adtakhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Όχι και σκουπίδια βαριά κουβέντα... Και οι δυο είναι κάρτες χαμηλότερης καθαρά κατηγορίας από 290 και ταυτόχρονα ζητάνε +8$ για κάθε FPS η 280x και + 10$ για κάθε FPS η GTX770 .... Το εντελώς ανάποδο θα έπρεπε να συμβαίνει .... Ασε που εκτός από τα FPS έχουν με λιγότερη έως και μισή μνήμη.... Ας πέσουν και οι δυο κάτω από τα 200€ το και συζητάμε ....
Heatspreader Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Λογική η σκέψη σου, αλλά έτσι είναι. Εξελίσσονται τα πράγματα. Δες που είσαι τώρα και δες που είναι μία mid-high range κάρτα γραφικών με λιγότερα λεφτά. http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_760_gigabyte_windforce_review,1.html
Millennium Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδη θα αντικαταστησω μια καρτα (GTX 580) που πριν 1.5 χρονο ηταν η ναυαρχιδα της NVIDIA, που ειχε 500+ ευρω με μια σημερινη μεσης κατηγοριας ( 760 ) που εχει 250 ευρω και θα εχω πολυ καλυτερες επιδωσεις απο οτι εχω τωρα??? γιατι κατι δεν μου κολαει καλα? Γιατί δεν είναι έτσι ακριβώς.Αν θες πολύ καλύτερες επιδόσεις θα πας τουλάχιστον σε 280Χ κλπ.
Fulgore1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Αυτη την στιγμη εχω στο συστημα την nvdia GTX 580 η οποια αν και πολυ καλη καρτα πλεον τα εχει τα χρονακια της και πολλα παιχνιδια δεν μπορει να τα παιξει ικανοποιητικα. Ψαχνω για μια καινουρια καρτα ,που αλλαζοντας την 580 να μου αυξησει σημαντικα τις επιδωσεις στα games και να θεωρειται ικανοποιητικη αναβαθμιση. Με τιμη μεχρι 250 ευρω πχ Μια GTX 760 2GB θα θεωρουταν εξυπνη κινηση για αντικατασταση της 580? Με συγχωρεις αλλα αφου τοσα διαθετεις η 760 ειναι η καλυτερη επιλογη στα λεφτα αυτα.Σε παραπανω ειπαμε 280χ-770. Μην λεμε τα ιδια και τα ιδια.
cliobaccarra Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 υπογραμμισες την λεξη προτεινεται και οχι προτεινετε μην τα μπερδευεις Υπογραμμισα και την λεξη τωρα αλλα ουδεν σχολιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα