Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι φόρτο εργασίας έχεις, πόσο πίεση χρόνου και ποςο περίπλοκα πράγματα κανείς αλλά με ενα συγχρονο σύστημα θα μπορούσες να γλιτώσεις πάνω απο 50% χρόνο επεξεργασίας και άμεσα να βελτιώσεις την δουλεια σου. Και όπως όλοι ξέρουμε στο επαγγελματικό τομέα ο χρόνος ειναι χρήμα.

Επίσης δεν ξέρω σε ποια περιοχή έδρευεις και τι γίνεται με τον ανταγωνισμό .... Αλλά όταν ο άλλος στον ίδιο χρόνο που εσυ βγάζεις μια βάφτιση και ενα γάμο, εκείνος βγάζει τρεις βαφτισεις και 3 γάμους η δίνει καλύτερο καλυτερο προϊόν λόγο του οτι στο ίδιο χρόνο έχει την άνεση να κανει πιο εφετζιδικη την δουλεια του καταλαβαίνεις ποιος ειναι ο χαμένος .

Στον επαγγελματικό τομεα ενα σωστό και δυνατό μηχάνημα ειναι επένδυση γτ σου βγάζει λεφτα.

Όσο για τα raw με 4g ασε με να έχω της αμφιβολίες μου ... Εγω πάντως όταν επεξεργάζομαι 5 - 6 raw παράλληλα τα 6g εξαφανίζονται για την πλάκα.

Αν και είναι εκτός του αρχικού ερωτήματος .. θα απαντήσω.. ότι επαγγελματίας δεν σημαίνει ότι αν κάνει κατά μια ώρα πιο αργό rendering τρέχει τίποτα.. δεύτερο έχω τρεις υπολογιστές χώρια ο καθένας για το σκοπό του και τέλος πιο πολύ μου παίρνει να σκηνοθετήσω κάτι να σκεφτώ πως θα φτιάξω μια φωτογραφία παρά να έχω ένα pc "τούμπανο" με ενδιαφέρει πιο πολύ να μην "κρασάρει" παρά να υποστηρίζει πέντε εφαρμογές ταυτόχρονα.

Δημοσ.

Τα παιδιά δε στο λένε για να τρέχεις 5 προγράμματα ταυτόχρονα. Απλά για να δουλεύεις εσύ πιο άνετα. Ο χρόνος που διαθέτεις για να κάνεις μια δουλειά είναι καθαρά δικός σου λογαριασμός. Απλά με ένα γρήγορο μηχάνημα μπορείς να κάνεις περισσότερες δουλειές σε λιγότερο χρόνο. Τί πρόγραμμα χρησιμοποιείς για μοντάζ;

Δημοσ.

Αν βάλεις RAM στο σύστημα θα δεις διαφορά – ειδικά εάν έχεις 12ΜΡ+ φωτογραφίες κ.ο.κ.

Με κάρτα γραφικών δύσκολα στη συγκεκριμένη περίπτωση να πιάσεις την έξτρα απόδοση που θα έχεις από τη RAM.

Κατά τα άλλα ανάλογα με το πρόγραμμα επεξεργασίας video και εκεί θα δεις αποτελέσματα τόσο από τη RAM όσο και από την κάρτα γραφικών λ.χ. Sony Vega Pro

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...