gamerMisfitz1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Αποφασισα να παραγγειλω το samsung galaxy s2 plus τις επομενες μερες απο γνωστο σκρουτζομαγαζο και μιας και θα ειναι η πρωτη μου φορα που κανω κατι τετοιο και εχω τις επιφυλαξεις μου οσο να ναι και εχοντας διαβασει φυσικα το τopic-Scroutz απο πανω , θα ηθελα να ρωτησω εδω περα , τους ''γνωστες του scroutz'' τι θα πρεπε να προσεξω οταν μου φερουν την συσκευη...να χει π.χ. 1 ζελατινα ή 2? Πως να σιγουρευτω εν τελει οτι η συσκευη μου ειναι οντως καινουργια και οτι δεν εχει ανοιχτει πριν ποτε ξανα και παει λεγοντας...οποιαδηποτε πληροφορια θα μου ειναι ιδιαιτερα χρησιμη , ευχαριστω!
SPANK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ε το φυσιολογικό θα ειναι οπως ολα τα πράγματα να ειναι σφραγισμένα με την ζελατίνα και φυσικά να πάρεις απόδειξη αγοράς για καθε ενδεχόμενο , το skroutz δεν ειναι υπεύθυνο φυσικά για το αν θα ειναι καινούργιο με πρόβλημα η οχι το κινητό αλλα το κατάστημα που θα κανεις την παραγγελία 1
kataramenos32 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Αποφασισα να παραγγειλω το samsung galaxy s2 plus τις επομενες μερες απο γνωστο σκρουτζομαγαζο και μιας και θα ειναι η πρωτη μου φορα που κανω κατι τετοιο και εχω τις επιφυλαξεις μου οσο να ναι και εχοντας διαβασει φυσικα το τopic-Scroutz απο πανω , θα ηθελα να ρωτησω εδω περα , τους ''γνωστες του scroutz'' τι θα πρεπε να προσεξω οταν μου φερουν την συσκευη...να χει π.χ. 1 ζελατινα ή 2? Πως να σιγουρευτω εν τελει οτι η συσκευη μου ειναι οντως καινουργια και οτι δεν εχει ανοιχτει πριν ποτε ξανα και παει λεγοντας...οποιαδηποτε πληροφορια θα μου ειναι ιδιαιτερα χρησιμη , ευχαριστω! Οπως ειπε και o spank τα τσεκαρεις ολα και τις ταινιες ασφαλιες που ειναι πανω στο κουτι και φυσικα αποδειξη για να εχεις και εγγυηση.Αλλα εχω την απορια εψαξες εκει για κινητο,διαβασες το θεμα πιο πανω,ανοιξες καινουριο θεμα και ακομα δεν ειδες οτι γραφεται "skroutz" ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα