jimis2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Έχω μία κάρτα SCSI (Initio 9090U) στην οποία συνδέω το recorder TEAC. Στα Win98 όλα δουλέυουν μια χαρά. Όταν όμως ξεκινάω εγκατάσταση (καθαρή) με τα WinXP, τότε το σύστημα κολλάει σε μία μπλε οθόνη στην άρχη της εγκατάστασης. (έπειτα από ελέγχους βρήκα πως βγάζοντας την SCSI η εγκατάσταση γίνεται κανονικά). Τελειώνοντας την εγκατάσταση των WinXP, δοκιμάζω να βάλω την SCSI. Μπαίνοντας στα WinXP την αναγνωρίζει (φάινεται και στο tray κάτω δεξιά) και αμέσως μετά κλείνει απότομα το PC. Δοκίμασα να αφήσω πάνω στο μηχάνημα μόνο την κάρτα SCSI και να απενεργοποιήσω τις συσκευές ήχου και USB που πιθανόν να δημιουργούν πρόβλημα με τα IRQ. Σε κάθε περίπτωση έχω το ίδιο πρόβλημα είτε κάνω την εγκατάσταση απ' την αρχή, είτε δοκιμάσω να βάλω την κάρτα έπειτα. Έψαξα για νέους drivers της SCSΙ, ώστε να βάλω πρώτα τους νέους drivers manual και να προσθέσω έπειτα την SCSI, αλλά τίποτα δεν κατάφερα. Έχω τρέξει όλες τις ενημερώσεις που είχει το CD της μητρικής μου (Gigabyte KT 400). Έχει κανείς καμμιά ιδέα;\ Θυμίζω πως όλα λειτουργούν κανονικά στο ίδιο σύστημα ακριβώς με Win98.
georgeadams Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Περίεργο. Την ίδια ακριβώς SCSI κάρτα την είχα και τη δούλευα στο παλιό μου motherboard (Gigabyte 7VAXP με Via KT400, παρόμοιο με το δικό σου). Δεν είχα κανένα πρόβλημα σε κανένα λειτουργικό (98, Me, XP, Linux)... Για δοκίμασε να την βάλεις σε διαφορετικό PCI slot...
JiMk Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 jimy δοκίμασες να κάνεις εγκατάσταση πατώντας το F6 και να περάσεις τους drivers?
jimis2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Εχω δοκιμάσει ήδη όλα τα slot !!! Δε γίνεται τίποτα Καμμιά άλλη ιδέα ???
Jimis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 dokimasa kai to F6, me kapoious drivers pou vrika, alla tsifos. kati allo???
ChrisAce Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Jimis και jimis2... γιατί έχεις 2 ενεργά nick? Aπο περειέργεια ρωτάω απλά. Σόρρυ...που αλλάζω θέμα απο το τόπικ.
jimis2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 me to jimis2 mpaino apo ti doulia. to eixa dimiourgisei se mia periptosi "anagksis" tin ora pou imoun sto grafeio, giati de thimomoun to password tou nick "jimis"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.