Nikos_By_Tntt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 παιδια εχω ενα θεματακι που εχει προκυψει εδω και λιγο καιρο αν και συμβαινει σπανια θα ηθελα να ρωτισω.. εχω την Nvidia Gtx 660 msi το προβλημα μου ειναι οτι μερικες φορες σβήνη η οθονη μου μετα απο λιγα δευτερα επανερχεται..και μου βγαζει μηνυμα απο τα windows οτι οι drivers τις gpu ανακτηθηκαν με επιτυχεια..!τι συμαινει αυτο?ειναι καποιο προβλημα της gpu?ευχαριστω εκ των προτερων..!
Demon Lord Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Τι τροφοδοτικό έχεις; Επίσης, μπορεί να φταίει και ο σκληρός οπότε αν μπορείς κατέβασε το hd sentinel και πόσταρε ένα screenshot για να δούμε και αυτό το ενδεχόμενο.
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 εχω το corsair gs 700w!οκ εγινε..!!Ευχαριστω!! φαινεται οκ.. και εκτος απο αυτο εχει συμβει λες και μου εχει κολλήσει το ALT +TAB και μου αναβοσβηνει ή καλυτερα τρεμοπαιζει το παραθυρο που θα εχω ανοιχτο εκεινη την στιγμη..!
SPANK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε να βάλεις νεώτερους drivers η παλαιότερους για την κάρτα
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε να βάλεις νεώτερους drivers η παλαιότερους για την κάρτα oook!!
Demon Lord Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δίσκος check τροφοδοσία check θερμοκρασία check τότε αν δεν φταίνε οι drivers πήγαινέ τη πίσω
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 οοκ ευχαριστω!! να την τεσταρω εγω με καποιο προγραμμα? υπαρχει?
melodystyle2003 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Άλλαξε και συνδεσμολογία. Δοκίμασε σε άλλη θύρα vga, dvi ή hdmi. Πάντως θα συμφωνήσω να τη πας πίσω για έλεγχο, εφόσον τπτ από τα προφανή δε δείχνει να είναι ο υπαίτιος, εκτός της ίδιας της κάρτας.
panos0100 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 το πιο λογικο ειναι να φταινε οι οδηγοι μιας και μιλαμε για nvidia συγκεκριμενα βαλε τους 314,22 οχι πιο πανω σειρα, εχουνε προβλημματα οι οδηγοι και φυσικα ειναι λαθος της nvidia αυτο
Millennium Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Έλα ρε που έχουν προβλήματα οι οδηγοί της nvidia τώρα.Κάποιο λάθος έχει γίνει. TS ένα νήμα δε φτάνει;
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 τι εννοεις με το TS ένα νήμα δε φτάνει;
Millennium Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εννοώ να μην ανοίγεις πολλαπλά topics με το ίδιο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα