Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει κανεις χρστης με αυτο το προβλημα? εχω το δευτερο g2 και εχει γρατζουνιες στο γυαλι τις καμερας που λενε πως δεν παθενει τπτ και καλα!

αν υπαρχει αλλος με αυτο το προβλημα θα ηταν καλο να το αναφερει για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε!

η lg δεν το αναγνωριζει με στην εγγυηση αυτο αν και στο εξετερικο υπαρχουν πολλα ατομα με αυτο το θεμα.

Δημοσ.

Μήν εμπιστεύεστε κανένα "glass", όσα γράφουν οι εταιρείες είναι μπαρμπούτσαλα. Το Gorilla 1 το έχει το Desire μου και το Ace του κολλητού μου. Εγώ το έχω σε pouch και είναι άψογο, αυτός το έχει χύμα και είναι λες και το πέρασε από τον τρίφτη.

Δημοσ.

Μήν εμπιστεύεστε κανένα "glass", όσα γράφουν οι εταιρείες είναι μπαρμπούτσαλα. Το Gorilla 1 το έχει το Desire μου και το Ace του κολλητού μου. Εγώ το έχω σε pouch και είναι άψογο, αυτός το έχει χύμα και είναι λες και το πέρασε από τον τρίφτη.

το γκοριλα ειναι σιγουρα μεγαλης αντωχης αλλα χρειαζεται και μια αλφα προσωχη! οσο για τα τρικ των εταιριων ειναι κατι που δεν θα σταματισει ποτε αφου παμε και πεφτουμε σε αυτα!

• Like 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

To πρόβλημα επηρεάζει την ποιότητα των φωτογραφιών ή του video?

αναλογα το βαθος των γρατζουνιων...αν και καποιες φορες φευγουν με το metal polish

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...