V for Vagelis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Το δα χθες. Ταινιάρα. Καθόλου προβλέψιμη η εξέλιξη και το τέλος της. Ισως και να βοήθησε που δεν είδα κάποιο τρέιλερ πριν τη δω και δεν ειχα ιδέα για τη πλοκή. Περίμενα ότι θα ήταν κυρίως μια ταινία-δράμα, αλλά είχε περισσότερο μυστήριο απ όσο περίμενα, σε σημείο που άρχισε κάπως να μπερδεύει από ένα σημείο και μετά, αλλά δένει καλά στο τέλος. Προϋποθέτει βέβαια αρκετή παρατηρητικότητα και συλλογισμό σχετικά με το πως συνδέονται κάποιες λεπτομέρειες μεταξύ τους. Δεν θυμιζει λιγο Mystic River? Πριν 10 χρονια αυτη η ταινια θα πηγαινε μεχρι και σε υποψηφιοτητες για οσκαρ... Μου θύμισε Mystic River στο δράμα και τα Se7en και Zodiac στο σασπένς. Ειχε γενικά κάτι από Fincher η σκηνοθεσία.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Την είδα και γω χθες. Στην αρχή μου φάνηκε κουραστική αλλά η πλοκή όσο προχώραγε γινόταν και πιο ενδιαφέρουσα. Οι ερμηνίες δε με τρέλαναν, μου φάνηκε πως το ζορίζαν υπερβολικά. Η σκηνοθεσία και η ατμόσφαιρα γενικότερα πάλι ήταν αρκετά καλή.
V for Vagelis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Εγω τις βρήκα πολύ πειστικές τις ερμηνείες. Δύσκολα να βρεις ηθοποιούς που να έκαναν καλύτερη δουλειά, ειδικά για τον πολύ δύσκολο ρόλο του Τζάκμαν. Σε φάση, ξεχνούσα ότι είναι ηθοποιός που ερμηνεύει το ρόλο του κι έβλεπα μπροστά μου έναν (εν μέρει ψυχάκια) πατέρα που πραγματικά υποφέρει. 2
margaritagr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ειδα τη ταινια σημερα, πολυ καλη σε γενικες γραμμες Δε καταλαβα κι εγω πως ο πατερας καταλαβε οτι ηταν η γρια η κακια; Επισης επειδη κ λιγο σ αυτο το σημειο τσακωνομουν με τη μανα μου ο παπας τι ρολο βαρουσε; Οντως παντως καποια σημεια οπως αναφερατε ηταν λιγο γιωτομπαλιες πχ εχεις τον βασικο υποπτο ετοιμο ν αυτοκτονησει γιατι απλα δε τον πυροβολεις στο ποδι; Αν δεν ειχε αυτα θ αγγιζε τη τελειοτητα
V for Vagelis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αν τα θυμάμαι σωστά ο (τέως) παπάς είχε ιστορικό παιδοφιλίας, γι αυτό και τον επισκέφτηκε ο ντετέκτιβ μετά την εξαφάνιση των παιδιών ως πιθανό ύποπτο. Στο υπόγειο του βρήκε το πτώμα του άνδρα της γριάς που απήγαγε τα παιδιά. Ο παπάς τον είχε σκοτώσει επειδή του είχε εξομολογηθεί ότι είχε απαγάγει και σκοτώσει παιδιά και ότι θα το ξαναέκανε, αν θυμάμαι καλά. Οσο για τον ύποπτο που αυτοκτόνησε, δε νομίζω να ενδείκνυται σε τέτοιες περιπτώσεις πυροβολισμός στο πόδι (ή καπου αλλού), γιατί έτσι βάζεις λάδι στη φωτιά και τότε είναι που ειδικά ένας ψυχάκιας ωθείται στο να πατήσει τη σκανδάλη. Δε ξέρω και κατά πόσο είναι νόμιμος ένας τέτοιος χειρισμός... 1
margaritagr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Τον πυροβολισμο καπου που δε θα τον σκοτωσει, τον ανεφερα ως αποτρεπτικο μετρο. Το χω δει στο criminal minds να το κανουν για να μη τους αφησουν ν αυτοκτονησουν. Τωρα κι εγω κατα ποσο οντως γινεται δε ξερω.. Πρεπει να χεις δικιο για τον παπα γιατι κολλανε και κατι λογια που επαναλαμβανε
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εντάξει υποθέτω ότι ο μεσος μπατσος το πιστόλι το έχει για διακόσμηση και ενα τέτοιο περιστατικό ειναι το χαιλαιτ της καριέρας του, δεν ειναι και το πιο απλό πραγμα στον κόσμο να σκεφτείς να πυροβολησεις.
smarianina Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 παρα πολύ καλή ταινία...σε κρατάει στην απαραίτητη αγωνία και σου προκαλεί αναμεικτα συναισθήματα...πολύ καλό σενάριο και ερμηνείες τη προτείνω σε όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα