original911 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εγω απο iphone 3gs μεχρι 5 που τα εχω αλλαξει ολα δεν ειχε σκαλωσει ποτε κανενα τηλ μου. Αυτό διάβασα και σου απάντησα φίλε.Ναί συμφωνώ οτι λαγκάρει αρκετά το Σ4 αλλά μπορείς να περάσεις μια custom rom και να ανασάνει απο το touchwiz.Μετά θα πετάει.
Hyphen Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Αυτό διάβασα και σου απάντησα φίλε.Ναί συμφωνώ οτι λαγκάρει αρκετά το Σ4 αλλά μπορείς να περάσεις μια custom rom και να ανασάνει απο το touchwiz.Μετά θα πετάει. Eιμαι στην Omega v12 απο laggarisma ειναι χειροτερο απο την οfficial αλλα απο μπαταρια 3 φορες καλυτερο απο την οfficial. Περασα διαφορες ρομ αλλα μονο αυτη μου αρεσε.
Chris_85 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εννοειται πως το σ4 ειναι απο τα πιο laggy flagship smartphones. Κακως κατ'εμέ η σαμσουνγκ δεν το προσεξε περισσοτερο. Οσο για το λαγκ στο ιος, επαναλαμβανω εχω περασει αρκετο καιρο με 4σ/5, ειμαι ιδιοκτητης του ipad ρετινα, και επαναλαμβανω πως υπαρχει λαγκ, περισσοτερο απο το lg optimus g (στο ipad). To 4s/5/lg εχουν πολυ αραια λαγκαρισματα, το 4σ καιει αρκετα μετα απο λιγη ωρα χρησης, ενω το 5αρι εχει τη χειροτερη αυτονομια απ ολα. Βεβαια, ειναι το πιο ομορφο.
SPANK Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 To lag δεν ειναι καθαρά θέμα λειτουργικού και στην προκειμένη περίπτωση του android ?
original911 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Eιμαι στην Omega v12 απο laggarisma ειναι χειροτερο απο την οfficial αλλα απο μπαταρια 3 φορες καλυτερο απο την οfficial. Περασα διαφορες ρομ αλλα μονο αυτη μου αρεσε. Δεν ξέρω δεν το έχω το τηλέφωνο για να εκφέρω πιο σωστή απάντηση.Κρίνω με αυτά που γνωρίζω και πιστεύω οτι με μια custom τα κινητά αυτά πετάνε.Τώρα αν στο Σ4 δεν έγινε σωστή δουλειά και κολλάει ακόμα και με custom μάλλον κάποιο θέμα θα έχει.
Hyphen Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 To lag δεν ειναι καθαρά θέμα λειτουργικού και στην προκειμένη περίπτωση του android ? Nαι απο οσο εχω ψαξει εκει κατεληξα. Πες μας λιγο τι σκεφτεσαι μετα απο αυτα τα ποστ? Δεν ξέρω δεν το έχω το τηλέφωνο για να εκφέρω πιο σωστή απάντηση.Κρίνω με αυτά που γνωρίζω και πιστεύω οτι με μια custom τα κινητά αυτά πετάνε.Τώρα αν στο Σ4 δεν έγινε σωστή δουλειά και κολλάει ακόμα και με custom μάλλον κάποιο θέμα θα έχει. Ολοι οσοι δοκιμασαν την Omega μου ειπαν οτι ειχαν τα λαγκακια τους αλλα γενικα ειναι οτι πιο κοντα στο official και απο μπαταρια πολυ καλη.
SPANK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω ειμαι σε μεγάλο δίλημα τι smartphone να παρω, η αλήθεια ειναι οτι οταν ειδα το s4 mini το λάτρεψα κυριως για την οθόνη του που για εμενα ειναι μια χαρα οι 4 ίντσες οπως και αυτες του iphone , γενικα με χαλαει πανω απο 4 ιντσες δηλαδη του s4 μεγαλώνει πολυ το κινητο σε διαστάσεις. Δεν ξέρω πραγματικά τι θα αποφασίσω στο τελος , μπορει να κοιτάξω και κανα 4s
Hyphen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πραγματικα θελω να σε βοηθησω , πηγαινε σε iphone οπως εισαι αφου σου αρεσουν οι 4ιντσες. Δεν αξιζει το 4σ πολυ πισω σοβαρα...τα ειχα ολα τα iphone. Με διαφορα αν θες αξιζει να παρεις ενα 5αρι. Υπαρχουν πολλα 5αρια στα 400 ευρω με αριστη κατασταση.
original911 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Άν ήθελα κινητό με 4ίντσες θα έπαιρνα σίγουρα iPhone. Υ.Γ.:Είμαι αντί-iPhonακιας. 1
Grey Warden Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Προς απάντηση όλων σχολίασαν περι lag. Το όποιο lag συναντάτε σε κινητά δεν οφείλεται στο ίδιο το λειτουργικό αλλά σε κακογραμμένες εφαρμογές. Είμαι σίγουρος οτι λαγκάρει το Samsung σας στον dialer. Αντικαταστήστε τον με τον ExDialer από Google Play. Θα δείτε οτι ανοίγει ξαφνικά αμέσως. Συμπέρασμα: Γιατί μια εφαρμογή από το Google Play να είναι smooth και η επίσημη της Samsung να καθυστερεί; Στο ίδιο λειτουργικό δεν βρίσκονται; Δοκιμάστε επίσης μία stock rom μιας οποιαδήποτε εταιρίας και μια custom rom. Και οι δύο android είναι αλλά η 2η θα είναι σαφώς ταχύτερη. Θα μου πείτε ΄΄εμας τι μας νοιάζει, το αποτέλεσμα μετράει΄΄ και δίκιο θα έχετε. Απλά να ξέρουμε τι λέμε. 1
dimopou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Εγώ δεν θα διάλεγα κανένα από τα δύο έχουν τόσα καινούργια κινητά καλύτερα από το s4 και το s4 mini που είναι υπερτιμημένα
Hyphen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Που ειναι η υπερτιμηση? 425 ευρω σ4 ειναι πολλα? 1
SPANK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τελικά μετα απο αρκετή σκέψη και μιλώντας και με αλλους φίλους που εχουν το s3 κατέληξα στο s4 Thanks για την βοήθεια 1
Hyphen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Mια χαρα επιλογη εκανες απο τις καλυτερες! Γιατι και η τιμη του ειναι πολυ τιμια. Σου ευχομαι να το χαρεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα