Sapounos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 παιδια μηπως ξερει κανενας αν υπαρχουν στο εμποριο modem/router με θυρα STB για connx tv??
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 με ετοιμη θυρα stb οσο ξερω οχι.να μπορεις να φτιαξεις εσυ θυρα stb ναι γινεται σε αρκετα ρουτερ.γινεται στο Thomson αν και ειναι λιγο δυσκολο νομιζω γινεται και στα draytek πχ 2700vg που ειναι και φτηνο.και γινεται και σε αλλα που δινουν οι παροχοι απλα δεν θυμαμαι καποιο συγκεκριμενα τωρα.σε κατι netfaster νομιζω. και σε cisco θα γινεται αλλα δεν αξιζει τα λεφτα.
Sapounos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 <p>με ετοιμη θυρα stb οσο ξερω οχι.να μπορεις να φτιαξεις εσυ θυρα stb ναι γινεται σε αρκετα ρουτερ.γινεται στο Thomson αν και ειναι λιγο δυσκολο νομιζω γινεται και στα draytek πχ 2700vg που ειναι και φτηνο.και γινεται και σε αλλα που δινουν οι παροχοι απλα δεν θυμαμαι καποιο συγκεκριμενα τωρα.σε κατι netfaster νομιζω.</p> <p>και σε cisco θα γινεται αλλα δεν αξιζει τα λεφτα.</p> Εχω το linksys wag-200g ειναι καλο modem.. ξερεις αν γινεται σε αυτο?
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 με το κανονικο firmware οσο θυμαμαι οχι.με το custom δηλαδη Open wag ενω σου δινει παραπανω επιλογες δεν θυμαμαι αν σου δινειεπιλογη για να φτιαξεις stb.μπορεις να το περασεις και να δεις και εσυ βεβαια.αλλα μαλλον χλωμο το κοβω. http://openwag200.sourceforge.net/ 1
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 το ειχα περασει αλλαδεν θυμαμαι να ειδα πολλες διαφορες τουλαχιστον στο gui.μια εξτρα καρτελλα ειδα για θεματα sync. 1
Sapounos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τωρα οποιοδηποτε καινουριο modem κ να παρω θα εχει ρυθμιση για stb? Χρειαζομαι ενα καλο modem να το κρατησω καιρο..
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τωρα οποιοδηποτε καινουριο modem κ να παρω θα εχει ρυθμιση για stb? Χρειαζομαι ενα καλο modem να το κρατησω καιρο.. κανενα adsl router περα απο αυτα που δινουν custom oi providers δεν εχει stb.απλα σε μερικα μπορει να φτιαξεις stb.Πχ draytek και δεν ξερω σε ποια αλλα.δηλαδη ε αφηνει ανα Lan να φτιαξεις διαφορετικο Pvc.το κανει και το thomson/speedtouch/technicolor αλλα μονο απο Cli interface αν ειναι να παρεις κατι δες να ειναι και vdsl αν σε παιρνει οικονομικα και σκοπευεις καποια στιγμη να βαλεις.πχ κανα draytek 2760 κτλ.απλα να δεις σιγουρα οτι φτιαχνει εξτρα pvc.
Sapounos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Τωρα οποιοδηποτε καινουριο modem κ να παρω θα εχει ρυθμιση για stb? Χρειαζομαι ενα καλο modem να το κρατησω καιρο.. κανενα adsl router περα απο αυτα που δινουν custom oi providers δεν εχει stb.απλα σε μερικα μπορει να φτιαξεις stb.Πχ draytek και δεν ξερω σε ποια αλλα.δηλαδη ε αφηνει ανα Lan να φτιαξεις διαφορετικο Pvc.το κανει και το thomson/speedtouch/technicolor αλλα μονο απο Cli interfaceαν ειναι να παρεις κατι δες να ειναι και vdsl αν σε παιρνει οικονομικα και σκοπευεις καποια στιγμη να βαλεις.πχ κανα draytek 2760 κτλ.απλα να δεις σιγουρα οτι φτιαχνει εξτρα pvc. Ειναι καλα τα modem της draytek? Δεν την ξερω την εταιρια.. μονο τη linksys ξερω και καποτε εβγαζε καλα modem..
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ειναι καλα τα modem της draytek? Δεν την ξερω την εταιρια.. μονο τη linksys ξερω και καποτε εβγαζε καλα modem.. αν δεν δεις cisco θα δεις draytek συνηθως.πολυ καλα αλλα ακριβα.και μπορεις να δεις και στο manual αν υποστηριζει Multiple pvc δηλαδη να φταξεις αλλο pvc και να το κανεις assign σε διαφορετικη θυρα.για το 2710 μπορεις να ρωτησεις και τον thresh που το ειχε να σου πει αν γινοταν.η τον spank εχει το 2820.βεβαια παμε 100+ σε τιμη οποτε δεν ξερω αν σκοπευεις να δωσεις τοσα λεφτα.με 160 βρισκεις να ειναι και vdsl
Sapounos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Επειδη ενδιαφερομαι για vdsl μοντεμ στο μελλον μηπως μπορεις να μου προτινεις 2-3 καλα μοντεμ? Κ με τη σειρα μου θα ψαξω αν υποστηριζουν multiple pvc.. συγγνωμη που σας βαζω σε κοπο δεν εχω ιδεα τι παιζει με τα μοντεμ γενικα δεν το χω ψαξει κ δεν ξερω τιποτα..
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Επειδη ενδιαφερομαι για vdsl μοντεμ στο μελλον μηπως μπορεις να μου προτινεις 2-3 καλα μοντεμ? Κ με τη σειρα μου θα ψαξω αν υποστηριζουν multiple pvc.. συγγνωμη που σας βαζω σε κοπο δεν εχω ιδεα τι παιζει με τα μοντεμ γενικα δεν το χω ψαξει κ δεν ξερω τιποτα.. κοιτα για τα μοντελα της draytek για αρχη.πχ 2760.ειναι νορμαλ σε λεφτα και ειναι και πολυ καλη μαρκα.
Sapounos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ειναι καλα τα modem της draytek? Δεν την ξερω την εταιρια.. μονο τη linksys ξερω και καποτε εβγαζε καλα modem.. αν δεν δεις cisco θα δεις draytek συνηθως.πολυ καλα αλλα ακριβα.και μπορεις να δεις και στο manual αν υποστηριζει Multiple pvc δηλαδη να φταξεις αλλο pvc και να το κανεις assign σε διαφορετικη θυρα.για το 2710 μπορεις να ρωτησεις και τον thresh που το ειχε να σου πει αν γινοταν.η τον spank εχει το 2820.βεβαια παμε 100+ σε τιμη οποτε δεν ξερω αν σκοπευεις να δωσεις τοσα λεφτα.με 160 βρισκεις να ειναι και vdslΦιλε μου το 2700vg εχει υποστηριξη για multiple pvc? Λεω να παρω αυτο προς το παρον κ οταν ερθει το vdsl στον τοπο μου θα δω μεχρι τοτε.. τα modem που δινει ο ΟΤΕ ειναι οτι χειροτερο εχω δοκιμασει..
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Φιλε μου το 2700vg εχει υποστηριξη για multiple pvc? Λεω να παρω αυτο προς το παρον κ οταν ερθει το vdsl στον τοπο μου θα δω μεχρι τοτε.. τα modem που δινει ο ΟΤΕ ειναι οτι χειροτερο εχω δοκιμασει.. γιατι νομιζω οτι το 2700vg εχει αλλαμονο με ενα συγκεκριμενο firmware.καπου το εχουν αναφερει αν θυμαμαι καλα σε καποιο θεμα .που ελεγε ο αλλος οτι εβαλε custom firmware Που του το δωσε η draytek για να βγει multiple pvc.αλλα δεν ηταν το πιο νεο firmware.ισως να ειναι στο τοπικ για το draytek vigor 2700vg.νομιζω για Multiple pvc ελεγε. επισης θα πρεπει αυτο το Pvc να μπορεις να το κανεις assign σε μια συγκεκριμενη Lan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα