billiasleme Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Όπως λέει και ο τίτλος παιδιά έχω θέμα με το μαγαζάκι από όταν μου το φέραν δώρο....δεν το έχει εγκατεστημένο καθόλου το google play....σας παρακαλώ κάποια βοήθεια, κάποια custom rom....!!! Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας .... (έχει android 4.1 εγκατεστημένα) Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2013 από billiasleme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αφού κλικάρεις την επιλογή που έχει το android για εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πήγές ( ρυθμίσεις - εφαρμογές - ρυθμίσεις εφαρμογής ) κατέβασε το τελευταίο Google Play Store apk από εδώ πχ : http://www.androidpolice.com/2013/11/01/download-latest-google-play-store-4-4-22/ . Εγκατάσταση και reboot στο tablet , για custom rom δεν γνωρίζω. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2013 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiasleme Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 έχω κατεβάσει πολλά apk του play store αλλά πάντα μου λέει ότι η εφαρμογή έχει σταματήσει....τι να κάνω..... :/ έχει έκδοση android 4.1.1 ,,, kernel 3.0.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Για δες και εδώ : http://forum.oktabit.gr/topic/tablet-vero-a7720 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασες να περάσεις μέσα όλο το GAPPS? Κατεβάζεις το zip που τα έχει όλα μέσα και μπαίνεις σε recovery απο οπου το εγκαθιστάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiasleme Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 το θέμα κοίταγα από το octabit εδώ και πόσες ώρες...από ότι κατάλαβα όταν εγκαταστείς μιά εφαρμογή την εγκαταστεί σαν user app ενώ πρέπει να εγκατασταθεί σαν system app.....το παλεύω αλλά δεν μπορώ με κανένα τρόπο να το καταφέρω με τίποτα....η συσκευή πρέπει να γίνει root και όπου και αν έψαξα δεν το βρήκα πουθενά τον τρόπο.....και στο octabit ακόμα τις οδηγίες τις στέλνουν με pm .... Δοκίμασες να περάσεις μέσα όλο το GAPPS? Κατεβάζεις το zip που τα έχει όλα μέσα και μπαίνεις σε recovery απο οπου το εγκαθιστάς. το gapps τι είναι???? recovery file??? που μπορώ να το κατεβάσω να το περάσω..???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 GAPPS είναι το πακέτο που έχει όλα τα "Google Applications" μαζί σε ένα zip. Πρέπει να βρεις ένα πακέτο GAPPS, να το κατεβάσεις και να το περάσεις στην SD, μετά βάζεις το tablet σε recovery mode και επιλέγεις εγκατάσταση zip και διαλέγεις το GAPPS. Διαφορετικά δοκίμασε να αποσυμπιέσεις το GAPPS και να περάσεις τα προγράμματα ένα ένα αλλά δεν ξέρω αμα θα κάνεις δουλειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiasleme Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 σε ευχαριστώ .....θα ψάξω μπας και το βρώ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ προσπαθώ τώρα να το rootάρω μπας και δω άσπρη μέρα.Θέλω να βρω εφαρμογές για ελληνικές ειδήσεις και δεν βρίσκω στο κανονικό του market Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα