Προς το περιεχόμενο

Tablet 8inch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ψάχνω για tablet στις 8 ίντσες για τη μητέρα μου, θα το χρησιμοποιεί

στη δουλεία, θα το συνδέει με στερεοφωνικό και θα αναπαράγει τραγούδια.

Είδα το Point of View Mobii 825 και το Alcatel One Touch 8HD.

Κατασκευαστικά είναι σίγουρα τα ίδια, όπως όλα τα tablet της "σειράς" με ίδια chipset κλπ.

Απλά θέλω κάτι οικονομικό που να μην έχει θέματα με κολλήματα ειδικά σε τόσο απλές λειτουργίες!

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Επεξ/σία από Tomahawk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς επειδή η αγορά θα γίνει την ερχομένη εβδομάδα δεν νομίζω πως προλαβαίνω για αγορά απο κίνα!

Οπότε μάλλον περιορίζομαι στην εγχώρια αγορά!

Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόπιστο;

Ρίχνω και μια ματιά στο merimobiles μήπως τσιμπήσω κάτι απο εκεί τελικά μέχρι Τετάρτη το αργότερο!

8 ιντσες και γύρω στα 130 max;

Έχω δει τα: Onda V811 και Cube U35GT2 (με 2GB Ram)

Επεξ/σία από Tomahawk
Δημοσ.

http://www.tinydeal.com/ainol-spark-97-retina-screen-android-41-quad-core-tablet-pc-p-80311.html

Θα σου πρότεινα βέβαια να ψάξεις και σε geekbying ή aliexpress για το συγκεκριμένο. Η μόνη μου επιφύλαξη είναι η ποιότητα σήματος Wifi στα κινέζικα. To συγκεκριμένο SoC της Allwinner δεν το έχω δοκιμάσει ούτε έχω ακούσει κάτι αρνητικό για το σήμα wifi αλλά αξίζει τον κόπο να κάνεις μια έρευνα αγοράς και για το συγκεκριμένο όπως και για οποιοδήποτε άλλο κινέζικο.

Το συγκεκριμένο pad της Ainol έχει μεγαλύτερη οθόνη από αυτό που ψάχνεις και μεγαλύτερη ανάλυση και αρκετά μεγάλη μπαταρία, επιδόσεις χοντρικά σε επίπεδο iPad2. Για τα ελληνικά μπορεί να μην τα αναφέρει αλλά νομίζω ότι υποστηρίζονται.

Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες και αν κάνεις υπομονή περίπου 20-25 εργάσιμες μέρες δεν πληρώνεις μεταφορικά με registered air mail από Κίνα. Θα σου δώσουν και tracking number για να παρακολουθείς την μεταφορά του πακέτου σου βήμα προς βήμα. Εάν αποφασίσεις αγορά από κινέζικο wholesaler θυμίσου όταν κάνεις την παραγγελία τι θα μπορούσε να χρειαστεί από αξεσουάρ (π.χ. προστασία οθόνης, επιπλέον μπαταρία, θήκη ή οτιδήποτε άλλο) γιατί αν παραγγείλεις μαζί με το tablet θα σου έρθουν κατά πολύ φθηνότερα από ότι να τα ψάξεις εδώ σε καταστήματα ηλεκτρονικών online και μη.

***edit: τώρα είδα ότι βιάζεται η αγορά...γίνεται μεταφορά με courier εντός λίγων ημερών αλλά δες τα μεταφορικά πόσο χρεώνουν αν σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Πολλα προβληματα το σπαρκ ...

Ρε παιδια ο ανθρωπος λεει οτι το θελει για την μητερα του η οποια το θελει γιαα να αναπαραγει ... τραγουδια και εμεις του προτεινουμε 4πυρινα με 2GB RAM ?

Ημαρτων ρε -που λεει και ο γεωργιου-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει η αναπαραγωγή απο το tablet αφού θα συνδέεται με στερεοφωνικό!

Επεξ/σία από Fotis.A
Δημοσ.

Πολλα προβληματα το σπαρκ ...

Ρε παιδια ο ανθρωπος λεει οτι το θελει για την μητερα του η οποια το θελει γιαα να αναπαραγει ... τραγουδια και εμεις του προτεινουμε 4πυρινα με 2GB RAM ?

Ημαρτων ρε -που λεει και ο γεωργιου-

Υπάρχει καμιά σοβαρή παραπομπή για τα προβλήματα του Spark;

΄Οσων αφορά τον τετραπύρηνο το SoC είναι φτηνότερο κυκλοφορεί στην αγορά και ο άνθρωπος είπε ότι θα το χρησιμοποιεί και στη δουλειά. Αλλά αντί για στείρα κριτική μπορείς να γίνεις επικοδομητικός και να του δώσεις το τηλέφωνο της αντικερί της γειτονιάς σου για να πάρει γραμμόφωνο.

Δημοσ.

https://www.google.gr/search?q=ainol+spark+problems&oq=ainol+spark+problems&aqs=chrome..69i57.10716j0j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8#es_sm=93&espv=210&q=ainol+spark+wifi+problems

Εχει προβλημα με το wifi του ενω εχει και αρκετο lag.

Ολο το ποστ που ειχες ηταν λαθος απλα το γυρισα στο αστειο για να μην σε θιξω.

Προτεινεις κατι που δεν ξερεις αλλα εχεις ακουσει ,φανταζεσαι οτι ειναι ετσι ή καπως ετσι ,επισης προτεινεις κουριερ για μεταφορα κατι που ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα πληρωσει τα μαλιοκεφαλα του σε εκτελωνισμο.

Προφανως εκτος απο 4πυρινα με ρετινα και 2GB RAM και της αγαπημενης μου αντικερι με τα γραμμοφωνα  υπαρχουν και αξιοπρεπεστατα 2πυρινα ταμπλετ  που θα κανει την δουλεια του.

Το onda 811 ακομα και το 2πυρινο ειναι καλη επιλογη ,το Vido n80 ,ployer momo8 για να πουμε μερικα απο τα καλα της κατηγοριας.

Δεν ειναι ολα τα ταμπλετ για ολους τους ανθρωπους και για ολες τις χρησεις για αυτο υπαρχουν μυριαδες διαφορετικα ταμπλετ ,φυσικα μπορει καποιος να παρει ενα 8πυρινο ταμπλετ για να ακουει μουσικη αλλα μονο αν ειναι μπρουκλις και δεν τον ενδιαφερουν ευτελη πραγματα οπως η ανευρεση χρηματων. 

• Like 1
Δημοσ.

https://www.google.gr/search?q=ainol+spark+problems&oq=ainol+spark+problems&aqs=chrome..69i57.10716j0j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8#es_sm=93&espv=210&q=ainol+spark+wifi+problems

Εχει προβλημα με το wifi του ενω εχει και αρκετο lag.

Ολο το ποστ που ειχες ηταν λαθος απλα το γυρισα στο αστειο για να μην σε θιξω.

Προτεινεις κατι που δεν ξερεις αλλα εχεις ακουσει ,φανταζεσαι οτι ειναι ετσι ή καπως ετσι ,επισης προτεινεις κουριερ για μεταφορα κατι που ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα πληρωσει τα μαλιοκεφαλα του σε εκτελωνισμο.

Προφανως εκτος απο 4πυρινα με ρετινα και 2GB RAM και της αγαπημενης μου αντικερι με τα γραμμοφωνα  υπαρχουν και αξιοπρεπεστατα 2πυρινα ταμπλετ  που θα κανει την δουλεια του.

Το onda 811 ακομα και το 2πυρινο ειναι καλη επιλογη ,το Vido n80 ,ployer momo8 για να πουμε μερικα απο τα καλα της κατηγοριας.

Δεν ειναι ολα τα ταμπλετ για ολους τους ανθρωπους και για ολες τις χρησεις για αυτο υπαρχουν μυριαδες διαφορετικα ταμπλετ ,φυσικα μπορει καποιος να παρει ενα 8πυρινο ταμπλετ για να ακουει μουσικη αλλα μονο αν ειναι μπρουκλις και δεν τον ενδιαφερουν ευτελη πραγματα οπως η ανευρεση χρηματων. 

Δεν υπάρχουν θέματα ευθιξίας τουλάχιστον με μένα. Αν δεν θέλεις δημόσια υπάρχουν πάντα τα PM και ναι έχω την γενναιοδωρία να παραδεχτώ αν έχω κάνει λάθος. Το τελωνείο μου διέφυγε εντελώς για την ταχυμεταφορά και τα πολύ συγκεκριμένα προβλήματα με wifi για ολόκληρη παρτίδα είναι αρκετά αρνητικά (αν και προβλήματα με σήμα GPS ή wifi δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στα κινέζικα gadgets γενικά).

Σημειώνω τις παραπάνω προτάσεις και ευχαριστώ για την θετική αντιπροσφορά ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...