Προς το περιεχόμενο

Αγορά samsung galaxy s4 ή s4 mini ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η ωρα να αγοράσω ενα smartphone και εκτος απο τα καινούργια iphone που ειναι ακριβά και η οθόνη τους σχετική μικρή , κοιτα προς samsung μεριά. Εχω δει αρκετές φορές απο κοντα λοιπον το galaxy s4 αλλα και το s4 mini , και παρολο που το s4 ειναι πολυ καλο απο θέμα hardware γενικότερα με χαλάει λιγο η οθόνη του δηλαδή την βρίσκω πολυ μεγάλη για τα δικά μου γούστα αν και ισως να ειναι θέμα συνήθειας.

Τείνω παρα πολυ στο s4 mini μιας και η οθόνη του δεν ειναι πολυ μεγάλη σαν του s4 αλλα ουτε τοσο μικρή οσο του iphone , θέλω λοιπον να ρίξετε γνώμες οποιος εχει χρησιμοποιήσει και τα 2 τηλέφωνα πως πανε απο θέμα lag και απο θέμα σερφάρισμα στο internet μιας και αυτο με νοιάζει περισσότερο και 5 6 εφαρμογές , δεν ειμαι δηλαδή να κατεβάζω να παίζω παιχνίδια κτλπ ιδιαίτερα , ακουω γνώμες :)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

S4 χωρις σκεψη. Το εχω και φαντασου οτι κολλαει λιγο και το σ4 φαντασου τι θα γινεται στο μινι.

Εγω εκανα την αλλαγη απο iphone 5 σε σ4.

μπορω να πω πως οκ η οθονη τα σπαει αλλα το android σαν λειτουργικο δεν συγκρινεται με την σταθεροτητα του ιος οτι και λεμε τωρα.

Οσο για την "μεγαλη" οθονη που λες του σ4 εγω που πηγα απο το 5αρι στο σ4 την συνηθισα σε λιγες ωρες...

Δημοσ.

Το θέμα οπως ειπα ειναι να ειναι άνετο στο browsing να γράφεις εύκολα κτλπ εχει να μην εχει κολλήματα, να ρωτήσω και κατι αλλο flash παίζει ?

Δημοσ.

Aπο οσο γνωριζω ναι υπαρχουν οδηγοι που σου λενε πως να το περασεις.

Το μεγαλο ατου του σ4 ειναι η οθονη!

Επειδη σε βλεπω ομως οτι δεν θες να εχει καθολου κολληματα, δυσκολο στο android...

Σε συγκριση με το ios που δεν λαγκαρει καθολου.

Αν νομιζω πως θα παρεις s4 και επειδη ειναι high end δεν θα εχει ιχνος lag κανεις λαθος...σ4 εχω και εγω και σου λεω.

Καλα μην πιασουμε την μπαταρια. Ειναι πολυ ευαισθητο θεμα.

Μηπως πρεπει να σκεφτεις για ενα iphone 5?

Δημοσ.

Lg optimus G2, Htc ONE τα κινητα που δεν λαγκαρουν ΚΑΘΟΛΟΥ, lg optimus g το χω 2 μηνες, εχει λαγκαρει 2-3 φορες ΜΟΝΟ στον chrome. Μια χαρα υπαρχει λαγκ στο ιος, και σε iphone 4s/5 φιλων και στο δικο μου ipad retina.

• Like 1
Δημοσ.

Δες το g2 πρωτα απ ολα, ειναι με διαφορα η καλυτερη συσκευη αντροιντ. Και με απιστευτη αυτονομια, 40% σιγουρα καλυτερη απο iphone και λοιπα android

Δημοσ.

Μετά το 5αρι, το καλύτερο κινητο με 4,7´´ εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ένα σώμα ολόκληρο, ΟΧΙ πλαστικό, πολύ λεπτό, όμορφο (σε μαύρο χρώμα, όχι το ασημί....) και σε αυτά που θέλεις είναι το HTC ONE, πήγαινε με κλειστά μάτια, απίστευτο κινητό, θα χαίρεσαι να το χρησιμοποιείς αλλά και να το κρατάς...

Δημοσ.

Και γω Nexus 5, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και απο Bloatware  που καθυστερούν το κινητό αν δεν θέλεις βέβαια να μπλέξεις με custom rom's.

Δημοσ.

Lg optimus G2, Htc ONE τα κινητα που δεν λαγκαρουν ΚΑΘΟΛΟΥ, lg optimus g το χω 2 μηνες, εχει λαγκαρει 2-3 φορες ΜΟΝΟ στον chrome. Μια χαρα υπαρχει λαγκ στο ιος, και σε iphone 4s/5 φιλων και στο δικο μου ipad retina.

Που το ειδες το lag στο ιος??? μηπως οι φιλοι σου δεν εχουν ιδεα?

Εγω απο iphone 3gs μεχρι 5 που τα εχω αλλαξει ολα δεν ειχε σκαλωσει ποτε κανενα τηλ μου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω απο iphone 3gs μεχρι 5 που τα εχω αλλαξει ολα δεν ειχε σκαλωσει ποτε κανενα τηλ μου.

Βγάλε τα i-phonιστικα γυαλιά φίλε μου.Το ότι είναι πιο σταθερό σαν λειτουργικό ναί αλλά όχι οτι δεν lagαρει καθόλου.

Δημοσ.

Κάνε συνεχόμενα zoom in zoom out σε browser και άμα δεν κολλήσει χέσε με...

Δημοσ.

Καλό το ios αλλά όντως το έχουν μυθοποιήσει. Και στιγμιαίο lagάρισμα μπορεί να δεις αλλά και κόλλημα σε εφαρμογή το οποίο όμως ξεπερνιέται πολύ πιο εύκολα απ'ότι στο Android...

Δημοσ.

Βγάλε τα i-phonιστικα γυαλιά φίλε μου.Το ότι είναι πιο σταθερό σαν λειτουργικό ναί αλλά όχι οτι δεν lagαρει καθόλου.

Δεν ξερω αν διαβασες παραπανω γραφω οτι εχω σ4...

Αντικειμενικα απο αυτα που ειδα εγω τοσα χρονια στο ιος δεν ειχε τα lag που κανει το σ4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...