sodom13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Το λοιπόν, το σύστημα μου τώρα έχει ως εξής Μητρική Gigabyte 880 GM UD2H (sAM3, 880G, DDR3, VGA) Επεξεργαστής AMD Phenom II X4 95 Μνήμη Corsair Value Select 4GB Kit DDR3-1333 Κουτί CoolerMaster Elite 430 Black Case Σκληρός Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB HDD οπότε από τα λίγα που γνωρίζω για να γίνει gaming pc της προκοπής (δηλαδή να παίζουμε τελευταία παιχνίδια σε full hd 1080p με πάνω από 40fps) νομίζω πως θα χρειαστώ μνήμη, εννοείται κάρτα γραφικών και ίσως έναν ssd δίσκο. Οι απαιτήσεις μου είναι αυτές που είπα πιο πάνω γιατί το θεωρώ πολύ καλύτερο από το να δώσω λεφτά πχ για ένα ps4 που μάλλον θα συνεχίσει στα 720p 30fps...Στην αρχή τουλάχιστον.Μπάτζετ βαρια 500. Ακούω προτάσεις.
Thanos1972 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου και ποια ειναι η οθονη σου?
sodom13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 οθόνη μόλις ψώνισα μια dell 24άρα την u2412m.εξαιρετική μου φαίνεται καμιά βδομάδα που την δουλεύω windows.τροφοδοτικό είμαι καλυμμένος έχω ένα thermaltake 750.δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο.
Thanos1972 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 λογικα οι μνημες σου ειναι 2 Χ 2gb.οποτε η μενεις οπως εισαι η βαζεις αλλα 2 ιδια dimmακια να πας στα 8 αφου εχεις windows 64 bit και για καρτα γραφικων θα ελεγα αυτην http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36344&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=4 και Ssd τον samsung 840 evo με τα 75 euros απο το πλαισιο. βεβαια το κουτι σου ειναι.....τεσπα.σκεψου και την προσθηκη μιας ψυχτρας και να ανεβασεις λιγο τον επεξεργαστη σου μιας και ανεβαινει ανετα.
sodom13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 ναι οι μνήμες 2*2 είναι.δουλεύω 32 bit ως τώρα αλλά αυτό αλλάζει εύκολα. όσο αφορά τον επεξεργαστή θεωρείς πως ως έχει θα έχω πρόβλημα; και αυτό γιατί δεν έχω ασχοληθεί ως τώρα με overclocking..η κάρτα τούμπανο..
Thanos1972 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 η καρτα τουμπανο αλλα βεβαιωσου οτι χωραει στο κουτι σου.η εαν θελεις,περιμενεις λιγες μερες να εμφανιστουν στην αγορα οι 290 με αλλες ψυχτρες.βεβαια η τιμη θα ανεβει.μεχρι τοτε πειραματισου με το Overclocking του επεξεργαστη.εκει γυρω στα 3.7 λογικα πηγαινει χωρις παραπανω ρευμα απο οσο δινει τωρα η μητρικη σου.ανεβαζεις και cpu_nb στα 2400 με στοκ το ρευμα και εχεις αρκετα καλυτερες επιδοσεις για να σπρωξεις μια καρτα νεας γενιας στην μεγαλη αναλυση της οθονης σου. για να σου δωσω να καταλαβεις,εαν τωρα η μητρικη σου σε Load δινει 1.45 ρευμα ας πουμε,πας bios και βαζεις manual ρευμα στο 1.40,πολλαπλασιαστη στο 18.5 και cpu_nb 2400 και λογικα θα εισαι μια χαρα με σταθεροτητες μιας και δεν ειναι κατι extreme.και αργοτερα οταν το μαθεις,βλεπεις εαν θελεις να πας παραπανω (που θα θελεις αλλα εδω με την αγορα μιας ψυχτρας γυρω στα 35 euros) η βλεπεις εαν εισαι σταθερος με ακομη πιο λιγο ρευμα.καλο ειναι να μαθαινουμε το bios και να μην τα αφηνουμε στο auto Και για καλυτερες θερμοκρασιες και για χαμηλοτερη καταναλωση. ποσα κλικ ειναι αυτα, ενα το del για το bios,3 το να πατησεις 3 φορες το + για τον πολλαπλασιαστη για να παει στο 18.5,αλλα 2 για το cpu_nb απο 2000 να παει στο 2400 και οτι χρειαστεις ακομα για το ρευμα. συνολο ποσα κλικ?10? 1
sodom13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 έχεις δίκιο για το κουτί τίμιο είναι αλλά όχι και κανένα τεράστιο...ευχαριστώ και για τις πληροφορίες για το oc θα το δοκιμάσω άμεσα
Thanos1972 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 ανοιξε το section του overclocking ενα νημα να σε βοηθησουμε.
rowain Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Το συγκεκριμένο κουτί sodom13 το έχω και εγώ, και αν τσεκάρεις το site της coolermaster θα δεις ότι λέει: Supports high-end graphics cards up to 315mm / 12.4" in length, including AMD HD 7970 and NVIDIA GTX 690. Για να χωρέσει μια τετοια κάρτα χρειάζεται μετακίνηση του σκληρού μιά θέση πιο κάτω αν τον έχεις στις πάνω θέσεις..Και η asus r9 280x direct cuii top είναι 11.2" επομένως χωράει.
sodom13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 το είχα προβλέψει και είναι τέρμα κάτω ο σκληρός.θα στριμωχτεί αρκετά η κατάσταση βέβαια με τα καλώδια κτλ που τώρα χωρίς gpu έχουν αρκετό χώρο..
rowain Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 το είχα προβλέψει και είναι τέρμα κάτω ο σκληρός.θα στριμωχτεί αρκετά η κατάσταση βέβαια με τα καλώδια κτλ που τώρα χωρίς gpu έχουν αρκετό χώρο.. Ε ναι έτσι είναι..δυστυχώς το κουτί αυτό δεν έχει χώρο για cable management..πολλές φορές σκεφτόμουν να το αλλάξω αλλά ντάξει με βόλεψε, και επιπλέον έχω στριμώξει τα καλώδια απο το τροφοδοτικό ακριβώς πίσω απο τις θήκες που είναι για τους σκληρούς, έχοντας άριστη ροή αέρα στον σύστημά μου..πάρε zip ties αν θες για να δέσεις τα καλώδια του τροφοδοτικού πίσω απο τις θήκες των σκληρών.. Αυτό θα σε βοηθήσει στο να κάνεις πιο καθαρό σύστημα..μέχρι ένα βαθμό εννοείται..
Millennium Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Συμφωνώ με τις προτάσεις του Θάνου. Το PS4 έχει και launch τίτλο 1080p@60 fps νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα