Grey Warden Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Είχα πιστωτικό πριν κανένα μήνα και το μαγαζί φέρνει παραεισαγωγές. Όταν πήρα στην LG του λέω του λεβέντη, - Πρόκειται να πάρω το 4X από κατάστημα ημεδαπής αλλά το κουνητό είναι από όξω. Έχει εγγύηση ? - ΟΧΙ - Καλύπτομαι εν μέρει σε κάτι ? - Οχι κύριε, ούτε εργασία, ούτε ανταλλακτικά, τίποτα. - Γιατί όχι ρε παιδιά, κι ας είναι ευρωπαικής καταγωγής ? - Γιατί κύριε, ό,τι δεν είναι εισαγωγή από την LG HELLΑΣ δεν το καλύπτουμε. - Μα θα είναι από ΕΥΡΩΠΗ (αγαναχτισμένα). - Ναι αλλά κύριε υπάρχουν διαφορές στις παρτίδες και δεν είναι σίγουρο ότι θα ταιριάζουν τα ανταλλακτικά πχ οπότε, ΟΧΙ. - 'Στω. (Αΐ σιχτίρ) Μπορεί να με δούλευε, μπορεί να είναι πολιτική της εταιρίας, δεν γνωρίζω. Για αυτό το λόγο πήρα εν τέλει samsung που μου είπαν ότι το μόνο που δεν δικαιούμαι σε περίπτωση βλάβης είναι αντικατάσταση συσκευής, που είναι απόλυτα λογικό. Αυτά. Με λίγα λόγια σε κορόιδεψε παρανομώντας σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Στην περίπτωση δηλαδή που κάποιος ξένος επιχειρηματίας ερχόταν με το Lg του αγορασμένο πχ από Γερμανία η Lg Hellas δεν θα του το επισκεύαζε με τέτοιες δικαιολογίες; Απλά άμα παίρνεις τηλέφωνο, μάλλον προσπαθούν να πουλήσουν εκδούλευση στους απατεώνες των μεγάλων αλυσίδων προτρέποντας μας να αγοράσουμε από εκεί. Ειδικά η ΄΄ψαγμενιά΄΄ περι διαφορετικών παρτίδων που δεν θα ταιριάζουν τα ανταλλακτικά είναι παπάτζα ολκής. 2
runner69 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Με λίγα λόγια σε κορόιδεψε παρανομώντας σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Στην περίπτωση δηλαδή που κάποιος ξένος επιχειρηματίας ερχόταν με το Lg του αγορασμένο πχ από Γερμανία η Lg Hellas δεν θα του το επισκεύαζε με τέτοιες δικαιολογίες; Απλά άμα παίρνεις τηλέφωνο, μάλλον προσπαθούν να πουλήσουν εκδούλευση στους απατεώνες των μεγάλων αλυσίδων προτρέποντας μας να αγοράσουμε από εκεί. Ειδικά η ΄΄ψαγμενιά΄΄ περι διαφορετικών παρτίδων που δεν θα ταιριάζουν τα ανταλλακτικά είναι παπάτζα ολκής. Δεν υπαρχει ευρωπαικη νομοθεσια για αυτο. Το θεμα ειναι η μαμα LG να παρεχει ευρωπαικη εγγυηση για τα κινητα που προοριζονται για την Ευρωπη. Αν η μαμα εταιρια περιοριζει την εγγυηση στη χωρα που πωλειται το προιον τοτε δεν καλυπτεσαι με τιποτα.
achilles_g_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά κατάστημα είναι το merimobiles και έχω πάρει πολλά πράγματα από εκεί. Και στην εγγύσηση μια χαρά ξηγήθηκαν, απλά χάνεις χρόνο, να το στείλεις κτλ. Στο μόνο που είμαι διστακτικός είναι ότι δεν ξέρω πλεόν με τον καινούργιο κανονισμό με τις μπαταρίες αν έρθει ή αν το σταματήσουν στα σύνορα.
g.leles Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 το merimobiles είναι 100% αξιόπιστο έχω πάρει 2 συσκευές από αυτούς με payball, σε 10-15 μέρες το παραλαμβάνεις από ελληνικό ταχυδρομείο χωρίς δασμούς, οι άνθρωποι είναι πολύ μποστά, το στέλνουν υπό μορφή δώρου για να μην επιβαρύνεται με δασμούς, όμως η αποστολή πρέπει να γίνει μόνο με κρατικό ταχυδρομείο SG (Singapore Post) και παραλαβή από ΕΛΤΑ όχι με DHL κλπ. για το θέμα τις εγγύησης δε χρειάζεται τόση στεναχώρια, πρώτον τους το επιστρέφεις και σου το αντικαταστούν ακόμη και με άλλο μοντέλο ισάξιο η ακριβότερο πληρώνοντας την διαφορά, δεύτερον οι αστοχίες είναι σχεδόν μηδενικές για να χρειαστεί να μπει στην διαδικασία επιστροφών (κάντε ένα γκοογλάρισμα να το διαπιστώσετε, ακόμη και τα no-name κινέζικα δουλεύουν jet), αύριο στέλνω για αντικατάσταση στο minideal.com ένα NEO N003 φίλου μου το οποιο έβγαλε μια γραμμή στην οθόνη μετά από πέσιμο, τους είπα την αλήθεια ότι έπεσε από 60cm και ότι χιλιάδες φορες μας πέφτουν τα κινητά, τι? θα βγάζουν από μια γραμμή σε κάθε πέσιμο? η κοπέλα (στο on-line) με ρώτησε εάν το θέλω πάλι σε μαύρο η σε κάποιο άλλο χρώμα αυτό που θα μου στείλουν πίσω!!!!. τέλος η εμπειρία μου από τις ελληνικές αντιπροσωπείες στο θέμα τις εγγύησης είναι τόσο αρνητικές που εάν στα 200 ευρω μου κόβανε έστω 10 ευρω αλλα να μην έχω εγγύηση το προτιμώ, πιστεύω μονο στο DOA δηλαδή η δουλεύει η δεν δουλεύει, εάν μετά 5-6 μήνες βγάλει βλάβη οι δικαιολογίες τους είναι απίστευτες, όχι πήρε υγρασία όχι σας έπεσε και χτύπησε βίαια!!!! όχι ότι δε σας πιστεύω κύριε, ίσος κάποια στγμή που δεν το αντιληφθήκατε...., φίλος μου με high-end sony δε θυμάμαι μοντέλο, του 500άρικου πάντως, από την πρώτη μέρα προβλήματα, τους το πάει αχααααά θέλει flashάρισμα το firmware μην ανησυχείτε σε 2 μέρες θα το έχετε πίσω και αναβαθμισμένο, να μη τα πολυλογώ το doa πέρασε το κινητό κρέμασε τελείως, έφυγε ξανά στο service και επέστρεψε άφτιαχτο με τι δικαιολογία νομίζετε????? λυπούμαστε έχει βρεθεί ραγισμένος ο κεντρικός επεξεργαστής, πιθανόν από πέσιμο, !!!! το ξανακούσατε αυτό?!!!!!!! νομίζω δικαιώθηκε μετά από μεγάαααααλο αγώνα μηνών και έξοδα, μέχρι δικηγόρους πλήρωσε, μεταφράσεις που έστελνε δεξιά αριστερά στο εξωτερικό, όχι για την αξια του κινητού που είχε πέσει στα μεταχειρισμένα στα 200 ευρώ, αλλα για την αδικία, χωρίς ίχνος σημαδιού εξωτερικά πως ραγίζει μόνο το cpu???? έχω πολλά πολλά παραδείγματα με laptops κλπ που η εγγύηση ήτανε απλός μαύρα γράμματα σε άσπρο χαρτί. anyway όσοι θέλετε ντε και καλά το lg G συνιστώ την αγορά μέσο κινεζομάγαζου ανεπιφύλακτα.... λόγο του ότι κατά τα χριστούγεννα τα ηλεκτρομάγαζα βγάζουν κάτι τρελές προσφορές ίσος θα περιμένω λίγο πριν προχωρήσω σε παραγγελία εάν όμως αποφασίσω για αγορά του G σίγουρα θα το πάρω από merimobiles και μάλιστα σε σοκολατί χρώμα να μη το έχουν και πολλοί-πολλοί, και για να μη μου τι λένε.... από το ξεσκαρτάρισμα τις vodafon και εσύ? χάχάχά 4
achilles_g_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μου φαίνεται ότι κάποιοι είναι υπάλληλοι καταστημάτων και έχουν την τάση να αποτρέπουν κόσμο από αγορές του εξωτερικού 2
djuan1988 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Είχα πιστωτικό πριν κανένα μήνα και το μαγαζί φέρνει παραεισαγωγές. Όταν πήρα στην LG του λέω του λεβέντη, - Πρόκειται να πάρω το 4X από κατάστημα ημεδαπής αλλά το κουνητό είναι από όξω. Έχει εγγύηση ? - ΟΧΙ - Καλύπτομαι εν μέρει σε κάτι ? - Οχι κύριε, ούτε εργασία, ούτε ανταλλακτικά, τίποτα. - Γιατί όχι ρε παιδιά, κι ας είναι ευρωπαικής καταγωγής ? - Γιατί κύριε, ό,τι δεν είναι εισαγωγή από την LG HELLΑΣ δεν το καλύπτουμε. - Μα θα είναι από ΕΥΡΩΠΗ (αγαναχτισμένα). - Ναι αλλά κύριε υπάρχουν διαφορές στις παρτίδες και δεν είναι σίγουρο ότι θα ταιριάζουν τα ανταλλακτικά πχ οπότε, ΟΧΙ. - 'Στω. (Αΐ σιχτίρ) Μπορεί να με δούλευε, μπορεί να είναι πολιτική της εταιρίας, δεν γνωρίζω. Για αυτό το λόγο πήρα εν τέλει samsung που μου είπαν ότι το μόνο που δεν δικαιούμαι σε περίπτωση βλάβης είναι αντικατάσταση συσκευής, που είναι απόλυτα λογικό. Αυτά. Είσαι σίγουρος ότι μιλούσες με την LG Hellas; Η LG έχει δείξει εξαιρετική συμπεριφορά μέχρι τώρα. Σε "άπειρες" περιπτώσεις στο myPhone ευρωπαϊκά κινητά επισκευάστηκαν χωρίς πρόβλημα. Ακόμη και σε κάποιον που το VNP του πούλησε Ταϊβανέζικο Optimus G, του απάντησαν ότι θα το καλύψουν σε περίπτωση βλάβης, αρκεί να έχουν ανταλλακτικά. Γενικά δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη after sales υποστήριξη (μαζί φυσικά με Dell και Logitech). 2
g.leles Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μου φαίνεται ότι κάποιοι είναι υπάλληλοι καταστημάτων και έχουν την τάση να αποτρέπουν κόσμο από αγορές του εξωτερικού εάν αμειβόμασταν όπως ο μεσοευρωπαίος με 80-100+ μεροκάματο ποιος θα την έψαχνε προκειμενου να καλύψει το πάθος του για κινητό η οτιδήποτε γκατζετάκι?, όμως εμείς που φτάσαμε να κυνηγάμε το δεκάευροω με το τουφέκι λογικό να την ψάχνουμε σε κινέζικα κλπ, ας βρούν τρόπο να κατεβάσουν τις τιμές, βλέπε βουλγαρία που όλα τα προϊόντα είναι ακριβώς στη μισή τιμή από την ελλάδα ακόμη και τα ελληνικής προέλευσης, λέτε έχασε η βόνταφον στην τιμή των 129? ίσος δεν έβγαλε αλλα χάσιμο δεν είχε 1000%, στη τελική αυτή η κουταμάρα πότε θα τελειώσει? δηλαδή να πρέπει ντε και καλά να λύσεις σπαζοκεφαλιά για την ιδανική τιμή, whatsup η ειδικό συμβόλαιο? (εγώ έχω 55% έκπτωση γιατί εκβίασα ότι θα αλλάξω εταιρία), εκατό σπαζοκεφαλιές για να μη δίνουμε πολλά, γιατί δεν κάνουν μια ενιαία φτηνή χρέωση επιπέδου συμβολαίου και όσο πιο πολύ μιλάς πληρώνεις, και εάν μιλάς πάρα πολύ λογικά να παίρνεις και επιπρόσθετη έκπτωση σαν καλύτερος πελάτης όχι χρεώσεις με το τσεκούρι τιμωρητικές επειδή αλήτη ξεπέρασες το δωρεάν χρόνο, ελληνικές πατέντες τι να πεις?, αμυνόμαστε με το να τους βγάζουμε κόκκινη κάρτα, ναι θα πάω σε κινεζομάγαζο αφού εσύ με αντιμετωπίζεις τιμωρητικά. ούτε πρόκειται να κάνω μάγκα τον μεταπωλητή που το πήρε όχι για προσωπική χρήση τυχερό του κλπ, αλλα για να κονομήσει 100-150 ευρω, ας τα πάρει ο κινέζος η ο βούλγαρος εάν μου τι δώσει και πάω προς τα εκεί καμια βόλτα, όσο για το θέμα εγγύηση αναφέρθηκα προηγουμένος, όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα κοτσάρουμε το θέμα εγγύησης, στη τελική εάν είστε τόσο ανασφαλής ασφαλίστε το σε ασφαλιστική εταιρία, και από κλοπή και από βρεξίματα και τρομοκρατικές ενέργειες και τα πάντα!!!!! με 10-15 ευρώ το χρόνο
Darthvader Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 H LG Hellas έχει εξαιρετικό aftersales service. Έστειλα τη συσκευή μου η οποία είναι γερμανική παραεισαγωγή από σκρουτζομαγαζο, vodafone branded, (το κουτι της συσκευης ήταν στα γερμανικά και έγραφε optimus speed αντι για το ελληνικό optimus 2x) με βλάβη, 2 μηνες περίπου πριν την λήξη της 2ετούς εγγυησης. Πήρα τηλέφωνο στην LG Hellas οπου έδωσα τα στοιχεία μου και έπειτα ένας ομολογουμένως εξυπηρετικότατος κύριος με ρώτησε αν γνωρίζω τι βλάβη έχει η συσκευή και κοίταξε πότε θα μπορούσε η courier να το παραλάβει. Μου είπε ότι δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν η παραλαβή να γίνει αυθημερόν(!!!) και ότι τελικά σε 3 ημέρες θα με ειδοποιούσαν. Μαλιστα στο τέλος με προέτρεψε να απαντήσω τηλεφωνικά σε ερωτηματολογιο της LG σύμφωνα με το πόσο έμεινα ικανοποιημενός από την εξυπηρέτηση. Όντως σε 3 ημέρες ήρθε η speedex courier, παρελαβε το κινητό μου ,το οποίο τοποθετήθηκε σε ειδικό χάρτινο κιβωτιο με τα διακριτικά της LG, και σταλθηκε μαζί με την απόδειξη στο service. Σε 5 μερες το κινητό μου ήρθε πίσω επισκευασμένο με αλλαγμένη την πλακέτα -με νέο imei- στην κατάσταση που το είχα στείλει( δηλαδή αγρατούνιστο). Ουδέποτε με ρώτησαν αν είναι εισαγωγής κτλ. Πραγματικά είναι αψογοι δίχως τα καραγκιοζιλίκια αλλων εταιριών του χώρου.(xperia z φίλου με υγρασία!!! επισκευή από το επισημο service 430 ευρώ. Εννοείται ότι δεν το έφτιαξε....) Αψογη αντιπροσωπία και στην Ελλάδα για όποιον θέλει να έχει ήσυχο το κεφάλι του , απλά μονοδρομος. * Εντωμεταξύ έχει και τα καλύτερα high end vfm κινητά , optimus g, g2, nexus 4,nexus 5. 2
arxaggelos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Καλό σέρβις μπορεί να έχει αλλά κινητό από Ασία δεν νομίζω να καλύπτει, που είναι και το ζητούμενο.
djuan1988 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Καλό σέρβις μπορεί να έχει αλλά κινητό από Ασία δεν νομίζω να καλύπτει, που είναι και το ζητούμενο. Όπως έγραψα παραπάνω σε άτομο σε διπλανό φόρουμ απάντησαν ότι τον καλύπτει η εγγύηση. Βέβαια ήταν αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα. Η καλύτερη λύση είναι ένα email στην LG Hellas. 1
g.leles Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 παιδιά η lg αναγνωρίζει την εγγύηση μέσο serial number όπου φανερώνει την ημερομηνία παραγωγής, δηλαδή τα τρία πρώτα νούμερα του s/n είναι η χρονιά και ο μήνας, δηλαδή 306xxxxxxx ιούνιος του 2013, τώρα πάλι αυτή τι φοβία σας μη σας πάθει κάτι ειλικρινά δε την καταλαβαίνω, είχατε τόσο κακιά τύχη στο παρελθόν? έχω αλλάξει 40 κινητά και 100 λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές και ουδέποτε κάποια έπαθε κατι, και είμαι και #@μω τους τσαπατσούληδες, ποτέ προστασίες και σαχλαμάρες, κάνω service στο αυτοκίνητο μου όταν ανάψουν πάνω από 3 λαμπάκια, τα πορτοκαλιά τα αγνοώ εντελώς, μήπως νομίζετε ότι 1 στα 3 χαλάνε? στατιστικά ούτε 1 στα χίλια, απλός αυτό που θα χαλάσει θα ακουστεί θα αναφερθεί σε forums κλπ, εγώ είπα για ένα sony που έβγαλε πρόβλημα εργοστασιακό αλλα αυτό δε με αποτρέπει να αγοράσω sony κινητό, σιγά μη ξανατύχει τέτοια κουφή βλάβη, εκτός εάν κάποιο μοντέλο έχει κατασκευαστικό πρόβλημα η κάποια ελαττωματική παρτίδα κλπ κάτι όμως που θα μαθευότανε ειδικά σε ένα τόσο παλιό μοντέλο όπως το G, στην τελική γλιτώνεις ένα 40% από την καλύτερη τιμή τις ελλάδος, εάν εσένα σου τύχει το ένα στα χίλια που θα βγάλει κουσούρι μετά 5-10 μήνες εκτός του ότι υπάρχουν λύσεις πριν το πετάξεις σκέψου ότι η αξια των εφάμιλλων κινητών σε μεταχειρισμένα θα έχει πέσει πάνω από 50% δλδ το 40% που γλίτωσες από την αρχική αγορά θα υπερκαλύψουν την αξια του κινητού τότε, εάν όντως υπάρχει θέμα με τις ηλεκτρονικές συσκευές στην ελλάδα και όντως έχετε κακιά εμπειρία άρα μας πουλάνε διαλογής, δλδ ευτυχώς δεν πολυψωνίζω από ελλάδα χαχά 70% των αγορών μου είναι από εξωτερικό και όπως είπα ποτέ δεν έπαθε κάποιο κάτι, ήδη έχω κάνει 10 φορές απόσβεση οτιδήποτε κιάν μου βγει καπούτ, παράδειγμα, πήγαμε βουλγαρία για σκι προ 6αετίας και φορτώθηκα μια sony 46άρα 750 ευρώ, 1400 στο πλαίσιο 1250 στο e-shop τότε, στα 2000+ οι led 46αρες, η τηλεόραση 6 χρονια μετά φεγγοβολάει!!! μιλάνε για very hd εικόνα!!!! και οι led σήμερα πέσανε στα 500-600 ευρω, συμπέρασμα πέρνω καινούργια led μοντέλο του 2013, κάνω τι sony δώρο στον πατέρα μου που την έχει εμμονή ο καημένος χάχα, και πάλι έχω δώσει λιγότερα, εάν προχωρήσετε σε 2-3 αγορές με θεαματικό όφελος θα σας φύγει η εγγυησοφοβία αύριο βάζω λεφτά στην κάρτα μου και προχωράω σε αγορά του G έχει και code και μπόνους 10$ με like στο facebook, διάβασα ότι είναι 100% ολόιδια τα hardware όλων των μοντέλων του G φλασαρετε οποιαδήποτε rom, με ευρωπαϊκές official αναβαθμίσεις κλπ οποτε........ μεγεια μου
mpokwsths Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Απολελέ και τρελελέ (μαθαίνεις την αλήθεια; )
gsisr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 παιδιά η lg αναγνωρίζει την εγγύηση μέσο serial number όπου φανερώνει την ημερομηνία παραγωγής, δηλαδή τα τρία πρώτα νούμερα του s/n είναι η χρονιά και ο μήνας, δηλαδή 306xxxxxxx ιούνιος του 2013, τώρα πάλι αυτή τι φοβία σας μη σας πάθει κάτι ειλικρινά δε την καταλαβαίνω, είχατε τόσο κακιά τύχη στο παρελθόν? έχω αλλάξει 40 κινητά και 100 λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές και ουδέποτε κάποια έπαθε κατι, και είμαι και #@μω τους τσαπατσούληδες, ποτέ προστασίες και σαχλαμάρες, κάνω service στο αυτοκίνητο μου όταν ανάψουν πάνω από 3 λαμπάκια, τα πορτοκαλιά τα αγνοώ εντελώς, μήπως νομίζετε ότι 1 στα 3 χαλάνε? στατιστικά ούτε 1 στα χίλια, απλός αυτό που θα χαλάσει θα ακουστεί θα αναφερθεί σε forums κλπ, εγώ είπα για ένα sony που έβγαλε πρόβλημα εργοστασιακό αλλα αυτό δε με αποτρέπει να αγοράσω sony κινητό, σιγά μη ξανατύχει τέτοια κουφή βλάβη, εκτός εάν κάποιο μοντέλο έχει κατασκευαστικό πρόβλημα η κάποια ελαττωματική παρτίδα κλπ κάτι όμως που θα μαθευότανε ειδικά σε ένα τόσο παλιό μοντέλο όπως το G, στην τελική γλιτώνεις ένα 40% από την καλύτερη τιμή τις ελλάδος, εάν εσένα σου τύχει το ένα στα χίλια που θα βγάλει κουσούρι μετά 5-10 μήνες εκτός του ότι υπάρχουν λύσεις πριν το πετάξεις σκέψου ότι η αξια των εφάμιλλων κινητών σε μεταχειρισμένα θα έχει πέσει πάνω από 50% δλδ το 40% που γλίτωσες από την αρχική αγορά θα υπερκαλύψουν την αξια του κινητού τότε, εάν όντως υπάρχει θέμα με τις ηλεκτρονικές συσκευές στην ελλάδα και όντως έχετε κακιά εμπειρία άρα μας πουλάνε διαλογής, δλδ ευτυχώς δεν πολυψωνίζω από ελλάδα χαχά 70% των αγορών μου είναι από εξωτερικό και όπως είπα ποτέ δεν έπαθε κάποιο κάτι, ήδη έχω κάνει 10 φορές απόσβεση οτιδήποτε κιάν μου βγει καπούτ, παράδειγμα, πήγαμε βουλγαρία για σκι προ 6αετίας και φορτώθηκα μια sony 46άρα 750 ευρώ, 1400 στο πλαίσιο 1250 στο e-shop τότε, στα 2000+ οι led 46αρες, η τηλεόραση 6 χρονια μετά φεγγοβολάει!!! μιλάνε για very hd εικόνα!!!! και οι led σήμερα πέσανε στα 500-600 ευρω, συμπέρασμα πέρνω καινούργια led μοντέλο του 2013, κάνω τι sony δώρο στον πατέρα μου που την έχει εμμονή ο καημένος χάχα, και πάλι έχω δώσει λιγότερα, εάν προχωρήσετε σε 2-3 αγορές με θεαματικό όφελος θα σας φύγει η εγγυησοφοβία αύριο βάζω λεφτά στην κάρτα μου και προχωράω σε αγορά του G έχει και code και μπόνους 10$ με like στο facebook, διάβασα ότι είναι 100% ολόιδια τα hardware όλων των μοντέλων του G φλασαρετε οποιαδήποτε rom, με ευρωπαϊκές official αναβαθμίσεις κλπ οποτε........ μεγεια μου με γεια σου! μολις παραλάβεις πες εντυπωσεις! 1
