Προς το περιεχόμενο

Θέματα Προπληρωμένης κάρτας (Offtopic από Indie Bundles)

Sog96Ch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αρα για καθε  bundle που θα παιρνω θα χρεωνομαι +2 ευρω γιατι εχω προπληρωμενη καρτα

συνδεσε την καρτα με paypal και πληρωσε με αυτο

sorry αλλα σου κραταει η προπληρωμένη καρτα 2 ευρω απο καθε συναλλαγή?

τραπεζα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συνδεσε την καρτα με paypal και πληρωσε με αυτο

sorry αλλα σου κραταει η προπληρωμένη καρτα 2 ευρω απο καθε συναλλαγή?

τραπεζα?

Ναι, Τραπεζα Πειραιως προπληρωμενη καρτα, την εχω συνδεσει με paypal αλλα και παλι χρεωνομαι τα 2 ευρω

Ναι, Τραπεζα Πειραιως προπληρωμενη καρτα, την εχω συνδεσει με paypal αλλα και παλι χρεωνομαι τα 2 ευρω

sorry και παλι, αλλα νομιζω οτι χρεωνεσαι 2 ευρο μονο οταν φορτώνεις την καρτα και οχι σε καθε συναλλαγη.....

αρα αν βαλεις 100 ευρο θα σου κρατησει μονο μια φορα 2 ευρο...οχι σε καθε συναλλαγη

• Like 1

Δεν ισχυει αυτο που λες φιλε. Αυτη τη καρτα εχω και χρεωνομαι 2ε με καθε φορτιση. Πχ αν βαλω 20ε τα 18 θα μπουν καθαρα και τα αλλα 2ε ειναι η προμηθεια της τραπεζας

• Like 1

sorry και παλι, αλλα νομιζω οτι χρεωνεσαι 2 ευρο μονο οταν φορτώνεις την καρτα και οχι σε καθε συναλλαγη.....

αρα αν βαλεις 100 ευρο θα σου κρατησει μονο μια φορα 2 ευρο...οχι σε καθε συναλλαγη

ναι ετσι ειναι τα 2 ευρω ανα φορτιση ανεξαρτητως ποσου

προφανως δεν ειναι για να τη φορτιζεις με 5- 10 eur,αλλα  με φορτιση απο 100 ευρω και πανω το κοστος ειναι αμελητεο

επισης μπορει- αν ειναι αυτο επιθyμητο-να συνδεθει η debit πειραιως με το paypal οποτε δεν υπαρχει κανενα εξοδο

Χρεώσεις χρήσης

Έκδοση & 1η Φόρτιση Κάρτας

€5

Επανέκδοση Κάρτας

€3

Επαναφόρτιση

€2

Εκφόρτιση (ολική/ μερική)

€2

Για το εκφορτιση μερική 2 ευρώ τι εννοεί

Έχουμε βγει offtopic

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...