andreas314p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά γράφω πρώτη φορά. Μου κάηκε το λάπτοπ και ψάχνω κάποιο που να διαθέτειτ 2 slot sata 3 περίπου στα 650€. Τέλος θέλω να μου πει οποίος γνωρίζει αν όλα τα σημερινά λάπτοπ διαθέτουν sata3 .Έχω πάρει προσφορά από πλαίσιο στα 700( I5 3230 SSD 128 ram 8x1 gt 640m ) αλλά από οτι μου είπαν έχει 1 slot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μπορείς να αφαιρέσεις το dvd driver και στην θέση του να βάλεις τον σκληρό. Ελπίζω να μην είναι κανένα turbo-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas314p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Όλοι λένε για τα turbox μακριά αλλά δεν υπάρχει άλλη εταιρία που να το πάρω στα μέτρα μου . Βασικά θέλω Dell. Ή Toshiba αλλά. δεν έχει αυτό που θέλω . Τώρα αν βγάλω το drive μετά θα Φαίνεται κενό ; Και αν το χρειαστώ μπορω να το κάνω εξωτερικό ή πάω για άλλο; Τέλος αν βάλω εγγύηση 2 χρόνια στο τούρμπο αφού χαλάνε στον χρόνο δεν με καλύπτει; Που πονάνε δηλαδή; Μητρική; Κάνω αναζήτηση για προβλήματα σε turbo x και δεν βγάζει τίποτα τον Τελευταίο χρόνο . Εντωμεταξύ ψάχνω τρεις μήνες τώρα και δεν έχω καταλήξει αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 τι ακριβως θέλεις να κανεις με τους δυο σκληρούς; έχε υπόψην σου οτι αρκετά περνούν mSata με οτι πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα έχει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Όλοι λένε για τα turbox μακριά αλλά δεν υπάρχει άλλη εταιρία που να το πάρω στα μέτρα μου . Βασικά θέλω Dell. Ή Toshiba αλλά. δεν έχει αυτό που θέλω . Τώρα αν βγάλω το drive μετά θα Φαίνεται κενό ; Και αν το χρειαστώ μπορω να το κάνω εξωτερικό ή πάω για άλλο; Τέλος αν βάλω εγγύηση 2 χρόνια στο τούρμπο αφού χαλάνε στον χρόνο δεν με καλύπτει; Που πονάνε δηλαδή; Μητρική; Κάνω αναζήτηση για προβλήματα σε turbo x και δεν βγάζει τίποτα τον Τελευταίο χρόνο . Εντωμεταξύ ψάχνω τρεις μήνες τώρα και δεν έχω καταλήξει αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος και πολυ καλα κανεις να θες dell αν αφαιρεσεις το drive υπαρχουν τα caddy(ελληνικη ονομασια δεν ξερω δυστυχως)οπου κουμπωνει ο δισκος μεσα εκει και βαζεις το caddy στη θεση του recorder. τα τουβλα-χι πονανε στην εγγυηση και στο οτι επειδη ειναι του πλαισιου ενδεχεται σε 2 χρονια(αν κανεις και επεκταση εγγυσης)να σου πουν οτι δεν υπαρχουν ανταλλακτικα η το κοστος ειναι υψηλο κλπ.Ασε που αν χρειαστεις φορματ θα πρεπει να ψαχνεις drivers εκτος κ αν ειναι κανενα μεγαλο μοντελο απ τα clevo και βρεις στο site τους. Εγω στη θεση σου θα επαιρνα dell Και ξανα dell και λιγο πριν ληξει η εγγυηση θα εβαζα επεκταση αλλα 2 ετη με 110 ευρω(συνολο 4 ετη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas314p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Όλα καλά με τα Dell αλλά σε αναζήτηση με τα χαρακτηριστικά που θέλω I5 3230 SSD128 gt640 και 1 χ 8g ram είναι μόνο τα mac book! πιστεύω οτι η καλύτερη αναβάθμιση σε λάπτοπ είναι ο SSD και οτι στο μέλλον το πολύ να χρειαστώ άλλη μια 8άρα ΡΑΜ . Εχετε να προτείνετε κάτι; Στα 700 ευρώ;με την εγγύηση τι γίνεται; Θα μπορω να βάλω χέρι ή μόνο αν το πάω στο σέρβις; Τελικά δεν μου απάντησε κάποιος για τα μοντέλα που έχουν 2 slot και για το sata3 ? Έχουν όλα τα μοντέλα; Το drive μετατρέπεται σε εξωτερικό ή το πετάω; http://www.electronet.gr/ProductDetails.aspx?product=35d5aeb9-f8ea-4e21-a632-f054f6e3cea8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 καλυτερα παρε καποιο πιο φτηνο,και βαλε ssd μετα δικο σου και εξτρα μνημη. να ξερεις οτι τα turboX Μπορει να γαμανε σε μερικα χαρακτηριστικα,αλλα σε καποια αλλα ειναι σαπια πχ οθονη,ηχεια,πληκτρολογιο,κατασκευη αμα ειναι μετα απο 1 μηνα να κανει θορυβο και να τριζει αστο,καλυτερα παρε με i3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Το drive μπορεις να παρεις θηκουλα και να το κανεις εξωτερικο. Για τον ssd εχεις δικιο αλλα οπως προαναφερθηκε μπορεις να πας σε msata δισκο ως αναφορα τον ssd και να βαλεις και εναν μηχανικο για αποθηκευση. Οποτε κρατας και το οτπικο μεσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas314p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Όλα καλά αλλά αν βρω με 2 slots τότε όλα οκ ! Εχετε κανένα στο νου σας . Ακομα έχω αναπάντητα ερωτήματα μπορεί κάποιος να βοηθήσει στον τίτλο του θέματος:-/ μετά για να μεταφέρω τα win 8 στον SSD είναι δύσκολο; Ακούω προτάσεις!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειναι δυσκολο και υπαρχουν ειδικα προγραμματα γι αυτο το λογο ακριβως, Προσφατα μειναν ευχαριστημενοι πολλοι με το Data Migation της Samsung που ειχε ο ssd που εβαλε στο προσφορα το πλαισιο. Για θεση 2 δισκων δεν υπαρχουν παρα ελλαχιστοι φορητοι και θελει ψαξιμο παντως. Αποκλειεις τελειως την αγορα msata? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 συνηθως παντως θεση για 2 δισκους χωρις αφαιρεση του drive εχω δει σε λαπτοπ 17αρια και ανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas314p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Τι ειναι το msata? Ξέρει κάποιος ποια ειναι αυτά τα μοντέλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Η msata ειναι μια θυρα σα να λεμε μικρη sata που βαζουν στους φορητους και εκει μπορεις να συνδεσεις συσκευες οπως ssd δισκους, modem 3-4G και καποιες αλλες. Dell kai lenovo εχουν τετοιες θυρες στα περισσοτερα μοντελα, τωρα για αλλες εταιριες δε γνωριζω. Οποτε αν καταληξεις σε σασι ψαχνεις αν εχει και msata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas314p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Κανένα 17 σίγουρο οτι έχει 2 slot ? Τελικά με τις απαιτήσεις που έχω μόνο το πλαίσιο μπορεί να τα κάνει . Ενώ έξω η Dell κάνει build to order εδώ είναι ένα απλό μαγαζί που παίρνει τα τελευταία και τα δίνει στην Ελλάδα . Λυπάμαι Τέλος αν κρατήσει 2 χρονια απροβλημάτιστα τότε τα έχει αλλά 2 αν έχει προβλήματα από την αρχή τότε θα είχε και κανένα post που να κράζει αλλά δεν παίζει τίποτα. Μάλλον εχετε καεί με τα παλιά μοντέλα που όντως έχουν θέματα . Αλλά στα καινούρια δεν παίζει. Αν έχει κάποιος αντίρρηση τότε να στείλει post με προβλήματα http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Blade-GT-i533-450.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 ωραια τα οσα λες,αλλα ψαχνεις για λαπτοπ με 2 θεσεις για δισκους αυτο που βαζεις εχει 1 θεση,και θελω να μου πεις που θα βρεις caddy που να ταιριαζει στο συγκεκριμενο σε περιπτωση αφαιρεσης του drive. Επισης αν το αγορασεις και βρεις και caddy να τους ρωτησεις τι γινεται σε θεμα εγγυησης του μηχανηματος(επειδη εχει υποστει αλλαγη) Οσο για τα προηγουμενα,δεν σου απαγορεψε κανεις να παρεις τουρμο εξ,φυσικα και κουμαντο στην τσεπη σου κανεις εσυ,εμεις απλα σε αποτρεψαμε απο μια τετοια κινηση μιας κ δεν ειναι ολα τα μοντελα τους ποιοτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα