Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

εχω ενα εξωτερικο δισκο wd 1ΤΒ. τον οποιον στην αρχη τον ειχα σε εναν imac μεχρι που καποια στιγμη που απλα ταρακουνιθηκε για λαχιστα απο τοτε σταματησε να τον αναγνωριζει.

Τον εβαλα σε pc με windows 8 Και  δεν μπορουσε να τον διαβασει ενω μεσα απο την διαχειριση δισκων τον αναγνωριζει.

Αλλα κολλαει εκει.
Προσπαθω να κανω format και οταν εφτασα στα partition , μου δειχνει οτι ειναι χωρισμενος σε 2 μερη. Αλλα δεν με αφηνει να κανω τπτ. Στο πρωτο partition που ειναι 200MB  γραφει διαμερισμα συστηματος και δεν μου δινει καμια επιλογη , ενω στο αλλο που ειναι 931Gb και γραφει "σε καλη κατασταση προτευον διαμερισμα , παταω να κανει φορματ και δεν ολοκληρωνει βγαζει σφαλμα, μετα παταω διαγραφη τομου το ιδιο.

Το μονο που με αφησε να κανω ειναι να του ορισω γραμμα για ονομα τομου και απλα τον εμφανιζει με τους αλλους δισκους αλλα οταν παταω για να ανοιξει μου βγαζει μηνυμα και μου ζηταει οτι πρεπει να κανω διαμορφωση.

Υπαρχει ελπιδα η να τον πεταξω?

Δημοσ.

Φυσιολογικά επειδή ηταν σε imac εχει file system που χρησιμοποιουν τα mac και τα windows δεν τον διαβάζουν , κατέβασε αυτο το πρόγραμμα http://www.mediafour.com/products/macdrive , και θα σου τον ανοίξει κανονικα οπως ολους τους δίσκους , απο εκει μετα δοκίμασε να κανεις format σε ntfs

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ουτε τα MAC τον βλεπουν τον δισκο,  ουτε απο το disk utility τους παρολο που τον αναγνωριζει δεν κανει το format, βγαζει σφαλμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...