Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παει αλλο....

Σε διαστημα 6 μηνων μου εχουν βγει 3 δισκοι segate off....

Μαλιστα ο τελευταιος μεσα σε 7 ημερες απο την αγορα.  Μεχρι τωρα τους αγοραζα γιατι ηταν πιο φθηνοι αλλα τελικα νομιζω οτι δεν αξιζει το ρισκο για λιγα ευρω.

Εσεις τι λετε συμπτωση? 

Τωρα απο WD τι αξιζει να παρω?  οι green ειναι καλοι η μακρια?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tι τους θελεις τους segate

Πάρε wd αλλα οχι τον green, και για μένα αν πρόκειται για δίσκο λειτουργικού οχι μεγαλύτερο απο 500αρι

Το ξερεις φανταζομαι οτι η διαφορα 500gb με 1tb ειναι μικροτερη των 9ευρο σωστα??

Δεν παει αλλο....

Μαλιστα ο τελευταιος μεσα σε 7 ημερες απο την αγορα.  Μεχρι τωρα τους αγοραζα γιατι ηταν πιο φθηνοι αλλα τελικα νομιζω οτι δεν αξιζει το ρισκο για λιγα ευρω.

Εσεις τι λετε συμπτωση? 

http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi.html?from=catspan&keyphrase=seagate+1tb

http://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html

Τι εννοεις ειναι πιο φθηνοι?? :wacko: .

Δημοσ.

black>blue>green με βαση τις επιδοσεις αλλα και τις εγγυησεις αντιστοιχα 5 χρονια > 2-3 χρονια >2-3 χρονια

Υ.Γ:  αυτο με τις εγγυησεις ειναι σχετικο ,  . συμβουλευτειτε το

site http://support.wdc.com/warranty/policy.asp?lang=gr σε καθε περιπτωση, με βαση το μοντελο του δισκου.

Δημοσ.

black>blue>green με βαση τις επιδοσεις αλλα και τις εγγυησεις αντιστοιχα 5 χρονια > 2-3 χρονια >2 χρονια

τον θορυβο και την οικονομια θα συμπληρωνα εγω ...

Δημοσ.

black>blue>green με βαση τις επιδοσεις αλλα και τις εγγυησεις αντιστοιχα 5 χρονια > 2-3 χρονια >2 χρονια

Ολοι οι blue εχουν 2 χρονια απο οτι γνωριζω.

Δημοσ.

Σου έτυχαν μωρέ (αν δεν ευθύνεσαι και εσύ) κάποια ελλατωματικά προϊόντα... Μην φέρνεις το τέλος του κόσμου... Εγώ πάλι είχα (κάποτε ~2007) τέσσερις 500άριδες WD στο dekstop μου (*) και μου βγαίναν off ένας-ένας σε διάστημα 2 μηνών. Αγόρασα τότε δύο Baraccuda 750gb και μου δουλεύουν ακόμη μια χαρά. Τι να λέει αυτό? Ότι η WD δεν είναι σοβαρή εταιρία?

Κατανοώ ότι για ψυχολογικούς λόγους δεν θα αγοράσεις ξανά Seagate, όπως και εγώ δεν ξαναπήρα WD, αλλά οι λόγοι που το κάνω είναι καθαρά υποκειμενικοί και αβάσιμοι.

* και με partition παρακαλώ... Είχα φτάσει να χρησιμοποιώ γράμμα δίσκου K, L, και δεν συμμαζεύεται...

• Like 4
Δημοσ.

Φίλος εργάζεται σε τμήμα μηχανογράφησης εταιρίας με πάνω από 100 υπολογιστές.

Οι δίσκοι που χρησιμοποιούν είναι oι περισσότεροι  Seagate (λόγω κόστους)

Ε . . .  λοιπόν αυτόν τον φίλο αν θες να τον εξαγριώσεις πέστου:    " S e a g a t e "

Ο νοών νοείτω

Δημοσ.

Δεν παει αλλο....

Εσεις τι λετε συμπτωση? 

Δεν μας λες τουλ. ο τελευταίος μέχρι να βγεί off όλο το ιστορικό χρήσης του για να έχουμε μια πλήρη εικόνα..

Δημοσ.

Εντάξει ειναι θέμα γκαντεμιάς να σου χαλάσει ο δίσκος , εμενα παντως οι WD εχουν βγεί σκυλιά και θα σου έλεγα και εγω να κοιτάξεις προς τους blue

Δημοσ.

Εντάξει ειναι θέμα γκαντεμιάς να σου χαλάσει ο δίσκος , εμενα παντως οι WD εχουν βγεί σκυλιά και θα σου έλεγα και εγω να κοιτάξεις προς τους blue

Δεν είναι μόνο θέμα γκαντεμιάς.Έχω γνωστό που έβριζε για δίσκους και μια φορά τον είδα που σε εν λειτουργία σύστημα σύνδεε και αποσύνδεε δίσκους (sata/sata power) σαν να ήταν δισκέτες :ph34r:

Δημοσ.

Δεν παει αλλο....

Εσεις τι λετε συμπτωση? 

Συμπτωση.

Μακρια απο green.

Δημοσ.

Συμπτωση.

Μακρια απο green.

Γιατι μακριά ?

Για αποθηκευτικό χώρο ειναι μια χαρα εγω εχω 2 και δεν εχουν πάθει κατι , απο εκει και πέρα για λειτουργικό η παιχνίδια οι καλύτερες επιλογές ειναι οι blue και οι black

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...