

Το Roccat Kone XTD ή αυτό;

[Έχουν ίδια-παρόμοια αρχική τιμή, οπότε μόνο αν βρεθεί σε αντίστοιχη τιμή προσφοράς το XTD έχει νόημα η σύγκριση.]

Δημοσ.

Το Roccat Kone XTD ή αυτό;

[Έχουν ίδια-παρόμοια αρχική τιμή, οπότε μόνο αν βρεθεί σε αντίστοιχη τιμή προσφοράς το XTD έχει νόημα η σύγκριση.]

Το Roccat βέβαια αλλά δε νομίζω να βρεθεί σε τέτοια τιμή...

• Like 1
Δημοσ.

<p>Το έστειλες πίσω με ταχυδρομικό περιστέρι;Γιατί ετσι έχεις δίκαιο δεν χάνεις χρόνο!</p>

Ναι σίγουρα το να τρέχεις να βρεις eshop είναι ίδιο με το ταχυδρομείο της γειτονιάς (για να μη σου πω ότι και με κουριερ το επιστρέψεις πάλι θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω).

ΥΓ. Ευχαριστώ για την ειρωνεία, μάλλον το point μου ενισχύεται...

Sent from my XT890 using Insomnia

Δημοσ.

Φθηνοτερα και με παραδοση στο σπιτι απο εδω (ειχε ανοιξει και θεμα πριν μερικες μερες στο φορουμ, αραγε απο εκει τα τσακωσαν? :devil:).

παιδες το αμαζον με εστειλε γραμμα για προσφορες και εχει το συγκεκριμενο ποντικι  http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CJAEZ78/ref=pe_186441_41476311_em_1p_0_ti

Οπως βλεπεις απο την ημερομηνια εχει ηδη αναφερθει πριν απο 3 μερες.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

LOGITECH G500S LASER GAMING MOUSE 57euro Link.png Site: e-shop.gr

Link.png Site: Skroutz στα 72euro η χαμηλοτερη τιμη

περιπου 23% εκπτωση το κιτρινομαγαζο (οπως αναφερει)...

Edit: Τωρα ειδα οτι εχει ξαναβγει προσφορα στην ιδια τιμη,στο ιδιο μαγαζι...οποτε ο πρωτος mod που θα το δει ας κανει μια συγχωνευση....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...