g.leles Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Απολελέ και τρελελέ (μαθαίνεις την αλήθεια; ) χααααααααααααααχά τι να κάνω? αυτό το παρατσούκλι μου κολλήσανε τα κολλητάρια μου με γεια σου! μολις παραλάβεις πες εντυπωσεις! θα το κάνω, εννοείτε πρώτα θα πέσει χειρουργείο με φλασιές κλπ εξάλλου γιαυτο και είμαι στα android ειδάλλως θα πήγαινα σε windows phone που τα υπερεκτιμώ, και κατευθείαν review
kosmasdel Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 παιδιά η lg αναγνωρίζει την εγγύηση μέσο serial number όπου φανερώνει την ημερομηνία παραγωγής, δηλαδή τα τρία πρώτα νούμερα του s/n είναι η χρονιά και ο μήνας, δηλαδή 306xxxxxxx ιούνιος του 2013, τώρα πάλι αυτή τι φοβία σας μη σας πάθει κάτι ειλικρινά δε την καταλαβαίνω, είχατε τόσο κακιά τύχη στο παρελθόν? έχω αλλάξει 40 κινητά και 100 λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές και ουδέποτε κάποια έπαθε κατι, και είμαι και #@μω τους τσαπατσούληδες, ποτέ προστασίες και σαχλαμάρες, κάνω service στο αυτοκίνητο μου όταν ανάψουν πάνω από 3 λαμπάκια, τα πορτοκαλιά τα αγνοώ εντελώς, μήπως νομίζετε ότι 1 στα 3 χαλάνε? στατιστικά ούτε 1 στα χίλια, απλός αυτό που θα χαλάσει θα ακουστεί θα αναφερθεί σε forums κλπ, εγώ είπα για ένα sony που έβγαλε πρόβλημα εργοστασιακό αλλα αυτό δε με αποτρέπει να αγοράσω sony κινητό, σιγά μη ξανατύχει τέτοια κουφή βλάβη, εκτός εάν κάποιο μοντέλο έχει κατασκευαστικό πρόβλημα η κάποια ελαττωματική παρτίδα κλπ κάτι όμως που θα μαθευότανε ειδικά σε ένα τόσο παλιό μοντέλο όπως το G, στην τελική γλιτώνεις ένα 40% από την καλύτερη τιμή τις ελλάδος, εάν εσένα σου τύχει το ένα στα χίλια που θα βγάλει κουσούρι μετά 5-10 μήνες εκτός του ότι υπάρχουν λύσεις πριν το πετάξεις σκέψου ότι η αξια των εφάμιλλων κινητών σε μεταχειρισμένα θα έχει πέσει πάνω από 50% δλδ το 40% που γλίτωσες από την αρχική αγορά θα υπερκαλύψουν την αξια του κινητού τότε, εάν όντως υπάρχει θέμα με τις ηλεκτρονικές συσκευές στην ελλάδα και όντως έχετε κακιά εμπειρία άρα μας πουλάνε διαλογής, δλδ ευτυχώς δεν πολυψωνίζω από ελλάδα χαχά 70% των αγορών μου είναι από εξωτερικό και όπως είπα ποτέ δεν έπαθε κάποιο κάτι, ήδη έχω κάνει 10 φορές απόσβεση οτιδήποτε κιάν μου βγει καπούτ, παράδειγμα, πήγαμε βουλγαρία για σκι προ 6αετίας και φορτώθηκα μια sony 46άρα 750 ευρώ, 1400 στο πλαίσιο 1250 στο e-shop τότε, στα 2000+ οι led 46αρες, η τηλεόραση 6 χρονια μετά φεγγοβολάει!!! μιλάνε για very hd εικόνα!!!! και οι led σήμερα πέσανε στα 500-600 ευρω, συμπέρασμα πέρνω καινούργια led μοντέλο του 2013, κάνω τι sony δώρο στον πατέρα μου που την έχει εμμονή ο καημένος χάχα, και πάλι έχω δώσει λιγότερα, εάν προχωρήσετε σε 2-3 αγορές με θεαματικό όφελος θα σας φύγει η εγγυησοφοβία αύριο βάζω λεφτά στην κάρτα μου και προχωράω σε αγορά του G έχει και code και μπόνους 10$ με like στο facebook, διάβασα ότι είναι 100% ολόιδια τα hardware όλων των μοντέλων του G φλασαρετε οποιαδήποτε rom, με ευρωπαϊκές official αναβαθμίσεις κλπ οποτε........ μεγεια μου Για το πρώτο κλαίω!!! Για το 2ο ισχύει σίγουρα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα