Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι την αγορα ενος η/υ οπου η χρηση του θα ειναι web browsing μονο στο σαλονι. Θα συνδεθει με μια philips 42".

Το pc μπορω να το συναρμολογισω εγω, ( οποτε μπορω να παρω κομματια απο διαφορα μαγαζια)δε με ενδιαφερει το λειτουργικο ουτε το gaming καθολου. Αντε και καμια ταινια. Το budget θελω να ειναι μικρο οσο γινεται, και θα ηθελα να μη πιανει κ πολυ χορο..

Περιμενω συμβουλες, ευχαρηστω

Δημοσ.

Το "άντε και καμιά ταινία" που λες δεν είναι απλά ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό, αλλάζει όλο το σύστημα. Browsing μπορείς να κάνεις και με pentium 4.

Όπως και να 'χει, πες μας συνολικό μπάτζετ να 'χουμε μια εικόνα.

Δημοσ.

Υπάρχει τπτ που θα μπει στο κουτί από παλιό σύστημα (π.χ κάνας hdd ή dvd rom) ή θες τα πάντα μέσα?

Δημοσ.

Κοιτα το dvd δεν με ενδιαφερει, απο δισκο εχω καμποσους κυριως 2,5ρηδες...

Βασικα το προβλημα μου ειναι οτι δε κερω τι επεξεργαστη να χρησιμοποιησω με τοσους που εχουν βγει, δλδ ενας atom καλυπτει τις ανγκες μου η θα λαγκαρει κ στο you tube? οι amd αξιζουν;

Δημοσ.

σε αυτα τα λεφτα ακουμε zak :-)

δε παιζει τιποτα καλυτερο απο intel  socket 1150 επεξεργαστη κ μητρικη !  καρτα δε χρειαζεσαι ! αφου εχεις σκληρο βγαλε αυτον που σου δειχνει κ χωσε μεσα ssd τον evo της sam  και το εργαλειο κυριολεκτικα θα πεταει !!

αθορυβο , δε θα ακουγεται κιχ στο σαλονι κ θα σου σηκωνει ευκολα  blueray 40 gb ..

• Like 2
Δημοσ.

Ok παιδια, ευχαρηστω για τις συμβουλες σας, κατι τελευταιο, τι windows να βαλω για να ρολαρει καλυτερα;

Δημοσ.

σε αυτα τα λεφτα ακουμε zak :-)

χαχα τι θες να πεις οτι "μπαινω" τις περισσοτερες φορες σε συνθέσεις με χαμηλο budget ?  :P

• Like 1
Δημοσ.

χαχα τι θες να πεις οτι "μπαινω" τις περισσοτερες φορες σε συνθέσεις με χαμηλο budget ?  :P

χαχαχαχαχ οχι ρε , απλα ο,τι προτασεις εχω δει να κανεις σε αυτα τα λεφτα με βρισκουν 100% συμφωνο! 

πριν ανοιξω τα λινκ ηξερα τι θα εχεις προτεινει  B)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...