silverado Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Γιατι μακριά ? Για αποθηκευτικό χώρο ειναι μια χαρα εγω εχω 2 και δεν εχουν πάθει κατι , απο εκει και πέρα για λειτουργικό η παιχνίδια οι καλύτερες επιλογές ειναι οι blue και οι black Γιατι υπαρχουν αναφορες για μεγαλυτερη αστοχια στους green απο οτι στους blue ή στους black.
plpapadopoulos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δεν παει αλλο.... Σε διαστημα 6 μηνων μου εχουν βγει 3 δισκοι segate off.... Μαλιστα ο τελευταιος μεσα σε 7 ημερες απο την αγορα. Μεχρι τωρα τους αγοραζα γιατι ηταν πιο φθηνοι αλλα τελικα νομιζω οτι δεν αξιζει το ρισκο για λιγα ευρω. Εσεις τι λετε συμπτωση? Τωρα απο WD τι αξιζει να παρω? οι green ειναι καλοι η μακρια? Από πού έχει γίνει η αγορά τους? Μήπως από το Πλαίσιο?
Ntinaras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δεν παει αλλο.... Σε διαστημα 6 μηνων μου εχουν βγει 3 δισκοι segate off.... Μαλιστα ο τελευταιος μεσα σε 7 ημερες απο την αγορα. Μεχρι τωρα τους αγοραζα γιατι ηταν πιο φθηνοι αλλα τελικα νομιζω οτι δεν αξιζει το ρισκο για λιγα ευρω. Εσεις τι λετε συμπτωση? Τωρα απο WD τι αξιζει να παρω? οι green ειναι καλοι η μακρια? τι τροφοδοτικο εχεις? 1
SPANK Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εγω παντως επιμένω οτι ειναι σύμπτωση εκτος και αν κατι σε στέλενι σωστο ρεύμα στους δίσκου (τροφοδοτικό) η στέλνει με αυξωμιώσεις και τους έκαψε 2
kostas_dr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εγω παντως επιμένω οτι ειναι σύμπτωση εκτος και αν κατι σε στέλενι σωστο ρεύμα στους δίσκου (τροφοδοτικό) η στέλνει με αυξωμιώσεις και τους έκαψε Συμφωνώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια, απο σημερα εχω ενα θεμα....μαλλον σκηρους δισκους: εχω εναν ssd 120 kingston για λευτουργικο και photoshop και ενα hdd 500 seagate για αποθηκευση και παιχνιδια. το pc ειναι καινουριο 2μηνων σημερα βλεπω το λειτουργικο κολλαει δε τρεχει καλα ενω πριν απο λιγες μερες οταν ανοιγα μια φωτογραφια στον σκληρο τον seagate περιμενα σαν να φορτωσει...τωρα απλα κολλαει σερνεται και ειναι και αδειος 350γβ ελευθερα. Τι μπορει να παιζεται; Ασχετος ειμαι κατι μου λεει οτι ειναι ο seagate οχι ο ssd.... σημειωση: πριν λιγο καιρο ειχα θεμα με το τροφοδοτικο σφυριζε και εν τελει εκανε πολυ γρηγορα shoudown ξαφνικο οταν επαιζα παιχνιδι. ο seagate λεει Baraccuda 500 και ειναι ασπρο - μαυρο.
panos0100 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 παντος παιδια ειναι αληθεια και οι 2 μαρκες ειναι καλες, εμενα μου ετυχε wd green χαλασμενος απο την πρωτη μερα, επισης και seagate 2 χρονια πηγε, τωρα εχω 2 δισκους απο 750gb εναν wd blue και εναν seagate barracuda και οι 2 ειναι αψογοι, πανε στα 3 χρονια μη τους γκαντεμιασω (δεν εχω κανει και back up οχι τιποτ αλο)
kostas_dr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 (δεν εχω κανει και back up οχι τιποτ αλο)
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Οταν κολλαει δινει αυτες τις κοκκινες καμπυλες περιπου ετσι....
STORM1978 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Έλεγξε το καλώδιο sata μήπως δεν πατάει ή μήπως θέλει αλλαγή όπως και το καλώδιο τροφοδοσίας του και βλέπουμε μετά.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Έλεγξε το καλώδιο sata μήπως δεν πατάει ή μήπως θέλει αλλαγή όπως και το καλώδιο τροφοδοσίας του και βλέπουμε μετά. εβγαλα εβαλα τα ιδια κανει το μηχανημα...λες τροφοδοσια να μη κανει σωστα; ολα πατανε καλα μεσα ολα ειναι καινουρια...μπακαπ εχω στον εξωτερικο δεν ειναι θεμα, το λειτουργικο γιατι να τροει κολληματα...
Hawk7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Εχω 10 δισκους σε hdd docking(βαλε βγαλε).Οι 8 seagate,οι 2 wd. Ο ενας αφησε πνευμα και ο αλλος ακουγεται λιγο πιο εντονα σαν να "ξυνεται" για ξυλο που λεμε,και οι αλλοι(8 sg) δουλευουν εδω και 4 χρονια χωρις να ακουγονται. Ειλικρινα φιλε μου,δεν ξερω να σου δωσω απαντηση.Αν δεν παιρνεις green εκδοσεις,δεν νομιζω να'χεις θεμα.Ισως και να ετυχε,στατιστικως σε ασχημη περιοδο. Εγω παλι δεν θελω να ακουω για WD.
STORM1978 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δες κανένα άλλο τροφοδοτικό μήπως έχει πρόβλημα το δικό σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δες κανένα άλλο τροφοδοτικό μήπως έχει πρόβλημα το δικό σου πρεπει να κολλησα ιο....ηταν μια μηχανη αναζητησης στο μοτζιλα που δεν εβγαινε με τπτ το μηχανημα ειναι παγωμενο και γω δε ξερω τι να κανω, δε μπορω να κανω και πολλα ''παγωνει'' (κοπαναει φορματ το παλικαρι τεχνικος αυριο κ βλεπουμε) το τροφοδοτικο γιατι λες τι ρολο παιζει ροταω για να καταλαβω και γω που τα παθαινω (να μαθω και κατι) εντωμεταξυ το λειτουργικο το εχω καθαρο γενικα μονο ενα toolbar εχω πανω rocketdock χωρις θεμα. Αλλαξα τα sata με αλλα τα ιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα