Kasrith Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Βαριέμαι συνήθως αυτά τα αστυνομικά θρίλερ, αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο. Νομίζω ότι ο κύριως λόγος που κόλλησα τόσο ήταν η τρομερή σκηνοθεσία, η φωτογραφία, τα σκηνικά και οι ερμηνείες των δύο, πολύ καλός ο Jackman, αλλά με κέρδισε περισσότερο ο Gyllenhaal. To τέλος είναι νομίζω αρκετά ξεκάθαρο, ήταν αρκετά λεπτά πιο πριν φανερό, από την στιγμή που o Jackman βρήκε την σφυρίχτρα. Αλλά δεν με χάλασε καθόλου, ήταν από τις λίγες ταινίες που ήθελα οπωσδήποτε να έχουν καλό τέλος. Δεν το λες και 'καλό' μαυτήν την έννοια Ντου για φυλακή πηγαίνει στο τέλος ο Jackman αφου τον βρίσκουν, γι'αυτό και το 'περίεργο' τέλος που μας αφήνει να αναρωτιόμαστε. Το fade to black χωρίς ξεκάθαρο τέλος καθρευτίζει τις απόψεις του κοινού για τον χαρακτήρα του Hugh οι οποίες ήταν ανάμικτες για τα εξτριμ που έφτασε στον άδικο Prisoner.
Voodooman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν το λες και 'καλό' μαυτήν την έννοια Ντου για φυλακή πηγαίνει στο τέλος ο Jackman αφου τον βρίσκουν, γι'αυτό και το 'περίεργο' τέλος που μας αφήνει να αναρωτιόμαστε. Το fade to black χωρίς ξεκάθαρο τέλος καθρευτίζει τις απόψεις του κοινού για τον χαρακτήρα του Hugh οι οποίες ήταν ανάμικτες για τα εξτριμ που έφτασε στον άδικο Prisoner. Προφανώς ισχύει αυτό που λες για το μπουζούριασμα του Jackman, αλλά θα έλεγα ότι στην περίπτωσή μας η φυλακή είναι καλύτερη από τον θάνατο, άλλωστε για να σφυρίζει ο Jackman μάλλον προτιμούσε να βρεθεί, παρά να πεθάνει. Άραγε τί ποινή θα αρπάξει ο φίλος μας; Άλλωστε ο καθυστερημένος ήταν σε μεγάλο βαθμό χωμένος στην υπόθεση, ήξερε πέντε-δέκα πραγματάκια που, αν τα έλεγε, όλα θα είχαν τελείωσει πολύ πιο γρήγορα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2013 από Voodooman 1
Kasrith Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Προφανώς ισχύει αυτό που λες για το μπουζούριασμα του Jackman, αλλά θα έλεγα ότι στην περίπτωσή μας η φυλακή είναι καλύτερη από τον θάνατο, άλλωστε για να σφυρίζει ο Jackman μάλλον προτιμούσε να βρεθεί, παρά να πεθάνει. Άραγε τί ποινή θα αρπάξει ο φίλος μας; Άλλωστε ο καθυστερημένος ήταν σε μεγάλο βαθμό χωμένος στην υπόθεση, ήξερε πέντε-δέκα πραγματάκια που, αν τα έλεγε, όλα θα είχαν τελείωσει πολύ πιο γρήγορα. Μα δεν μπορούσε να τα πει. Δεν ήταν φυσιολογικός αλλα iq παιδιού. Η ποινή του Jackman είναι μέγιστη
mathsrule Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μα δεν μπορούσε να τα πει. Δεν ήταν φυσιολογικός αλλα iq παιδιού. Η ποινή του Jackman είναι μέγιστη Τότε στο τέλος πώς τα είπε;
Voodooman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μα δεν μπορούσε να τα πει. Δεν ήταν φυσιολογικός αλλα iq παιδιού. Η ποινή του Jackman είναι μέγιστη Δηλαδή τί; Θάνατος ή ισόβια; Σκέψου ότι α) Ο jackman τελικά δεν τον σκότωσε β) ο καθυστερημένος ήταν συνεργός με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, άσχετα των ελαφρυντικών που και αυτός είχε. Εγώ θα έλεγα στην χειρότερη καμιά πεντάρα να αρπάξει για βασανισμό και αυτοδικία. Θα είναι έξω σε ένα-δύο χρονάκια. Και τελικά και ο λεβέντης ο Gyllelhaal την γλίτωσε την ΕΔΕ για την χοντράδα του με τον άλλον τον κακομοίρη, έτσι;;; Αμ ο καθυστερημένος; Νομίζω ότι αφέθηκε ελεύθερος και πήγε στην πραγματική του οικογένεια!.. 1
Kasrith Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Τότε στο τέλος πώς τα είπε; Τι είπε? Ένα hint έδωσε εαν θυμάμαι καλά, και αυτό πάλι ήταν puzzle πάλι γιατί ο εγκεφαλός του δεν νιώθει και πολλά... Δηλαδή τί; Θάνατος ή ισόβια; Σκέψου ότι α) Ο jackman τελικά δεν τον σκότωσε β) ο καθυστερημένος ήταν συνεργός με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, άσχετα των ελαφρυντικών που και αυτός είχε. Εγώ θα έλεγα στην χειρότερη καμιά πεντάρα να αρπάξει για βασανισμό και αυτοδικία. Θα είναι έξω σε ένα-δύο χρονάκια. Και τελικά και ο λεβέντης ο Gyllelhaal την γλίτωσε την ΕΔΕ για την χοντράδα του με τον άλλον τον κακομοίρη, έτσι;;; Αμ ο καθυστερημένος; Νομίζω ότι αφέθηκε ελεύθερος και πήγε στην πραγματική του οικογένεια!.. Όχι ισόβια ρε εννοώ μέγιστη για τις πράξεις του
Voodooman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Τι είπε? Ένα hint έδωσε εαν θυμάμαι καλά, και αυτό πάλι ήταν puzzle πάλι γιατί ο εγκεφαλός του δεν νιώθει και πολλά... Όχι ισόβια ρε εννοώ μέγιστη για τις πράξεις του Αααααα!..είπα και εγώ! Δεν είμαι νομομαθής, αλλά εγώ θα του έριχνα βαριά βαριά μία πεντάρα, παίρνοντας ταυτόχρονα και υπόψιν μου ότι σκοτώνει ελάφια.
linkin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Τι είπε? Ένα hint έδωσε εαν θυμάμαι καλά, και αυτό πάλι ήταν puzzle πάλι γιατί ο εγκεφαλός του δεν νιώθει και πολλά... ..... Τσου Σιγουρα δεν ηταν τοσο καθυστερημενος οσο παρουσιαζοταν και σιγουρα ηξερε πολλα παραπανω απ'οσα ελεγε. Mην ξεχνας και την σκηνη με το σκυλι που το σηκωσε στον αερα με το λουρι και το επνιγε. Ενα 10χρονο παιδακι, δεν το κανει αυτο, καποιος αρρωστημενος το κανει.
Kasrith Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τσου Σιγουρα δεν ηταν τοσο καθυστερημενος οσο παρουσιαζοταν και σιγουρα ηξερε πολλα παραπανω απ'οσα ελεγε. Mην ξεχνας και την σκηνη με το σκυλι που το σηκωσε στον αερα με το λουρι και το επνιγε. Ενα 10χρονο παιδακι, δεν το κανει αυτο, καποιος αρρωστημενος το κανει. Δεν λεω πως είναι τελείως αθώος, εννοείται πως ήταν και ο ίδιος fucked up αλλα αυτό ήταν προιόν του παρελθόν του (το πως ήταν και ο ίδιος θύμα κτλ). Ότι είχε τις τρέλες του και αυτός εννοείται, αλλα καθυστερημένος ήταν και άρα μιλούσε με γρίφους όπως το hint πως θα τους έβρισκε στον λαβύρινθο.
Blacktan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 αν καποιος εχει παιδακι/α , καλυτερα να μην τη δει ... πολυ depressing !
papahlamidas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Εμένα μου άρεσε. Για το είδος της πολύ τίμια. Αρκετό suspense πολύ καλή η ερμηνεία του Jackman και γενικά πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό δεν βρήκε αμέσως των πραγματικό απαγωγέα. Εάν σε κάποιον αρέσει το συγκεκριμένο είδος είναι must. 7,5/10 βάζω
Genatos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δεν θυμιζει λιγο Mystic River? Πριν 10 χρονια αυτη η ταινια θα πηγαινε μεχρι και σε υποψηφιοτητες για οσκαρ... 1
Voodooman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 αν καποιος εχει παιδακι/α , καλυτερα να μην τη δει ... πολυ depressing ! Όταν έμαθα τί πραγματεύεται η ταινία και εγώ αυτό πίστευα, ότι θα γίνω χάλια λόγω του θέματος. Αν πχ. δω παιδάκι πίσω από κάγκελα να φωνάζει "μπαμπάκααααα!.." και να κλαίει ανοίγω τα βρυσάκια, εδώ δεν είχα καθόλου τέτοια προβλήματα. Εμένα μου φάνηκε καθαρά αστυνομικό θρίλερ, δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία στην πλοκή το ότι πρόκειται για παιδάκια-όχι ότι δεν βοηθάει και αυτό βέβαια. Το σκηνικό της πόλης, η φωτογραφία, η σκηνοθεσία, οι ερμηνείες είναι τρομερά υποβλητικά, αλλά σε ούτε μία στιγμή ο Villeneuve δεν κατέφυγε σε φτηνά κόλπα για να σε τρομάξει, να σε αηδιάσει, να σε κάνει να νοιώσεις άβολα. Τα κατάφερε όλα αυτά σε πολύ μεγάλο βαθμό χωρίς καν να χρησιμοποιήσει την μουσική. Αυτό για εμένα είναι τεράστιο επίτευγμα. 2
timoboll Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δεν θυμιζει λιγο Mystic River? Πριν 10 χρονια αυτη η ταινια θα πηγαινε μεχρι και σε υποψηφιοτητες για οσκαρ... ναι η ατμοσφαιρα εχεις δικιο εχουν κοινα
Demon13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ωραία ταινία. Στο τέλος τον βρίσκουν; Προφανώς ισχύει αυτό που λες για το μπουζούριασμα του Jackman, αλλά θα έλεγα ότι στην περίπτωσή μας η φυλακή είναι καλύτερη από τον θάνατο, άλλωστε για να σφυρίζει ο Jackman μάλλον προτιμούσε να βρεθεί, παρά να πεθάνει.Άραγε τί ποινή θα αρπάξει ο φίλος μας; Άλλωστε ο καθυστερημένος ήταν σε μεγάλο βαθμό χωμένος στην υπόθεση, ήξερε πέντε-δέκα πραγματάκια που, αν τα έλεγε, όλα θα είχαν τελείωσει πολύ πιο γρήγορα. Έγινε το δικαστήριο μετά το τέλος της ταινίας; Οταν γίνει θα μάθουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα