Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω οτι ειχε παει πριν να την επισκεφτει οταν ακομα δεν το χε καταλαβει οτι ειναι αυτη...

Οποτε το κοριτσακι λεει "Ησουν και συ εκει και ειχα μια τανια στο στομα οποτε καταλαβε οτι ηταν καπου που χε παει και την ειχαν φιμωμενη, οντως ηταν λιγο θολο αυτο το σημειο και η προσπαθεια (αν εγινε τελικα) να κανει τον θεατη να πιστεψει οτι και ο πατερας ειχε σχεση με την απαγωγη νομιζω ηταν υπερβολικο.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω οτι ειχε παει πριν να την επισκεφτει οταν ακομα δεν το χε καταλαβει οτι ειναι αυτη...

Οποτε το κοριτσακι λεει "Ησουν και συ εκει και ειχα μια τανια στο στομα οποτε καταλαβε οτι ηταν καπου που χε παει και την ειχαν φιμωμενη, οντως ηταν λιγο θολο αυτο το σημειο και η προσπαθεια (αν εγινε τελικα) να κανει τον θεατη να πιστεψει οτι και ο πατερας ειχε σχεση με την απαγωγη νομιζω ηταν υπερβολικο.

οχι εγω στην αεχη πιστεψα οτι ηταν ο πατερας και καλα 2πλος εαυτος

Δημοσ.

To είδα...καλή ταινία αλλά σίγουρα δεν συγκρίνεται με το mystic river.Είναι πάνω κάτω στα επίπεδα του zodiac,αφήνει κάποια θέματα αναπάντητα,έχει επίσης κάποια μικρά κενά αλλά σε γενικές γραμμές ξεχωρίζει.

7/10 από μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε πολλά σημεία η ταινία δεν έχει κανένα νόημα και... εντυπωσιάζομαι που έχει εντυπωσιάσει αρκετό κόσμο. Πάντως βλέπεται και αναμφισβήτητα έχει κάποιες καλές στιγμές.

• Like 3
Δημοσ.

οχι εγω στην αεχη πιστεψα οτι ηταν ο πατερας και καλα 2πλος εαυτος

και εγώ σε εκείνη την φάση φοβόμουν μην το πάνε για κανα τέτοιο twist, θα ξενέρωνα

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βασικά υπέρτατη γιωτομπαλιά της ταινίας το ότι χρειάστηκε να υπάρξει καν αυτή η σκηνή... Δηλαδή βρήκαν το σπίτι ενός serial killer ο οποίος είχε εξαφανίσει μερικές 10άδες παιδιά, λογικά είχαν ήδη ψάξει τα πάντα όλα εφόσον πλέον έχουν αρχίσει να σκάβουν όλη την αυλή, αλλά ένας χριστιανός να κουνήσει το αμάξι και να δει ολόκληρη καταπακτάρα από κάτω δε βρέθηκε... ήδη από τη σκηνή στο νοσοκομείο με την εφημερίδα να γράφει "still missing" για τον jackman είχα αρχίσει να γελάω...

Καλά αυτό μιλάμε ήταν η υπέρτατη μαλακία της ταινίας.

Ο τύπος ήταν μισό μέτρο κάτω απο την γή και τον σκέπαζε απλά ένα κομμάτι ξύλο με ενα αμάξι απο πάνω. 

Και υποτίθεται ότι είναι σε μερος που έγινε φόνος. Μιλάμε για τους πιο βλάκες μπάτσους εβερ. Οι άλλοι στο σπίτι του άλλου του τρελού, κατάφεραν και βρήκαν κουκλες θαμμένες στον κήπο, και αυτοί δεν μπόρεσαν να πανε το αμάξι μισο εκατοστό πίσω?  Ή να τον ακούσουν να γκαρίζει? Υποτίθεται ότι η σαρα και η μαρα θα περνουσε απο εκει απο μπάτσους.

Γενικά πολύ μέτριο πάντως.

Δημοσ.

Νομιζω οτι η τελευταια σκηνη υποννοει οτι ο πρωταγωνιστης ακουσε το σφυριγμα του αλλουνου από κατω, οπότε μπορούμε να "υποθέσουμε" ότι τον εσωσε.

• Like 1
Δημοσ.

γιατι το αλλο που ο μεγας ντεντεκτιβ που δεν ειχε χασει ΠΟΤΕ του υποθεση βρισκει το σαπιο πτωμα στο υπογειο με μοναδικο στοιχειο ΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ αλλα για να το συνδιασει με την υποθεση επρεπε να διαλυσει το γραφειο.Μιλαμε τωρα για απειρες τετοιες βλακειες στο εργο

Ωραια ταινια σιγουρα αλλα με τεραστια κενα κ μπαλωματα στο σεναριο της κ σιγουρα οχι τοσο καλη για τους διθυραμβους που διαβαζουμε.Η εντυπωση που μου εμεινε παντως ηταν θετικη κ το 2μισαωρο περασε πολυ γρηγορα που σημαινει οτι ειχε κατι που με κραταγε

• Like 1
Δημοσ.

Την είδα και εγώ.

Στην αρχή λέω πως θα είναι πολύ αμερικανιά αλλά δεν ήταν τελείως. Το ότι θα είχε happy end έκανε μπαμ από την αρχή βεβαια.

Είχε αρκετά στοιχεία που είναι λίγο φτηνά-αμερικανιές. Όπως ο μπάτσος που τα κάνει όλα μόνος του και συμφέρει, που ερευνά κόντρα στους ανώτερούς του, που πολλά στοιχεία έχουν τοποθετηθεί μπροστά στα μάτια των αστυνομικών φωνάζοντας να ανακαλυφθούν κάτι που θυμήζει ελαφρώς csi και διάφορα άλλα τέτοια.

Αλλά όσο περνάει η ώρα η αίσθηση που δίνει είναι όλο και καλύτερη γιατί ευτυχώς δεν το παρακάνει, ενώ έχει και αρκετά σημεία που δεν φωνάζει ξεκάθαρα τι έγινε αλλά αφήνει τον θεατή να κάνει την σύνδεση, έστω και εύκολη.

Αυτό που δεν κατάλαβα:

Αυτός που αυτοκτόνησε ήταν λαθρέμπορας φιδιών και χρησιμοποιούσε ρούχα για να αμπαλάρει τα φίδια, αλλά επειδή ήταν και λίγο ανώμαλος προτιμούσε να κλέβει τα ρούχα από σπίτια; Με τον αλεξ πως συνδέονταν; Ήταν παλιά στην ίδια οικογένεια υιοθετημένοι και βασανισμένοι;

Επίσης, μόνο εμένα ο άλεξ μου θύμησε τρομερά αυτόν σε μεγαλύτερη ηλικία;

Δεν λέω είχε και τις μαλακιούλες του, αλλά συνολικά έφτιαξε καλό κλίμα θριλλερικό και μου άρεσε παρότι στην αρχή μου φάνηκε ότι θα είναι τελείως αμερικανιά αλλά ευτυχώς το σώζει κατεμέ.

8/10 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για το είδος της ταινίας ήταν πάρα πολύ καλή, είχε τις χαζομαρούλες της σίγουρα αλλά από μένα παίρνει άνετα ενα 8/10

Δημοσ.

Ξεχωρίζει μόνο επειδη όλες οι υπόλοιπες πρόσφατες ταινίες του Χόλυγουντ είναι μάπες. Αυτή τουλάχιστον βλέπεται.

Και πάλι όμως κουράζει με την διάρκειά της (άνετα μπορούσε 20 λετπά μικρότερη), κάνει κοιλιά, έχει τρελά κενά και αρκετές άκυρες (μη ρεαλιστικές) αντιδράσεις χαρακτήρων.

Επιπλέον, δεν προσφέρει τίποτα καινούριο που δεν έχουμε ξαναδει, ούτε εντυπωσιάζει σε κάποιο τομέα. Μια χρυσή μετριότητα που όμως μέσα στα υπόλοιπα σκουπίδια σε κάνει (εσένα όχι εμένα) να νιώθεις ότι είδες αριστούργημα.

7/10 και αυτό γιατί έπαιζε και ο αγαπημένος μου "Εθνικός Σταρ" Ανδρέας Ευαγγελόπουλος σε ρόλο - έκπληξη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...